Bona sau creşa? Tu ce alegi pentru copilul tău? Nu toate mămicile îşi permit să stea mai mult de un an acasă cu bebeluşul lor. Unele îşi mai deschid mici afaceri sau îşi iau slujbe part-time, însă majoritatea sunt forţate, din motive financiare, să revină la serviciu. Aici apare problema: cu cine las copilul? Soţia antrenorului Walter Zanga, Raluca, mămica a doi copii, vă prezintă variantele în noua ei carte, lansată pe piaţă săptămâna trecută, scrie Click.

UtileFoto: Colaj foto

Top 6 lucruri pe care nu le știai despre cezariană. Cezariana este metoda prin care abdomenul mamei este tăiat în momentul nașterii unui copil, atunci când nașterea naturală nu este posibilă. Metoda are rădăcini în mitologie, atunci când Apollo l-a scos pe Asclepius, Zeul Medicinei, din burta mamei sale. De asemenea, prima ceariană datează din vremea lui Iulius Cezar, împăratul roman, care s-ar fi născut prin această metodă, de aici și numele. Un top al lucrurilor neștiute despre cezariană, pe Doctorulzilei.ro.

Poziții pentru o partidă de sex incendiară! Unele poziții sexuale sunt mai incitante decât altele. Dacă ai chef de sex și ai vrea să schimbi poziția "Misionarul", poți încerca una dintre pozițiile de mai jos, alături de iubitul tău, pentru o plăcere mai intensă, garantată și clipe de neuitat. Încercă una dintre aceste poziții pentru o plăcere mai intensă, garantată și clipe de neuitat. Amanunte in Click.

Testul lui Freud iti spune ce fel de persoana esti. Dacă vrei să afli mai multe despre tine, poți rezolva testul de mai jos, care se bazează pe abordarea psihanalitică a lui Sigmund Freud. Nu ai nevoie decât de o foaie și un pix pe care să treci răspunsurile. Răspunsurile la întrebările de mai jos dau indicii importante despre valorile pe care le ai în viață și principiile pe care te bazezi. Imaginează-ți că mergi printr-o pădure, mângâiată de soare și profitând din plin de aerul proaspăt. Integral in Unica.ro.

Lucruri pe care le fac împreună doar sufletele-pereche! Te regăseşti? Chiar şi cele mai romantice persoane sunt sceptice atunci când aud sintagma "suflete pereche". Şi totuşi, conform studiilor, nu ai nevoie decât de cinci minute pentru a-ţi da seama că persoana din faţa ta ţi-a fost predestinată. O dovadă în plus că îţi petreci viaţa lângă cine trebuie sunt şi obiceiurile pe care le au cuplurile ce intră în categoria sufletelor-pereche, potrivit Libertatea.