Scapa rapid de burta cu drojdia de bere. Nutritionistii lauda proprietatile ingredientului din bautura alcoolica, datorita faptului ca este bogat atat in fibre, cat si vitamibele, D, E si H, intreg complexul de B-uri, calcuiu, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu sau crom. Nu exista o reteta anume de slabit cu drojdia de bere, insa oamenii de stiinta recomanda 3 lingurite de drojdie, zilnic, inainte de masa. Cu un continut enegetic de doar 95 de calorii, vei beneficia astfel de 1 gram de grasime, 10 grame de carbohidrati, 5 grame de firbra si 10 grame de proteina, scrie Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Ce se intampla daca iti trosnesti degetele si gatul. In general, trosnirea articulatiilor nu este un obicei nociv, insa atunci cand devine un obicei, poate irita tesuturile moi si cartilajul. Prin trosnirea articulatiilor se elibereaza bule de gaz, explica dr. Christopher J. Visco, director de medicina sportiva in cadrul Spitalului NewYork-Presbyterian. "Mecanismul functioneaza pentru orice articulatie din corp ce este inconjurata de o capsula, cum sunt articulatiile de la degete", explica specialistul. "Atunci cand cineva isi indoaie gatul, capsula ce inconjoara fiecare articulatie este intinsa. Acest lucru face ca presiunea asupra fluidului din articulatie sa scada", explica doctorul Visco, citat de doctorulzilei.ro

4 alimente esentiale pentru slabit. Iata super-alimentele pe care trebuie sa le consumi pentru a slabi rapid 1.Rosiile cherry Rosiile cherry sunt delicioase si foarte bune la sanatate. Acestea contin un nutrient minune numit licopen, un colorant vegetal care se gaseste in cantitati mari in pielea rosiei. Acest nutrient imbunatateste sistemul imunitar si te protejeaza de arsurile solare, potrivit Yahoo Health. 2.Kiwi Acest fruct contine cantitati semnificative de Omega 3 si clorofila. Kiwi este un aliment unic, in sensul ca iti protejeaza inima, deoarece contine acizi grasi sanatosi. Clorofila ajuta la formarea celulelor noi si la asimilarea magneziului si calciului in organism, scrie Click.

Ingrediente ascunse din mancare care te imbolnavesc. Alimentele care fermenteaza Multe alimente pe care le consumi pot agrava dezechilibrul florei intestinale. Printre acestea se numara cele care fermenteaza. Incearca sa eviti painea sau produsele de patiserie, pentru ca au drojdie, produsele de origine animala, pentru ca pot contine antibiotic, branzeturile, bananele, vinul sau berea. Zaharul Zaharul hraneste bacteriile care iti pun in pericol sanatatea. Cu cat il consumi mai des, cu atat vrei sa mananci mai mult, de aceea este indicat sa renunti la el definitiv. Indulceste-ti cafeaua cu miere sau cu alti indulcitori naturali, scrie Unica.ro

A slabit 50 de kilograme mancand toata ziua si fara sa mearga la sala. Iata ce trucuri a folosit. Gaynor Kademan a reusit a ajuns de la 125 de kilograme la 75 cu cateva trucuri usor de pus in practica. "Acum mananc de sase ori pe zi. La pranz si la cina mananc proteine si salata, iar gustarile mele preferate sunt iaurtul si fructele''. Desi nu merge la sala de sport, Gaynor face exercitii acasa: sarituri, flotari, genoflexiuni si abdomene. Datorita acestor schimbari, ea are acum o greutate sanatoasa si de la marimea 48 a ajuns la 34. Trucuri Plan de exercitii. 'Gaseste timp sa faci exercitii in fiecare zi, fie dimineata, fie seara.", potrivit doctorulzilei.ro.