Descoperire alarmanta. Semnul de pe piele care arata ca poti face atac de cord. Depozitele de grasime care apar pe pleoape sau in jurul ochilor sunt un indiciu ca persoanele care le au ar putea suferi un atac de cord. Aceste depozite indica un nivel ridicat de colesterol in sange. Ele nu sunt dureroase si nu afecteaza vederea. Un studiu recent a demonstrat ca exista o legatura intre aparitia depozitelor de grasime si bolile de inima, scrie Realitatea.net.

UtileFoto: Colaj foto

Trucuri simple sa stergi zgarieturile fine de pe ecranele telefoanelor si tabletelor. Un telefon de ultima generatie sau o tableta sunt investitii destul de scumpe si trebuie sa le protejezi de lovituri si cazaturi. Dar, daca au aparut totusi zgarieturi superficiale pe ecran, iata cateva solutii sa rezolvi problema, in Libertatea.

Ce patesti daca publici mesaje pro-teroriste pe retelele sociale. Un tanar de 17 ani s-ar putea sa fi primit cea mai mare condamnare pentru ca a postat pe Twitter continut pro-ISIS, o grupare terorista siriana.Nu a implinit inca 18 ani, dar Ali Shukri Amin din Virgina, Statele Unite isi va petrece urmatorii din viata intr-o inchisoare federeala pentru activitatea sa pe retele sociale, scrie Playtech.ro.

Alimente delicioase sarace in calorii. In momentul in care abordam strategia de a numara caloriile consumate pe timpul unei zile, trebuie sa stim ca un adult consuma in medie 2000 de calorii pe zi. Ca sa supravietuim o zi intreaga fara a depasi acest numar, trebuie sa consumam 3 mese pe zi si doua gustari, potrivit Doctorulzilei.ro.

Fricile ascunse ale barbatilor cand fac sex. Multe femei cred ca barbatii, in majoritate, nu se tem de nimic cand vine vorba de sex. Insa, potrivit sexologilor, acest lucru nu este adevarat. Astfel, fricile ascunse ale barbatilor cand fac sex le-ar putea uimi pe femei, avand in vedere ca denota o serie de lucruri la care nu se asteptau despre barbati. Care sunt fricile ascunse ale barbatilor cand fac sex, in EVZMonden.

Reteta veche impotriva caderii parului. Firele cresc inapoi in doar cateva zile. Da printr-o razatoare fina cativa morcovi, apoi maseaza-te cu pasta obtinuta la radacina parului. Lasa masca sa actioneze timp de 15 minute, dupa care clateste-te bine. Aplica masca numai inainte de spalarea parului, timp de cinci zile, potrivit secretele.com. Apoi, pentru intarirea parului, aplica masca doar o data pe luna, scrie Realitatea.net.

Obiceiul care iti scade 7 centimetri in talie. Probabil ca ai auzit ca statul la birou dauneaza grav sanatatii si duce la ingrasare. Asa si este, insa, un nou studiu din Australia, spune ca 2 ore de stat in picioare sunt suficiente pentru a vedea schimbari majore in sanatatea generala. La studiu au participat 700 de barbati si femei, care au purtat un dispozitiv de monitorizare care intregistra cat dormeau, stateau in picioare, stateau la birou, faceau exercitii, aflam de la Doctorulzilei.ro.