Apa vie și apa moartă din Harap Alb nu sunt doar mituri. Uite cum ne ajută în sănătate. În mitologia română apa vie și apa moartă sunt folosite de eroi pentru a prinde putere. Apa vie conferă tinerețe veșnică și vigoare, iar apa moartă vindecă rănile. Ceea ce erau cândva basme, ca în Harap Alb, au devenit acum realitate. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Arată-mi ce mănânci ca să știu unde ești: Google Maps, platformă pentru poze cu mâncare. Se pare că Google vrea să știe totul despre tine, inclusiv ce mănânci. Compania testeaza o nouă opțiune din cadrul aplicației Hărți. Aceasta detectează orice persoană care face o fotografie atunci când se află într-un restaurant, sau orice loc care servește mâncare. "Fotograful" trebuie mai apoi să atașeze fotografia restaurantului în care a fost făcută, scrie Playtech.ro.

8 lucruri gresite pe care femeile le fac in pat. O relatie reusita inseamna multa munca din partea ambilor parteneri. Sexul, indiferent daca crezi sau nu, reprezinta o parte foarte importanta din aceasta munca. Iata care sunt lucrurile gresite pe care cele mai multe femei le fac in pat si invata ce trebuie sa eviti, pe Elle.ro.

Cum sa te aperi de maidanezi doar cu telefonul! Iată ce aplicații să folosești. România are o mare problemă cu maidanezii, asta se cunoaște. Din fericire, există aplicații de speriat câinii, atât pentru Android, cât și pentru iPhone. Dacă ai frică de câini și zonele prin care ești forțat să treci (acasă, la serviciu, la școală) sunt pline de maidanezi, nu mai trebuie să îți umpli buzunarele cu pietre și nici să cari spray lacrimogen în poșetă, potrivit Click.

Cum sa-ti transformi burta in patatele. Te-ai săturat de colăceii din jurul abdomenului? Vrei să ai pătrățele ca supereroii din benzile desenate? Următoarele exerciții fizice îți vor îndeplini visul, dacă te ții de treabă. Amanunte pe Bravonet.ro.