Dieta de o zi pentru un abdomen plat. Nu poti avea patratele peste noapte, insa poti scapa usor de un abdomen umflat. Tot ce trebuie sa faci este sa tii dieta timp de o zi. Daca stii cum sa combini ingredientele si ce alimente sa consumi ca sa previi retentia de apa, vei putea obtine un abdomen plat in doar 24 de ore, potrivit healthyandnaturallife.com. Meniul zilei de dieta este format din alimente sanatoase, menite sa combata atat retentia de apa in organism, cat si balonarea - cei doi factori care fac abdomenul proeminent. Micul dejun - Dimineata ai voie sa mananci fulgi de ovaz si o cana de afine sau doua oua tari si o cana de afine. Gustarea de dimineata - Pana la masa de pranz, poti lua o gustare care sa contina 1/2 cana de nuci si o portocala sau un bat de telina si doua linguri de unt de arahide, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum sa scapi rapid de punctele negre cu cateva ingrediente pe care le ai in bucatarie. Punctele negre apar de regula din cauza dilatarii porilor, care creaza mediul potrivit pentru acumularea secretiei abundente de sebum. Specialistii indermatologie explica faptul ca terminatiile glandelor sebacee ajung pana la suprafata pielii, timp in care sebumul produs se oxideaza in contact cu aerul si rezulta o culoare inchisa. Orice procedura de eliminare a punctelor negre trebuie sa inceapa cu o exfolierea zonei pe care se va aplica tratamentul pentru ca efectele sa fie vizibile. Asadar, exfoliati-va pielea cu zat de cafea sau nu zahar brun nerafinat. Masati usor zonele afectate cu miscari circulare timp de cinci pana la zece minute. Urmatorul par este sa va deschideti porii. Faceti asta stand deasupra unei infuzii fierbinti de musetel timp de zece minute, cu un prosop pe cap. Apoi aplica urmatoarea masca formata din 4 linguri de bicarbonat de sodiu si un sfert de cana cu apa minerala. Amestecul rezultat se aplica pe fata, evitand zona ochilor. Pastreaza aceasta masca pe fata timp de zece minute si apoi clateste-te cu apa calduta. Rezultatele vor fi vizibile imediat, anuntaDoctorulZilei.ro.

Cum stii ca ai pietre pe amigdale. Pietrele nu apar doar la rinichi sau fiere, ci si in alte zone la care nu te-ai fi gandit. Vezi cum iti dai seama ca ai pietre pe amigdale. Amigdalele sunt formatiuni ce contin limfocite, celule ce au rolul de a preveni infectiile. Pe suprafata lor pot aparea crapaturi unde se depoziteaza bacterii si alte materiale, precum celule moarte si mucus. Aceste depozite se intaresc si se calcifiaza, mai ales la persoanele care au frecvent amigdalele inflamate. Atunci cand pietrele sunt mici, nu exista niciun semn ca ar fi acolo, insa daca sunt ceva mai mari, pot aparea unele simptome. Respiratia urat mirositoare, durere in gat, dificultati la inghitire ori durerile de urechi ar putea fi cauzate de pietrele pe amigdale. In unele cazuri, aceste pietre sunt vizibile in spatele gatului, sub forma unui nodul sau a unei substante albe, informeazaLibertatea.

Infectia cu Candida in sarcina. Simptome si tratament. Infectia cu Candida, numita candidoza vaginala, este o afectiune frecvent intalnita in randul femeilor, mai ales in timpul sarcinii. Infectiile cu Candida sunt unele dintre cele mai frecvente infectii vaginale in randul femeilor insarcinate, iar simptomele sunt destul de suparatoare. Totusi, specialistii sustin ca infectia cu Candida sau candidoza vaginala nu reprezinta un un risc pentru copil, decat daca mama este infectata in momentul nasterii. Candida Albicanis, asa cum se numeste ciuperca microscopica vinovata pentru candidoza vaginala, poate aparea si la barbati, nu numai la femei, insa in cazul reprezentantelor sexului frumos infectia este de zece ori mai frecventa. Peste 75% dintre femei au avut macar o data in viata candidoza vaginala, iar la cele care au fost infectate o data cu Candida, riscul de reinfectare este unul foarte mare, scrieUnica.ro.

Tot ce trebuie sa stii despre fistic si beneficiile lui. Fisticul face parte din categoria nucilor precum alunele si migdalele. Se cunosc efectele benefice ale acestor alimente, insa nici fisticul nu trebuie ignorat. Pistacia vera sau fisticul se gasesc in arborii din Asia centrala, din tari ca Siria, Iran, Turkmenistan, Kirgistan, Turcia, Grecia, Pakistan si Afghanistan. Fisticul contine proteine, 62% lipide, carbohidrati, minerale de calciu, magneziu, fosfor, fier, zinc, vitamine A si C. Bogat in vitamine el ajuta la: scaderea colesterolului LDL sau colesterolul rau; lupta cu grasimile - fisticul contine 3-4 calorii; reduce cortizolul, un hormon de stres; reduce riscul de cancer; protejeaza inima. Exista foarte multe retete cu fostic. Le poti manca simple sau le poti adauga in salate, poti sa faci sos pentru pieptul de pui sau poti face inghetata de fistic, anuntaDoctorulZilei.ro.