Exercitiile de 6 minute care iti "topesc" burta Ca sa scapi de inestetica burtica, indiferent cate cure tii si cat de sanatos mananci, este important sa ai si un tesut musuclar tonifiat. Pentru a fi "beton" in zona abdominala insa ai nevoie de o serie de exercitii intense, care te ajuta nu doar sa slabesti, dar si sa fii tonifiata si sa scapi de tesutul adipos. Antrenandu-ti muschii din zona mediana a corpului, adica muschii abdominali, gluteii, lombarii si muschii sodlurilor, iti ve imbunatati si postura, vei scapa de durerile de spate pe care le ai din cauza sedentarismului, devii mai mobil si poti evita diferitele accidente si isi poate imbunatati perforamntele sportive (in cazul in care ai o viata de atlet). Integral pe Unica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cele mai frecvente obiceiuri care iti distrug dintii Periajul prea puternic al dintilor - Desi singura cale de a evita problemele buco-dentare este periajul viguros al dintilor, acest gest poate duce la deteriorarea smaltului acestora, la sensibilizarea lui, la dezvoltarea unor inflamatii ale gingiei sau, mai rau, la retragerea gingivala. Utilizarea unei paste de dinti neadecvate - Folosirea unei paste de dinti neadecvate se numara printre cele mai comune obiceiuri care iti distrug dintii. Alegerea pastei de dinti nu se face la repezeala tocmai pentru ca aceasta este o componenta esentiala a ingrijirii dintilor, daca nu cea mai importanta. Anumite paste de dinti care albesc contin componente abrazive al caror rol este acela de a indeparta petele de pe dinti. Totusi, daca se abuzeaza de ele, consecintele sunt dintre cele mai nefericite: in timp, smaltul se deterioreaza, iar gingiile se retrag, scrie Avantaje.

Un bebelus a murit sufocat in timp ce dormea cu tatal sau Parintii care dorm impreuna cu bebelusii le pun acestora viata in pericol, avertizeaza un medic legist, dupa ce a finalizat investigatia privind decesul micutei Darcie, in varsta de doar 11 saptamani. Darcie a decedat la doar 11 saptamani de viata, dupa ce a fost privata de oxigen cand dormea in pat cu parintii, pe bratul tatalui sau. Dr. Roger Malcomson, medic pediatru patolog, care a efectuat investigatia post-mortem a descoperit urme de sange in plamanii bebelusului si alti indicatori ai asifxierii, si a declarat ca nu exista nicio suspiciune in ceea ce priveste circumstantele in care micuta Darcie si-a pierdut viata. Dr. Malcomson a adaugat ca faptul ca s-a impartit patul intre 2 parinti si unul din frati, reprezinta un mediu nepotrivit si periculos de somn pentru bebelus si a adaugat ca exista un risc de cinci ori mai mare de aparitie a Sindromului de Moarte Subita, in aceste circumstante, anunta Unica.ro.

Defecte fizice? Invata sa te apreciezi Accepta-ti aspectul fizic si evidentiaza-ti atuurile - Orice persoana devine placuta atunci cand se simte bine cu ea insasi. Buna dispozitie, umorul, relaxarea sunt trasaturi care fac o persoana frumoasa si placuta celor din jur. Nu te mai pedepsi pentru felul in care arati. Pentru ca nu arati ca un top model sau nu ai ochii lui Liz Taylor. Niciodata nu lasa lista incarcata cu "contra" fara a adauga si "pro". Vei avea astfel o imagine de ansambu mai echilibrata. Multe dintre defectele pe care noi ni le vedem, sunt invizibile pentru altii sau, mai mult, pot trece drept calitati. E pacat sa nu iti permiti sa descoperi asta. Evita sa te compari cu altii - Vanam defecte? Te simti mai bine atunci cand descoperi un defect la cineva care parea perfect? Nu iti extrage siguranta de sine si increderea evaluand si clasificand oamenii. Invata sa privesti obiectiv, sa renunti la categoriile: asa da, asa nu. Iar ca sa te deprinzi cu acest mod de gandire, incepe cu tine. Integral pe Psychologies.ro.

S-au scumpit tigaretele! Un motiv in plus ca sa te lasi de fumat Renunta prin vointa proprie - In acest caz, alaturi de vointa proprie intra in calcul si alti factori: cantitatea de tutun, metoda folosita de cand fumezi, nivelul ajutorului primit si starea generala de sanatate. Aici te pot ajuta si diverse brosuri cu sfaturi pe care trebuie sa le urmezi. Aceasta metoda da rezultate la cei care fumeaza ocazional sau mai putin de 10 tigarete pe zi. Apeleaza la medicamente - De obicei, aceste medicamente trebuie administrare corect si au o eficienta sporita cand se asociaza cu alte resurse, cum ar fi consilierea si sustinerea. Nu le lua fara aviz medical! Terapii ajutatoare: guma de mestecat cu nicotina, inhalatorul de nicotina, pastila de nicotina, vaporizatorul de nicotina, plasturele cu nicotina. Tigaretele parfumate cu diverse plante medicinale sunt utilizate de multe persoane, dar nu sunt recomandate fiindca pot induce riscuri pentru sanatate. Laser. Tratamentul cu laser este bazat pe aceeasi teorie ca si acupunctura. Doar ca locul acelor este luat de raze fine de laser, scrie Libertatea.