Nu alcoolul si tigarile ne omoara mai devreme. Adevarul despre principala cauza de deces Conform unui studiu realizat de cercetatorii din Marea Britanie, principala cauza de deces la nivelul populatiei britanice o constituie alimentatia nesanatoasa. In top, alcoolul si tigarile au fost astfel surclasate de fast-food. Sedentarismul se afla pe locul 5, iar abuzul de bputuri alcoolice pe 9, in timp ce fumatul este pe 2, ca principale cauze de deces. Consumul de carne rosie si de bauturi indulcite cu indulcitori artificali, sustin cercetatorii americani, estemult mai grav decat alcoolul si tigarile, contrar asteptarilor. Acesta contribuie la bolile ischemice, atacuri cerebrale si diabet. Studiul a fost publicat in raportul global pentru Boli legate de greutate, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

3 motive sa renunti la spalatul pe cap zilnic Parul se decoloreaza mai repede - Si nici macar nu luam in discutie parul vopsit. Fireste ca parul vopsit isi pierde culoarea in doar doua-trei saptamani daca este spalat zilnic.Din pacate, acelasi lucru se intampla si cu parul a carui culoare este naturala. Si asta pentru ca spalatul zilnic determina deschiderea cuticulelor, straturile de la exteriorul firelor de par.Parul cade mai usor - Substantele chimice din compozitia sampoanelor si balsamurilor folosite la spalarea parului au rolul de a indeparta sebumul si murdaria de pe firul de par si de pe scalp. Insa tocmai sebumul este acela care intareste firul de par si ii confera stralucire. Parul devine uscat - Dupa cum ziceam mai sus, rolul sebumului este acela de a intari firul de par si de a-i conferi stralucire. Indepartarea completa a sebumului determina, pe langa ruperea mai usoara a firului de par, si uscarea acestuia. Mai ales daca alegi sa te speli cu apa fierbinte. Spalatul zilnic cu apa fierbinte are, deci, drept consecinta uscarea parului, informeaza Avantaje.

Test comparativ de viteza - iOS 8.4.1 vs iOS 9 Incercand sa ne ofere o imagine de asamblu asupra diferentelor de performanta intre aceleasi dispozitive cu iOS 8.4.1 si iOS 9, cei de la Everything Apple Pro au publicat clipul de mai sus. Acesta este foarte concludent deoarece include teste de rapiditate pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6. Sa incepem cu partea buna a ecuatiei. Se pare ca, exceptand batranul iPhone 4S, terminalele cu iOS 9 pornesc mai repede decat cele cu iOS 8.4.1. Un iPhone 4S porneste cu 3 secunde mai incet dupa update, decat inainte. Din pacate, cand vine vorba de lansarea unui numar semnificativ de aplicatii, iOS 8.4.1 iese castigator la performanta. Cu toate ca este mai evidenta in cazul unui 4S, chiar si la iPhone 6 exista o diferenta de rapiditate. In teorie, aceasta din urma nu va fi foarte evidenta, dar exista si poate fi deranjanta. In alta ordine de idei, concluzia este una singura. Daca unicul criteriu pentru care va faceti un update de software tine de viteza cu care navigati prin meniuri sau intrati si iesiti din aplicatii, ar fi bine sa ramaneti la iOS 8.4.1, anunta Playtech.ro.

Povestea barbatului care a scapat de diabet fara medicamente Sean Bowley a fost diagnosticat cu diabet de tip 2. Starea sa de sanatate se inrautatea rapid, asa ca medicul lui i-a spus ca daca nu-si schimba stilul de viata, nu va ajunge sa-si vada fiica terminand liceul. Intr-o zi, in timp ce se afla intr-o cafenea si ii povestea unei prietene despre problemele lui de sanatate, dar si schimbarile prin care trecea, un barbat l-a abordat si l-a intrebat daca a auzit vreodata despre Robb Wolf si cartea scrisa de el, "Solutia Paleo". Barbatul i-a explicat pe scurt ca regimul alimentar propus de Wolf e unul destul de greu de tinut, dar ca rezultatele sunt garantate, si ca doar asa ar putea scapa de diabet definitiv, fara sa mai ia medicamente. Sean a cumparat cartea lui Wolf in aceeasi zi si a inceput sa tina dieta Paleo. Practic, Paleo presupune eliminarea tuturor alimentelor procesate din dieta, singurele permise fiind proteinele de buna calitate - carnea slaba, ouale - fructele si legumele, dar si nucile, semintele, verdeturile si uleiul de masline. Integral pe Unica.ro.

3 tipuri de relatii distructive Partenerul psihopat - Daca esti in relatie cu cineva gelos, posesiv, agresiv, care te invinuieste din orice si caruia orice ai face nu reusesti sa ii fi pe plac sau pentru care nu esti suficient de bun/buna, felicitari, ai un partener cu trasaturi psihopate. Neincrederea lui si sentimentele proprii de inferioritate vin in contradictie cu cine se crede sau cine se vrea a fi, iar pentru rabufniri cauta motive si vinovati in jur. Tu, fiind cel mai aproape, esti si cea mai usoara tinta. Partenerul ultradependent - La inceputul unei relatii nevoia de a petrece cat mai mult timp cu celalalt este un firesc. Datorita noutatii si dorintei de a-l descoperi, timpul alocat poate fi considerabil. Chiar si atunci insa, este bine sa ne pastram si viata independenta de el. Pe cat de induiosatoare este dorinta celuilalt de a ne avea mereu aproape la inceputuri, pe atat de sufocanta va deveni aceasta pretentie pe parcursul relatiei. Partenerul manipulator - Nu ne place sa fim manipulati, iar unii dintre noi chiar se lauda ca nu pot fi usor atrasi in asemenea capcane. Intr-adevar cand capcanele sunt evidente sau cand vin din partea cuiva din exterior cu un interes vadit si declarat, sunt mai simplu de evitat. Asa cum este si un partener care isi justifica pornirile jignitoare sau de control prin afirmatia "te iubesc, de aceea ma port asa". Fugi cat de repede si cat de departe poti, scrie Psychologies.