20 de simptome de cancer pe care nicio femeie nu trebuie sa le ignore! Controalele de rutina nu sunt foarte eficiente atunci cand vine vorba de prevenirea cancerului. Invata sa asculti semnalele pe care ti le indica corpul. Observa cu atentie fiecare modificare survenita, deoarece fiecare semn in parte poate indica anumite nereguli. Iata care sunt cele 20 de semne importante pe care femeile le trec adeseori cu vederea, pe Secretele.com.

UtileFoto: Colaj foto

Boala pe care ne-o provoaca internetul. Te enervezi des atunci cand vezi ca cineva a postat un comentariu negativ in dreptul pozelor tale? Sau te infurii peste masura cand vezi un mesaj agramat sub filmuletele de pe Youtube sau Liveleak? Daca da, atunci poate ar fi bine sa te gandesti la aceste reactii ca la o problema medicala provocata ed Internet. Cercetatorii americani au descoperit o legatura intre Internet si boli legate de tensiune, aflam de la Unica.ro.

De ce tinerii din ziua de azi slabesc mai greu si se ingrasa mai repede decat parintii sau bunicii lor. Alegerile alimentare si activitatea fizica nu sunt singurii factori implicati in procesul de pierdere a greutatii. Un nou studiu evidentiaza efectele negative ale diferitelor moduri de viata, care s-au schimbat in mod drastic in ultimii 40 de ani. Potrivit studiului realizat de o echipa de cercetatori canadieni, momentul nasterii ar influenta capacitatea de a slabi mai mult sau mai putin. Integral in Libertatea.

Reguli pe care orice femeie trebuie sa le cunoasca despre sex. Iata care sunt regulile de sex pe care orice femeie trebuie sa le insuseasca. Cere! Din pacate, barbatii nu pot sa ne citeasca gandurile si nu pot, pur si simplu, ghici ce ne trece prin minte si ce ne dorim in materie de sex. Desi te iubesc si incearca sa te faca sa te simti bine, uneori tactica lor nu pare sa dea rezultate. Spune-i, arata-i si ai rabdare! Continuarea pe Elle.ro.

Ceara de pe fructe: e daunatoare sau nu? Asa va asigurati ca ati scapat de ea. Merele contin multa apa si, pentru a se proteja, secreta un fel de strat ceros. Cu timpul insa se pierde si atunci producatorii, pentru a le face mai atragatoare, dar si pentru a preveni deshidratarea, adauga ceara artificiala. Aceasta ceara se adauga fie prin scufundare, fie prin pulverizare si de cele mai multe ori este vorba de o ceara comestibila Carnauba sau Shellac. Cei cu mai putine scrupule folosesc ceruri daunatoare, pe baza de petrol, iar daca aveti in fata un mar foarte lucios si stralucitor, este suspect de tratare cu ceruri de sinteza, scrie Doctorulzilei.ro.

5 pasi sa scapi de depresie. In timp ce tristetea este o emotie umana normala care vine si trece si e cauzata de anumite evenimente, depresia este un sentiment de tristete fara speranta. A avea o zi mai proasta e normal, insa starile proaste permanente sunt un semn al depresiei. Depresia se mai poate manifesta prin neliniste, a vedea totul in negru, a nu manca bine, a dormi putin sau prea mult si a gandi la sinucidere. Amanunte in Click.

7 cadouri oferite de barbati si ce inseamna de fapt ele. Femeile petrec mult timp, mai ales la inceputul relatiilor de cuplu, incercand sa descifreze mesajele ascunse din spatele gesturilor partenerilor lor. El prefera sa poarte camasi roz. Asta ce inseamna? Ca este confortabil cu sexualitatea lui sau este mai efeminat decat vrea sa lase impresia? Dupa ce ati vorbit seara de seara la telefon, doua seri la rand nu a dat niciun semn? Oare si-a pierdut interesul? El a cumparat iubitei un parfum. Este un cadou ales aleatoriu sau nu-i place parfumul ei? Acestea sunt doar cateva dintre numeroasele intrebari pe care si le pun femeile cu privire la gesturile partenerilor lor, noteaza EVZMonden.