Exercitiile de sase minute care iti "topesc" burta. Ca sa scapi de inestetica burtica, indiferent cate cure tii si cat de sanatos mananci, este important sa ai si un tesut musuclar tonifiat. Pentru a fi "beton" in zona abdominala insa ai nevoie de o serie de exercitii intense, care te ajuta nu doar sa slabesti, dar si sa fii tonifiata si sa scapi de tesutul adipos. Va prezentam mai jos un set de exercitii care se intinde pe parcursul a trei zile si care dureaza doar sase minute. Antrenamentul are rezultate numai daca este repetat saptamana de saptamana, fara a ignora un regim aimentar sanatos. Antrenandu-ti muschii din zona mediana a corpului, adica muschii abdominali, gluteii, lombarii si muschii sodlurilor, iti ve imbunatati si postura, vei scapa de durerile de spate pe care le ai din cauza sedentarismului, devii mai mobil si poti evita diferitele accidente si isi poate imbunatati perforamntele sportive (in cazul in care ai o viata de atlet), scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Terapie neobisnuita care face sanii sa creasca natural. Un specialist in hipnoza din Marea Britanie sustine ca poate mari sanii femeilor cu puterea mintii. Desi pare imposibil, Felix Economakis are si dovezi care sa demonstreze ca metoda lui da rezultate. Ashley Weller, o tanara de 26 de ani spune ca dupa doar 3 sedinte de tratament a obtinut sani cu 3 masuri de sutien mai mari. Potrivit lui Felix Economakis, hipnoza ajuta la deblocarea hormonilor care controleaza cresterea sanilor. "Mintea controleaza intreg organismul si daca stii cum sa lurezi cu mintea poti modifica forma corpului. Stim deja ca emotiile afecteaza corpul, cand suntem stresati, de exemplu incepe sa ne doara capul. Prin intermediul hipnozei pot lucra direct cu mintea si vorbesc cu partea care controleaza hormonii de crestere", explica Felix. Ashley a platit a platit aproximativ 1000 de euro pentru cele 3 sedinte de hipnoza si se declara foarte multumita de rezultat, anuntaDoctorulZilei.ro.

Frigul "pune gheata" pe dintii cu probleme. De parca nu ar fi suficient ca ne deprima si ne face sa vedem totul in gri, frigul ne mai provoaca si dureri dentare. O data cu vremea rece apare si sensibilitatea dentara, mai ales la persoanele care au cavitati, carii sau alte probleme netratate. rigul reprezinta un factor exterior declansator acolo unde exista o cat de mica sensibilitate dentara, unde sunt leziuni dentare, pulpite, granuloame sau parodontite. "Este ca si cum cel in cauza ar pune gheata pe nerv. De regula, aceasta este senzatia pe care o au cei care se expun la frig. Persoanele care au probleme din cauza frigului sau a alimentelor reci ori atunci cand mananca ceva dulce, desi nu au carii sau probleme netratate, au structuri deficitare ale smaltului dentar. Acestia ajung primii la dentist cand se raceste vremea, multi dintre ei cu dureri atroce, care nu cedeaza la analgezice", explica dr. stomatolog Laura Mocanu, informeazaLibertatea.

Semne ca mananci prea multa sare. Sarea este un mineral esential pentru buna functionare a organismului, insa consumata in cantitati mari, te poate imbolnavi. Vezi cum iti dai seama ca mananci prea multa sare. Consumul excesiv de sare poate duce la deshidratare sau la un dezechilibru al cantitatii de apa din organism, potrivit fitday.com. Pe termen lung, aceste stari pot provoca hipertensiune arteriala, boli de inima, atac cerebral sau osteoporoza. Doza de sare recomandata este de aproximativ 6 grame pe zi, dar un adult consuma de doua ori aceasta cantitate. Daca nu vrei sa cantaresti cantitatea de sare pe care o mananci zilnic, sunt alte metode prin care poti sti daca ai depasit masura. Daca alimentatia ta este formata, in mare parte, din produse procesate, sunt mari sanse sa mananci prea multa sare. De altfel, 77% din sarea consumata de un adult provine din acest tip de alimente. Sarea este adaugata in multe preparate care se gasesc pe rafturi pentru a le prelungi termenul de valabilitate. Incearca sa ai o dieta cat mai sanatoasa, bazata pe ingrediente naturale si proaspete, scrieUnica.ro.

Din ce alimente iti poti lua proteinele si nutrientii necesari daca nu mananci carne? Cel mai important obiectiv pentru vegetarieni este inlocuirea proteinelor si nutrientilor pe care i-ar fi putut lua din carne si gasirea corespondentilor lor in meniul vegetarian. Altfel, principalele reguli de dieta sunt aceleasi pentru toata lumea, si in cazul vegetarienilor: 5 portii de legume si fructe pe zi, reducerea grasimilor saturate, a zaharului si a sarii, inlocuirea prajitului in ulei, hidratarea corecta. Proteinele sunt o parte esentiala in orice dieta, iar vegetarienii le pot lua din fasole, mazare, linte, soia, nuci si seminte. Acizii grasi esentiali sunt necesari pentru a absorbi vitaminele A, D, E sau K si pentru a regla colesterolul, furnizand energia de care avem nevoie pentru a functiona corect, anuntaDoctorulZilei.ro.