Care este cauza tuturor bolilor. Alergiile de piele, durerile de cap, durerile menstruale sau bolile cronice au o cauza comuna, potrivit specialistilor. Afla care este. Numeroase studii au aratat ca inflamatia este principala cauza a bolilor cronice, potrivit healthyandnaturallife.com. Este mecanismul de aparare in fata stresului, al stilului de viata nesanatos si al mediului inconjurator, insa atunci cand este constanta, accelereaza imbatranirea si te predispune la boli cronice. Alimentatia nesanatoasa este principala cauza a inflamatiei, potrivit specialistilor. Alimentele procesate, de exemplu, nu contin antioxidanti si nutrienti care sa lupte impotriva acestui proces. Carbohidratii rafinati, zaharul, faina alba se numara printre cele mai periculoase substante care atrag inflamatia. Stresul produce substante inflamatorii care provoaca eruptii pe piele sau miscari necontrolate ale intestinelor, relateaza Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

4 strategii pentru o minte fericita. O minte fericita nu inseamna neaparat o gandire pozitiva cat inseamna sentimente pozitive. Cateva secrete pentru o minte fericita iti pot fi utile nu doar in starea generala pe care o vei avea, dar vor debloca si potentialul de invatare al mintii tale. Prioritizarea emotiilor. Cu fiecare ocazie pe care o ai, indiferent de subiect, exploreaza, modeleaza si constientizeaza-ti sentimentele. Invatarea emotionala poate fi antrenata si educata, intrucat emotiile filtreaza si ne activeaza atat cunostintele cat si intelegerea si atributele pe care le avem, scrie Psychologies.ro.

Vei urmari mai bine consumul de electricitate: Enel aduce in Romania contorul inteligent. Grupul Enel va instala peste 30.000 de contoare inteligente in Romania, prin intermediul companiilor locale de distributie a energiei electrice. Anul viitor, se va trece la o instalare la scara, dar pana atunci se va derula acest proiect pilot. Enel a creat un sistem de contorizare inteligenta, inca din 2001, care acum deserveste peste 30 de milioane de clienti din reteaua italiana de distributie de energie electrica. In Romania, Enel va instala cele mai avansate echipamente de acest tip. Enel va instala circa 11.400 de contoare inteligente in zona Muntenia, dintre care peste 10.500 de unitati sunt alocate clientilor rezidentiali si alte 900 de contoare vor fi instalate pentru clientii business, scrie Playtech.ro.

Cum protejezi vopseaua de pe masina. O zgarietura sau un centimetru de vopsea sarita de pe masina ta constituie motiv suficient de enervare. Mai ales ca, problema trebuie remediata imediat si costurile nu sunt prea mici. Specialistii auto au explicat pentru Libertatea ce e de facut pentru a asigura o viata mai lunga vopselii de pe masini. 1. Nu parca masina oriunde. Un drum circulat intens e o sursa inepuizabila de mizerie si praf. O masina proaspat spalata poate ajunge de nerecunoscut in doar cateva ore. De asemenea, evita sa parchezi langa copaci. Se pot intampla incidente cu urmari ce pot fi extrem de costisitoare. 2. Evita sa lasi masina in soare. Evita pe cat posibil sa parchezi la soare, deoarece lumina puternica este unul din cele mai daunatoare elemente pentru vopseaua masinii tale, informeaza Libertatea.

Cele mai bune ceaiuri pentru memorie. Se intampla ca memoria sa-ti joace feste? Inainte de a apela la medicamente, incearca remediile farmaciei verzi, care ajuta la imbunatatirea memoriei, dar si a procesului de concentrare. Afla in randurile de mai jos care sunt cele mai bune ceaiuri pentru memorie si cum se prepara! Cele mai bune ceaiuri pentru memorie - ceai verde. Specialistii sustin ca ceaiul verde ajuta la imbunatatirea functiilor cognitive, in special a memoriei. Mai mult, rezultatele analizelor realizate au aratat ca bautura poate fi folosita pentru a trata fazele incipiente ale dementei si a altor tulburari psihiatrice, potrivit Click!Sanatate.