Scapa de matreata cu aceste leacuri naturiste mai putin obisnuite. In zilele noastre, matreata este combatuta cu produse din comert, care de care mai promitatoare, daca e sa ne luam dupa ce scrie pe eticheta. In trecut insa, problema era rezolvata cu ajutorul remediilor naturiste. Iata cateva remedii urmate din mosi stramosi, la care putem recurge si noi Iaurt si piper. Se stie ca iaurtul este un ingredient excelent pentru bacteriile prietenoase de la nivelul corpului. Este valabil si pentru scalp, iar piperul este un bun antifungic, care protejeaza parul. Ai nevoie de: 2 lingurite de piper negru proaspat macinat, 1 ceasca de iaurt bio. Amestecati cele doua ingrediente pana cand se omogenizeaza bine si aplicati continutul doar pe scalp, nu si pe firul de par. Lasati sa actioneze o ora, clatiti, dupa care spalati parul cu un sampon hiddratant. Integral in Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Un fruct foarte popular, medicamentul-minune pentru tratarea hepatitei C si a infectiei cu HIV. Oamenii de stiinta au creat un medicament-minune dintr-un fruct banal, care poate anihila mai multe virusuri, inclusiv al hepatitei C, gripei si HIV/SIDA. Medicamentul este facut dintr-o proteina extrasa din banane, numita "BanLec" si cercetatorii cred ca poate deveni vital pentru tratarea unora dintre cele mai periculoase boli. Prima data a fost descoperit acum cinci ani si era considerat un potential tratament pentru SIDA. Problema a fost atunci ca dadea niste efecte secundare foarte urate, insa acum cercetatorii au gasit o cale sa il imbunatateasca si sa evite efectele secundare, noteaza doctorulzilei.ro.

9 tipuri de durere iradianta care trebuie sa te trimita la medic. Poate nu stiai, dar durerea pe care o simti in anumite parti ale corpului poate veni din locuri la care nici nu te-ai gandi. Vezi cand ar trebui sa mergi la doctor si sa nu presupui ca nu ai nimic. Durerea iradiata apare cand o problema de sanatate dintr-o parte a corpului provoaca disconfort in alta parte, potrivit webmd. Pentru a fi sigura ca durerea ta de picior nu ascunde ceva grav, este indicat sa mergi la medic, mai ales daca dureaza mai mult de trei saptamani. Probleme cu inima. Daca ai probleme cu inima, te vei confrunta cu durere in piept si in jurul inimii, potrivit littlethings.com. Totusi, in unele cazuri, durerea poate iradia in bratul stang sau in zona superioara a spatelui. Cercetatorii de la Universitatea din Michigan au observat ca durerea cardiaca iradiaza, de obicei, pe partea stanga si nu ar trebui niciodata ignorata, pentru ca iti poate pune viata in pericol. Continuarea in Unica.ro.

Alimente ce nu trebuie sa lipseasca din dieta in sezonul rece. Multe dintre alimente ne pot ajuta sa ne mentinem intr-o forma cat mai buna in sezonul rece, semnaleaza ABC. Cotidianul spaniol recomanda in acest sens supele, condimentele, infuziile, legumele, fructele si produsele lactate. Supele si alte feluri calde care se mananca cu lingura sunt o alegere foarte buna toamna si iarna. Pe de o parte, furnizeaza caldura corpului, iar pe de alta parte, faciliteaza o hidratare imediata. In multe dintre ele ingredientul principal sunt legumele, care, datorita amidonului, sunt o sursa de energie. In plus, unele ingrediente sunt considerate remedii naturale pentru gripa, cum ar fi ceapa, scrie Libertatea.ro.

Reteta samurailor pentru oase sanatoase. Durerile de oase pot aparea la orice varsta. Iti dam reteta samurailor pentru oase sanatoase si puternice. Samuraiul reprezinta un razboinic japonez, care avea rolul de a-l apara pe shogun, dictatorul militar al Japoniei. Pentru ca ziua unui samurai nu era deloc usoara si pentru ca forta si flexibilitatea sunt esentiale pentru un astfel de luptator, nu este de mirare ca avea propriile metode pentru a fi puternic. Iti dam o reteta veche, pe care vechii samurai japonezi o foloseau ca tonic si medicament, potrivit goodmorningcenter.com. Avantajul acestui preparat este ca are un continut ridicat de vitamine, proteine si calciu, astfel ca iti face bine pentru tot organismul, informeaza Unica.ro.