Cum refaci smaltul dintilor in mod natural Alimentatia sanatoasa este cheia pentru a avea o dantura sanatoasa. Telina si morcovii sunt cele mai bune legume pentru refacerea smaltului dintilor, deoarece stimuleaza productia de saliva si distrug bacteriile. Daca ti se pare ca dintii tai s-au subtiat, sunt anumite plante care te ajuta sa rezolvi aceasta problema. Coada-calului este folosit, de obicei, pentru a imbunatati densitatea osoasa, dar ajuta si la refacerea smaltului si la intarirea unghiilor. Pentru o dantura sanatoasa, spala-te pe dinti cu apa calda si sare de mare de doua ori pe zi. Sarea de mare iti calmeaza gingiile si iti remineralizeaza dintii. O alimentatie bogata in vitamine si minerale previne eroziunea smaltului de pe dinti si aparitia cariilor. Argila poate fi, de asemenea, folosita cu acest scot. O poti amesteca cu apa si carbune activ, pana cand obtii o pasta omogena pe care trebuie sa o aplici pe dinti, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa ai semnal mai bun la telefon si WiFi Un truc este sa stai intr-un singur loc cat incerci sa suni pe cineva si ai nevoie de semnal complet. Asta pentru ca intre turn de emisie si telefonul se face transfer de date pentru inregistrarea in retea, schimbul se face de cateva ori pe secunda si cu cat reduci aria mai mult, cu atat calitatea semnalului este mai buna. Alte moduri in care iti poti imbunatati semnalul sunt mai costisitoare sau necesita mai mult timp. Spre exemplu, poti incerca sa gazduiesti un emitator pe casa ta, desi e putin probabil, te poti muta unde este un astfel de turn (desi e cam radical si foarte costisitor) sau iti poti cumpara un amplificator de semnal. Integral pe Playtech.ro.

Cum scoti guma de mestecat de pe diverse obiecte si din par Pentru a scoate guma de mestecat de pe piele, aplica pe zona pe care este lipita guma un saculet in care introdu cateva cuburi de gheata. Lasa-l cateva minute pe guma lipita, apoi, dupa ce aceasta s-a intarit, indeparteaz-o usor, pe bucati, cu ajutorul unei spatule de lemn. Guma de mestecat de pe hainele de bumbac se indeparteaza astfel: aplica gheata pe guma, razuieste-o cu un cutit dupa ce s-a intarit, apoi sterge pata cu alcool, daca materialul este colorat, sau cu inalbitor, daca materialul este alb. De pe blana naturala, poti indeparta foarte usor guma inghetand-o, eliminand-o cu ajutorul spatulei de lemn sau al lingurii, apoi frecand pata ramasa cu o carpa inmuiata intr-o solutie obtinuta din apa si alcool, scrie Avantaje.

Mesajul unei prezentatoare meteo catre cei care au jignit-o pentru ca este gravida Katie Fehlinger este o cunoscuta prezentatoare meteo din Philadephia care, desi este insarcinata in 35 de saptamani cu gemeni, a continuat sa prezinte stirile despre vreme in fiecare dimineata. Cum de-a lungul sarcinii corpul ei a suferit modificari, iar burtica de gravida a crescut vizibil, multi dintre telespectatori au inceput sa o jigneasca pe retelele de socializare. "Sincer, nu-mi pasa cat de "oribil" si "nepotrivit" crede lumea ca arat. Nu ma deranjeaza faptul ca ma ingras 22 de kilograme, ca sufar de insomnie si ca nu mai pot dormi confortabil, daca asta inseamna ca voi aduce pe lume doua fetite sanatoase. Aici este vorba despre mult mai mult decat banala estetica. Vreau ca acesti copii din pantece sa paseasca cu dreptul in viata si tocmai de aceea sper ca burta mea care "arata ca si cum ar exploda" sa mai creasca si in urmatoarele cateva saptamani". Integral pe Unica.ro.

Creste-ti stima de sine Iubirea de sine nu inseamna sa fii orb in fata defectelor tale, dar sa te accepti cu ele si sa te apreciezi pentru calitatile tale, bucurandu-te de tine ca ansamblu al lor. Atentia la sine - Psihoterapeutul Roxana Agafitei spune ca "a te iubi pe tine inseamna a fi centrat pe tine, asa cum esti tu, cu calitatile tale, cu trasaturile personale care te definesc si care iti plac, dar, in egala masura, si cu micile tale imperfectiuni, trasaturile care iti plac mai putin. Nu este vorba despre narcisism, nici despre egoism, ci despre o foarte buna relatie cu propria persoana, o relatie matura, emotional sanatoasa, de incredere, in cunostinta de cauza, altfel spus. Care ne sunt piedicile? - Cum imaginea de sine ne-o formam incepand din copilarie, evident ca anumite trasaturi ne sunt influentate de cei care ne educa. Evident, un copil criticat, pedepsit, caruia nu i se recunosc meritele, nu i se apreciaza calitatile sau nu i se ofera confort emotional, va avea o stima de sine stirbita, scrie Psychologies.ro.