Ce sa bei dimineata ca sa previi cresterea colesterolului. Colesterolul crescut este principala cauza a bolilor cardiovasculare. Vezi ce sa bei dimineata ca sa previi acumularea de grasime in sange si sa nu te ingrasi. Colesterolul creste din cauza unui stil de viata nesanatos, insa uneori poate fi vorba si de factori genetici. Poti tine sub control nivelul de grasime din sange facand miscare, consumand fructe si legume si incluzand in alimentatie un sirop din produse naturale. Nu ai nevoie decat de patru ingrediente pentru prepararea lui. Pentru acest sirop ai nevoie de: Un kilogram de lamai; 5-6 legaturi de patrunjel; 3 litri de apa; 2 linguri de bicarbonat de sodiu. Spala lamaile bine si scufunda-le in apa fierbinte. Adauga, apoi, bicarbonat de sodiu si lasa totul sa stea o ora. Dupa cele 60 de minute, adauga si patrunjelul taiat bine, taie si lamaile, dar cu tot cu coaja, si lasa totul la fiert pentru 2-3 ore, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Utilizari inedite ale mierii de albine - de la remediu pentru mahmureala pana la antibacterian pentru rani. Mierea este incredibila, in afara de mirosul dulce si gustul bun, aceasta se poate utiliza pentru cele mai variate situatii. Cel mai bine este sa folosesti miere de albine organica, deoarece, alte tipuri de miere sunt pasteurizate la o temperatura ridicata si isi pierd astfel, toate proprietatile. Mierea este incredibila atunci cand ai probleme cu pielea, mai ales pentru tenul sensibil, deoarece mentine uleiurile naturale de pe ten si amelioreaza acneea. Mierea iti poate imbunatati arderile metabolice si sa iti spuna sangele in miscare, exact ce iti trebuie atunci cand esti mahmur. Cateva lingurite de miere te vor ajuta. In loc sa bei un energizant poti manca cateva lingurite de miere ca sa te energezezi instant, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce sa-ti pui la picioare ca sa-ti treaca durerea de cap. Mustarul este un remediu naturist pentru multe afectiuni, printre care si migrenele. O baie fierbinte cu pudra de mustar, la picioare, iti ia durerea cu mana. Ce te faci cand durerea de cap nu iti da pace si nu ai prin preajma un analgezic, iar drumul pana la farmacie este prea lung? Apelezi la un remediu naturist. Iar cel mai la indemana ingredient este... mustarul. Umple un lighean din plastic cu apa fiarta, adauga o lingura de pudra de mustar si tine picioarele in aceasta baie timp de 20 de minute. Desi pare incredibil si te-ai putea intreba ce legatura are una cu alta, se pare ca aceasta combinatie functioneaza. Explicatia? Amestecul ajuta nu doar la detoxifiere, dar creste si presiunea sangelui si circulatia limfatica, indepartand durerea de cap, informeazaLibertatea.

Scapa rapid de burta cu drojdia de bere. Dieta cu drojdie de bere te ajuta sa pierzi in greutate cat ai zice... bere. Proprietatile acestui ingredient ajuta organismul sa scape de grasimile de pe burta. Cine s-ar fi gandit ca exista in bere, o bautura despre care se spune ca ingrasa, un ingredient care sa functioneze invers si sa te... "slabeasca". Saccharomyces cerevisiae sau mai simplu, drojdia, este pusa in vin, bere si este folosita si in panificatie. Este un bun remediu pentru cateva afectiuni medicale, inclusiv infectii, acnee, sindromul premenstrual sau diabetul de tip II. Dar te ajuta sa elimini si grasimile din organism. Nutritionistii lauda proprietatile ingredientului din bautura alcoolica, datorita faptului ca este bogat atat in fibre, cat si vitamibele, D, E si H, intreg complexul de B-uri, calcuiu, magneziu, fosfor, potasiu, seleniu sau crom, scrieUnica.ro.

Simptomele care anunta cancerul la creier. Exista doua tipuri de cancer la creier, potrivit dr. Henry Brem, directorul departamentului de neurologie de la spitalul Johns Hopkins. Primar. Este cancerul care incepe in creier. Jumatate dintre cazurile de cancer cerebral primar sunt metastazice. Speranta de viata a unui adult cu acest tip de cancer este de 20 de luni. Secondar sau metastazic. Acesta este mai des intalnit si si se raspandeste la creier dupa ce s-a declansat in alta parte a corpului. Speranta de viata a unui pacient cu acest tip de cancer este greu de estimat. "Poate sa traiasca 20-30 de ani sau sa moara dupa doar cateva luni", a adaugat dr. Brem. Cancerul cerebral primar apare, de obicei, la doua categorii de varsta: la copii si la adultii de 50 de ani, anuntaDoctorulZilei.ro.