Ingredientul care reduce riscul de cancer la san cu 60%. Cancerul de san este una dintre cele mai grave boli care afecteaza femeile, asa ca nu este de mirare ca numeroase studii au ca scop gasirea unui remediu. Cercetari recente au aratat ca un ingredient reduce riscul aparitiei acestei afectiuni cu 60%. Afla care este. Un studiu recent a aratat ca o dieta mediteraneana, bazata pe foarte mult ulei de masline, reduce riscul de cancer la san cu 62%, potrivit msn.com. Cercetarile au fost efectuate de specialistii spanioli, pe 4.000 de femei cu varste cuprinse intre 60 si 80 de ani. Participantele la studiu au fost impartite in trei grupuri. Prima grupa a fost sfatuita sa consume o dieta mediteraneana, bogata in fucte, legume, cereale integrale, peste si foarte putine produse lactate, carne rosie si dulciuri. In plus, au consumat aproximativ 4 lingurite de ulei de masline pe zi. A doua grupa a urmat, de asemenea, aceasta dieta, dar in loc de ulei de masline, au consumat nuci. A treia grupa a avut o dieta saraca in grasimi, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Acestea sunt antrenamentele care ard cele mai multe calorii. Exista antrenamente si antrenamente, iar cantitatea de calorii pe care o arzi depinde de la fiecare la fiecare, de tipul organismului, de metabolism etc. Iata un top al antrenamentelor care ard cele mai multe calorii. Aerobicul. La aerobic arzi intre 200-300 de calorii, insa depinde de tipul de aerobic si de activitatile desfasurate Inot. Este o activitate relaxanta si nu simti cand arzi calorii. Fa o tura de bazin rapid, apoi 10 ture la viteza normala. O sa arzi intre 250-300 de calorii Kangoo Jumps. Te distrezi si sari ca un cangur timp de o ora. Dansul pe muzica si cu acele ghete speciale te face sa arzi aproape 500 de calorii, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce sa mananci si ce sa eviti la menstruatie. Cand esti in acea perioada a lunii, poftele de zahar, carne si carbohidrati se intensifica, insa nu este foarte indicat sa te lasi prada lor. Vezi ce sa mananci si ce sa eviti la menstruatie. Fluctuatiile hormonale din perioada menstruatiei te fac sa ai tot felul de pofte nesanatoase. Daca, de exemplu, simti nevoia sa consumi alimente acide, precum citricele, cafeaua ori diverse condimente, organismul tau are nevoie de magneziu. In loc sa alegi aceste produse care nu iti fac bine, mai bine mananci nuci, seminte, fructe si legume, precum si alimente bogate in fibre si grasimi sanatoase. Paine. Cand nu iti poti lua gandul de la pizza sau sandwich-uri delicioase, organismul tau are nevoie de triptofan, un amino-acid esential. Ai nevoie de aceste produse, pentru a-ti imbunatati starea de spirit, dar in loc sa alegi carbohidrati procesati, care iti pot da peste cap nivelul de energie, este indicat sa optezi pentru oua, caju, nuci, branza slaba sau fasole, informeazaLibertatea.

Test: Cat de sanatos este creierul tau? Iti merge mintea brici sau... ai avut si momente mai proaste? Iti prezentam mai jos un test care iti spune care este starea de sanatate a creierului tau si ce este de facut in conditiile in care nu obtii un scor prea bun. Intrebarile de mai jos tin cont de stilul tau de viata, de alimentatie, sedentarism, dar si de "hrana" pe care i-o oferi creierului pentru a-l tine in alerta. Aduna punctele (ai grija, unele sunt sub valoarea lui 0) de la fiecare intrebare si, in functie de rezultat, citeste ce ai de facut pe mai departe in privinta imbunatatirii sanatatii cognitive, scrieUnica.ro.

Metode naturale sa scapi de petele de pe maini. Petele de pe maini apar pe masura ce inaintezi in varsta, dar exista numeroase alte motive, precum : expunerea la soare. Exista foarte multe tratamente costisitoare, insa noi le recomandam doar pe cele naturale. Gel aloe vera. Petele de pe maini pot aparea fara ca noi sa ne dam seama, iar in timp mainile noastre devin din ce in ce mai putin atragatoare. Daca aplici gel de aloe vera ajuti pielea sa se regernereze, stimuland circulatia sangelui si prevenind imbatranirea prematura a pielii si aparitia petelor. Lamaia. Este un remediu folosit inca din Antichitate pentru albire. Insa, trebuie folosit doar noaptea, deoarece daca soarele intra in contact cu pielea pe care s-a folosit suc de lamaie acesta devin foarte daunator. Iata cum sa procedezi - stoarce suc de lamaie peste 2 felii de castravete si freaca zona afectata cu castravetele. Clateste-te dupa 20 de minute, anuntaDoctorulZilei.ro.