5 gustari sub 100 de calorii. Auzim mereu recomandarea nutritionistilor de a consuma cate doua gustari pe zi intre mese. Dar, pentru ca aceste mici rasfaturi sa nu-ti afecteze silueta, alege-le pe cele sanatoase si cu foarte putine calorii. Click! pentru femei iti spune care sunt acestea.

UtileFoto: Colaj foto

Inca un motiv sa-ti schimbi calculatorul: procesoarele vechi te pun in pericol. Calculatoarele vechi nu numai ca huruie si consuma o multime de curent, dar te si pot pune in pericol. Un expert in securitate avertizeaza ca utilizatorii de PC-uri vechi sunt total descoperiti in fata hackerilor, scrie Playtech.ro.

8 situatii in care parintii fac greseli mai mari decat copiii lor. Dr Simona Druga, medic specialist Psihiatrie copii si adolescenti la Clinica Mindcare, ne expune cateva situatii ipotetice in care comportamentul parintilor nu va avea rezultatele pe care acestia le urmaresc, in Unica.

Cum iti afecteaza postura incorecta a coloanei sanatatea. O postura corecta a coloanei se traduce prin discurile dintre vertebre aliniate una sub cealalta. Telefonul mobil, calculatoarele, dar si munca de birou ne afecteaza pozitia corpului. Ne aplecam in fata, gatul parca atarna si coloana sta stramba. Continuarea pe Doctorul zilei.

Ce sa nu ierti niciodata intr-o relatie. Iubirea ne face, de cele mai multe ori, sa trecem peste multe lucruri pe care, in mod normal, nu le-am tolera. Exista, insa, o limita peste care nu ar trebui sa treci niciodata. Vezi ce sa nu ierti cand esti intr-un cuplu, in Libertatea.

10 secrete pentru un par superb. Foloseste produse de ingrijire a parului speciale. Acestea contin ingrediente care-ti hidrateaza parul, redau stralucirea si-l protejeaza impotriva efectelor nedorite ale soarelui. Daca parul se electrizeaza dupa samponare, poti preveni acest lucru aplicand la final un balsam usor. Continuarea pe Realitatea.net.