Vointa, cea mai mare greseala in cura de slabire. Tii cinci cure de slabire pe an si dintre toate, patru nu au nici un efect asupra ta, iar in urma celei de-a cincea ai reusit sa scapi doar de un kilogram? Ceva faci gresit! Dar ce? Expertii au aflat ca principala greseala a unei persoane atunci cand urmeaza o cura este... vointa. Desi pare greu de crezut, specialistii aduc un argument plauzibil: prin faptul ca iti impui prea tare ce trebuie si ce un trebuie sa consumi in acest interval, creierul primeste un semnal negativ. Si anume ca exista restrictii in privinta anumitor mancaruri. O eroare care se intoarce asupra noastra asemeni unui bumerang. Dupa atat de multa exercitare a vointei, apare dorinta de manca tot ceea ce pana atunci iti refuzasei, scrie Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Analiza psihologica: cum gandesc si cum sunt femeile la 20, 30, 40, 50 de ani. Daca vrei sa te cunosti mai bine, sa le intelegi corect pe doamnele din jurul tau, sau sa vezi ce schimbari de optica aduce trecerea timpului, iata o analiza psihologica pe categorii de varsta. La 20 de ani.Femeia tanara se afla in plin proces de desprindere de mediul sau, de delimitare a lui cine sunt eu in raport cu familia sa. Ea se afla, in acelasi timp, intr-un raport de stabilire a pozitiei si fata de grupurile importante din viata sa: prieteni, colegi de facultate sau de serviciu. Valorile interioare si principiile de viata ale tinerei femei in varsta de 20 de ani sunt inca in formare, dar ca numitor comun al tinerelor din generatia actuala, putem mentiona curajul cu care se arunca in viata comparativ cu timiditatea tinerelor de aceeasi varsta din generatii anterioare, potrivit Psichologies Magazine.

Dieta Scarsdale - zero carbohidrati, zero grasime! Te-ai saturat sa faci foamea, sa te abtii de la dulciuri, sa alergi o ora pe banda, totul fara rezultate suficient de vizibile? Aceasta dieta restrictiva, de doua saptamani, elimina grasimile, cele mai multe produse lactate, carbohidratii, sucurile de fructe, alcoolul, deserturile si delicatesele din carne.Dezvoltata de catre Dr. Herman Tarnower, Dieta Scarsdale a fost una dintre primele diete populare cu un continut redus de carbohidrati, dar, in timp, a fost eclipsata de alte variante la moda, relateaza CSID.ro.

Uita tot ce stii despre apa! Cata, ce fel si cum trebuie consumata, ca sa arzi grasimea. Daca pana acum ai stiut ca trebuie sa bei cel putin doi litri de apa pe zi, iata ca de fapt acest sfat este interpretat oarecum gresit. Nu este vorba despre cantitatea de apa necesara zilnic organismului, ci mai degraba despre felul in care aceasta cantitate de apa intra in corpul nostru. Mai mult decat atat, in cele ce urmeaza vei afal de ce apa te ajuta sa arzi grasimile, care sunt sursele cele mai bune pentru diferite tipuri de apa si totodata ce efecte are efectiv asupra corpului, pentru a slabi chiar si la varste inaintate.Avantajele de-a fi intr-o forma fizica buna sunt nenumarate, dar unul care este mai rar mentionat este hidratarea, scrie Lyla.ro.

De ce unele persoane fac cancer si altele nu? Cauzele nebanuite ale bolii. Doua studii prezentate recent atentioneaza asupra unor cauze putin stiute ale cancerului. O cercetare facuta in Marea Britanie, la Universitatea Reading, arata ca produsele de ingrjire ar putea fi implicate in aparitia cancerului de san la femei, iar o alta, facuta in Suedia, a descoperit o legatura directa intre consumul de carne procesata, cum ar fi sunca sau carnatii, si dezvoltarea cancerului pancreatic. Parabeni in tesutul recoltat de la femei bolnave de cancer. Oamenii de stiinta de la Universitatea Reading (Marea Britanie) spun ca au descoperit o substanta chimica folosita in produsele de ingrijire zilnica in tumorile a 40 de pacienti care sufera de cancer. Parabenii au fost identificati in mostrele de tesut luate de la 40 de femei carora li s-au facut masectomie (inlaturare chirurgiala a sanului) intre anii 2005 si 2008. Mai multe pe Doctorul Zilei.