Testul lui Freud iti spune ce fel de persoana esti. Daca vrei sa afli mai multe despre tine, poti rezolva testul de mai jos, care se bazeaza pe abordarea psihanalitica a lui Sigmund Freud. Nu ai nevoie decat de o foaie si un pix pe care sa treci raspunsurile, scrie Unica.ro. Raspunsurile la intrebarile de mai jos dau indicii importante despre valorile pe care le ai in viata si principiile pe care te bazezi. Imagineaza-ti ca mergi printr-o padure, mangaiata de soare si profitand din plin de aerul proaspat. 1. Pe cine ai alaturi? 2. Pe masura ce inaintezi, te intalnesti cu un animal. Despre ce necuvantatoare este vorba? Exista o interactiune intre tine si animal?...

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Cum cultivi stima de sine a copilului tau. Parerea pe care o avem despre noi si increderea manifestata in fortele proprii influenteaza major toate ariile vietii. Baza stimei de sine se pune in copilarie, cand cel mic preia majoritatea convingerilor de la parinti. Astfel, apare intrebarea: cum ne comportam cu copilul nostru astfel incat sa ne asiguram ca va avea incredere in sine ca adult? Pentru ca un parinte sa poata creste un copil cu o stima de sine ridicata este nevoie mai intai ca parintele insusi sa aiba incredere deplina in fortele proprii. Astfel, parintele ii poate insufla copilului suficienta incredere in el, ajutandu-l sa devina un adult increzator in propriile forte, capabil sa ia decizii inspirate si intelepte, potrivit Psychologies.ro

Medicina inspirata din Matrix: implantul care ti-ar putea da o memorie uimitoare. Cercetatorii de la Defense Advanced Research Projects Agency au gasit o metoda prin care electrozi mici, plasati in regiunile cerebrale asociate memoriei, o pot imbunatati. Nu numai ca ti-ai putea aminti mai uspr lucruri diverse, dar ai putea sa si inveti mult mai rapid. Studiul se desfasoara deja de un an si a fost facut pe voluntari cu probleme neurologice fara nicio legatura cu memoria, potrivit Business Insider. Oamenii de stiinta au descoperit ca, aplicand electrozi in regiunile respective, au putut chiar sa creasca acuratetea unor amintiri, scrie Playtech.

5 reguli de urmat intr-o dieta, de la un barbat care a slabit 100 kg. Jon Gabriel cantarea aproape 200 kg la inceputul anilor 2000. Dupa ce a trecut printr-o experienta socanta - trebuia sa fie la bordul avionului care s-a prabusit in Pennsylvania la 11 septembrie 2001 0 el a hotarat ca trebuie sa-si schimbe viata si sa profite cat poate de mult de toate oportunitatile din jurul sau- pana nu e prea tarziu. Pentru ca incercase nenumarate diete, Jon Gabriel a ales o alta abordare - voia sa slabeasca fara infometare si fara operatii, natural si sanatos, asa ca si-a gandit singur un plan de atac, l-a urmat indeaproape si a reusit sa piarda peste 100 kg. Cincisprezece ani mai tarziu, Jon cantareste 82 kg si si-a numit metoda conceputa de el "metoda Gabriel", scrie Unica.ro.

Metoda care te intinereste cu 10 ani. Solutia cea mai usoara pentru a obtine un chip cu zece ani mai tanar este liftingul facial nechirurgical, care spre deosebire de cel clasic este lipsit de riscuri precum afectarea nervilor, cicatricile vizibile, tumefierea si invinetirea zonei, durerea resimtita post interventie. Aceasta solutie este ideala pentru persoanele care doresc sa obtina un aspect mai tanar al chipului, fara sa se supuna chinurilor interventiei chirurgicale. Pentru liftingul facial nechirurgical se folosesc 2-10 ml de acid hialuronic, in functie de virsta pacientilor, de elasticitatea, finetea pielii, osatura fetei. Acestea se pot injecta intr-o singura sedinta sau la citeva luni interval, iar procedura dureaza maxim o ora, potrivit doctorulzilei.ro.