Planta care te scapa de durerile de cap. Daca neplacutele dureri de cap te chinuie lunar, sau poate chiar mai des, a venit timpul sa scapi pentru totdeauna de ele, cu un remediu natural ieftin si eficient. Tinctura de brusture, caci despre ea este vorba, este unul dintre cele mai eficiente remedii impotriva durerilor de cap, fiind folosita in acest scop de mai bine de 2.000 de ani. Trebuie sa stii ca, pe langa faptul ca te scapa de durerile de cap usoare, tinctura de brusture face fata chiar si migrenelor si mai are si alte intrebuintari - poate fi folosita si in scop detoxifiant, scade nivelul colesterolului rau, previne o serie de cancere, precum cel intestinal sau cel de san si poate fi de mare ajutor persoanelor care sufera de diabet, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Trei sfaturi ca sa reduci bufeurile. Cum scapi de cel mai neplacut simptom al menopauzei. Bufeurile sau valurile de caldura reprezinta modalitatea prin care organismul iti comunica ca s-a intamplat ceva. Desi foarte multi medici cred ca bufeurile sunt o manifestare a lipsei de estrogen, nu se cunosc cauzele. Foarte multe femei se plang de acest simptom neplacut. Iata 3 metode prin care poti sa reduci aceste valuri de caldura mai ales in mijlocul verii Un studiu a aratat ca aproape 75% dintre femei trec prin aceste stari. Un bufeu poate dura intre 30 de secunde si 20 de minute, dar in mod normal durata lui este de 2-3 minute, iar perioada in care femeile potsuferi de bufeuri poate dura intre 3-5 ani. Bufeurile sunt chiar foarte deranjante mai ales daca se petrec pe timpul noptii, putand lasa epuizata o persoana sau chiar disperata ca si-a pierdut odihnitorul somn de noapte, anuntaDoctorulZilei.ro.

Efectul miraculos pe care-l are gargara cu ceai de menta dupa fiecare masa. O dantura sanatoasa iti ofera nu numai un zambet placut, ci si o stare generala buna. Pe langa vizitele regulate la dentist si igiena corespunzatoare, exista cateva plante care te ajuta sa tratezi sau sa previi problemele dintilor si ale gingiilor. Menta este un foarte bun dezinfectant si antiinflamator. In plus, racoreste si tonifica mucoasa bucala. Daca ai gingiile usor inflamate, clateste-ti gura dupa masa cu ceai de menta caldut, proaspat preparat. Astfel, durerile se vor atenua. Aceasta gargara ajuta si la curatarea dintilor si a gingiilor. In plus, vei avea o respiratie proaspata. Cuisoarele au proprietati anestezice si diminueaza durerile de dinti sau de gingii. Totodata, inlatura mirosul neplacut al gurii. Poti sa le mesteci ca atare sau poti face gargara cu ceai din cuisoare. Pentru a-l prepara, fierbe patru cuisoare timp de unul-doua minute in 200 ml apa clocotita. Vasul se acopera cu un capac. Dupa 10 minute se strecoara. Se utilizeaza caldut sau la temperatura camerei. Impotriva durerilor de dinti, pune cateva picaturi de ulei de cuisoare pe un tampon de vata si aplica-l direct pe locul cu problema, informeazaLibertatea.

Cum poate sa arate cancerul de piele! O poza devnita virala iti poate salva viata! O femeie din Anglia a postat pe Facebook o fotografie cu o unghie afectata de cancer de piele, pentru a-i face pe oameni sa constientizeze pericolul acestei boli si sa mearga la doctor. Afla-i povestea si vezi cum arata melanomul cand apare pe unghie. Melanie Williams are 36 de ani, iar la un moment dat a observat o pata neagra pe unghia de la degetul mare si a presupus ca are o ciuperca, potrivit huffingtonpost.co.uk. Cand a vazut ca nu ii mai trece, a mers la medic, care i-a pus un diagnostic naucitor: cancer de piele. Pentru ca a vrut sa ii faca pe oameni sa nu ignore astfel de simptome, s-a gandit sa posteze pe Facebook o fotografie cu degetul afectat de boala si un mesaj in care si-a spus povestea, scrieUnica.ro.

Ce sa mananci la fiecare masa ca sa slabesti. Doi nutritionisti : Stephanie Clarke si Willow Jarosh au facut echipa pentru a face cateva fise dupa care sa te ghidezi ca sa mananci cat vrei si sa slabesti. Iata ce sa mananci pentru a slabi cate putin la fiecare masa. Dimineata: Calorii - 300-400, Proteine - intre 13 si 20 de grame, Fibre - 6 grame, Carbohidrati - 40-55 de grame, Zaharuri - mai putin de 36, Grasimi - 10-15 grame. Gustare: O gustare trebuie sa aiba 150 de calorii, 14-20 grame carbohidrati, 6-10 grame proteine, 6-10 grame grasimi, 3 grame de fibre sau mai mult, mai putin de 10 grame de zahar, anuntaDoctorulZilei.ro.