Si barbatii ar trebui sa faca... teste de sarcina Afla de ce Cand o femeie vrea sa afle daca este insarcinata sau nu, primul lucru pe care il face este sa dea o fuga pana la farmacie si sa-si cumpere un test de sarcina. Se pare ca acesta nu este singurul uz al testului, ci si barbatii ar trebui sa-l faca pentru a afla daca au cancer testicular. Testele de sarcina cumparate de la farmacie masoara nivelul de hormon hCG - gonadotropina corionica - din urina. Prezenta hormonului in organismul unei femei inseamna ca aceasta a ramas insarcinata. Pe de alta parte, potrivit specialistilor, barbatii nu au acest hormon in corp, decat daca este prezent si cancerul testicular, care il produce, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Atentie la virusii din jocuri care incarca factura Un virus sofisticat capabil sa treaca de codurile de securitate CAPTCHA (imagini folosite pentru a diferentia oamenii de servicii automate) a fost identificat in sapte aplicatii din magazinul Google Play. Acestea urmaresc sa aboneze, prin SMS, utilizatorii la anumite servicii premium care incarca factura de telefon. Virusul Android. Trojan.Mkero a fost identificat recent in magazinul Google Play, in urma unei investigatii demarate de compania Bitdefender, unul din cei mai mari producatori de antivirusi din lume. Detectarea si inlaturarea virusului se fac cu mare dificultate. Specialistii in securitate ai Bitdefender recomanda instalarea aplicatiei Bitdefender Mobile Security pe terminalul mobil pentru a gasi aplicatiile infectate si a le impiedica sa produca pierderi banesti, scrie Libertatea.

Top 5 remedii naturale pentru vergeturi Sucul de aloe vera - Gratie proprietatilor sale calmante, tonice, hidratante, aloe vera trateaza o varietate de probleme dermatologice. Sucul produs de aceasta planta este bogat in principii nutritive precum vitamine, minerale si aminoacizi. Poate fi aplicat pe arsuri, zgarieturi, taieturi, intepaturi si tot felul de iritatii ale pielii. Sucul de lamaie - Gratie concentratiei de vitamina C, lamaia stimuleaza productia de colagen, o proteina necesara formarii tesutului conjunctiv, ceea ce face din sucul acestui fruct unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru vergeturi. De asemenea, aciditatea lamaii ajuta si la reducerea cicatricelor cauzate de acnee. Sucul de cartof crud - Sucul acestei legume contine vitamine si minerale care stimuleaza repararea celulelor pielii. In consecinta, este un remediu care nu trebuie ignorat in cazul in care vrem sa reducem aspectul inestetic al vergeturilor. De asemenea, acelasi suc poate fi folosit si preventiv. Integral pe Avantaje.ro.

Cum maresti autonomia la iPhone si iPad in cativa pasi simpli Deja de cativa ani, aplicatiile pe care le aveti instalate pe iPhone sau iPad pot comunica in permanenta cu diverse servere online pentru a-si actualiza informatiile. Cu alte cuvinte, unele programe pe care le aveti instalate au nevoie de ,,Reimprospatarea datelor in fundal" pentru a va oferi functionalitatea pentru care au fost create. Cu siguranta nu este insa cazul tuturor aplicatiilor care au activat acest privilegiu. Pentru a vedea mai bine ce aplicatii descarca date in fundal, indiferent daca sunteti pe o conexiune WiFi sau folositi date celulare, intrati in Settings sau configurari si accesati sectiunea General. Printre optiunile stufoase ce va vor fi servite, voi aveti treaba cu Background App Refresh sau Reimprospatare in fundal. Odata ajunsi aici, treaba este surprinzator de simpla. Nu trebuie decat sa dezactivati aceasta functie pentru aplicatiile a caror conectivitate la internet, in momentul in care nu le rulati, nu vi se pare vitala. Integral pe Playtech.ro.

Seductia - aliatul tau zilnic! Seductia poate fi folosita ca un aliat personal ce ne va ajuta sa ne dezvoltam in toate aspectele vietii. Iata cum. Cum ar trebui sa privim seductia? - Ca un atribut al fiecarei femei, un atribut care ar trebui sa fie identic cu ideea de "cum pot eu sa-mi fac reclama intr-un mod cat mai atragator, astfel incat sa obtin ceva pe merit?". Componentele seductiei - Unul dintre ele ar fi dorinta de a obtine ceva, un scop, fie al tau, fie unul bazat pe reciprocitatea primirii, ca in cazul unui interviu de job: tu vrei un post, iar angajatorul un om pentru postul respectiv. Nu putem neglija faptul ca dorinta de a avea ceva vine la pachet cu increderea pe care o putem avea in noi insine, incredere care duce la conexiunea dintre persoane, stabilita pe baza excitatie ca forma de trezire la viata a cailor neuronale la existenta unor stimuli externi. Integral pe Psycholigies.ro.