Boala care omoara o femeie la fiecare patru ore. Iata care sunt simptomele. O femeie din noua este diagnosticata, iar la fiecare patru ore o femeie moare din cauza cancerului de col uterin. Este o statistica mai mult decat ingrijoratoare, datorata in principal faptului ca simptomele cancerului de col uterin nu sunt intotdeauna evidente si, de cele mai multe ori, acesta ajunge sa fie diagnosticat intr-un stadiu mult prea avansat. De aceea, este foarte importanta testarea periodica, in vederea depistarii la timp a celulelor precanceroase. Continuarea pe Doctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

5 lucruri care ii enerveaza la culme pe barbati. Uneori, ai impresia ca femeile au grija ca barbatii sa stie ce le enerveaza pe ele din tot ce fac ei. Fara sa se intrebe: dar pe ei, oare, ce ii scoate din sarite cand vine vorba de comportamentul unei femei? Exista unele obiceiuri feminine care ii enerveaza la culme pe barbati. Afla care sunt acestea si incearca sa-ti adaptezi comportamentul dupa asteptarile lui, daca vrei sa iti consolidezi relatia, scrie Click.

La ce ora trebuie sa dormi, sa mananci si sa faci sex, in functie de varsta? Te trezesti foarte greu dimineata si nu reusesti sa te pui pe picioare nici dupa trei cafele baute la serviciu? Nu este de vina petrecerea de cu o seara inainte, ci ceasul biologic, care variaza in functie de varsta. Iar acest "mic" detaliu prea putini ii stiu sau il iau in seama. Potrivit expertilor de la Universitatea Oxford, ritmul circadian, care ne influenteaza ceasul biologic, dicteaza in functie de anii pe care ii avem la ce ora este bine sa ne trezim si sa facem activitatile de zi cu zi. Iata ce trebuie sa faci in functie de varsta, in Libertatea.

7 alimente care iti pot prelungi viata. Unul dintre aceste lucruri este o dieta diversificata, bogata in fructe si legume. Iata cateva alimente minune care nu ar trebui sa iti lipseasca din bucatarie. Poate nu miroase bine, insa este extrem de benefic pentru sanatate. Conform studiilor, usturoiul contine anumite componente care pot stopa dezvoltarea celulelor cancerigene. In cazul femeilor, usturoiul poate preveni in primul rand aparitia cancerului de colon. Il poti consuma in stare naturala sau il poti folosi la supe, sosuri, produse marinate sau dressing-uri pentru salata, potrivit Elle.ro.

Cum arata pasta de dinti a viitorului? Ucide toate bacteriile. Igiena orala este la fel de importanta ca si aceea generala. In preistorie, oamenii nu stiau ca trebuie sa isi ingrijeasca dintii, iar de cele mai multe ori dintii le cadeau si erau lasati sa moara deoarece nu mai putea mesteca carnea, hrana de baza in zilele acelea. Pasta de dinti pe care o folosesti este la fel de importanta ca actiunea de a te spala pe dinti. Ea trebuie sa omoare bacteriile din gura ca sa nu avem probleme, insa, exista paste de dinti, care contin foarte multe chimicale, noteaza Doctorulzilei.ro.

Motive concrete sa nu te mariti cu un barbat bogat. Oricare femeie este pusa la un moment dat in viata ei sa aleaga intre doi barbati: unul bogat si unul mai putin bogat. A fost dovedit stiintific faptul ca majoritatea femeilor puse in fata unei astfel de alegeri ajung pana la urma sa se casatoreasca sau sa aiba o relatie stabila cu barbatul mai insarit. Aceasta decizie insa s-a dovedit ulterior a fi cea nepotrivita din cauza ca barbatii care sunt bogati au o serie de lipsuri in ceea ce priveste raportul cu consoarta. Integral pe Lyla.ro.