Cum sa mananci pizza fara sa te ingrasi. Cine poate rezista unei felii de pizza aburinde? Poate doar cand esti la dieta incerci sa te abtii, desi stii ca vei pierde lupta. Am gasit, insa, un truc care te va ajuta sa mananci pizza fara sa ai mustrari de constiinta. Ai vazut, vreodata, pe cineva punand un servetel deasupra feliei de pizza, ca sa absoarba grasimea? Acest gest, desi pare ciudat, are rolul de a reduce numarul caloriilor si grasimile nesanatoase. Un experiment al jurnalistilor de la revista Labdoor a aratat cat de eficienta este aceasta metoda si cum te scapa de cativa centimetri in talie. O felie de pizza cu pepperoni are 324 de calorii, dintre care 117 provin din grasime. Cantareste aproximativ 120 de grame, iar dintr-un total de 13 grame de grasimi, 5 sunt saturate. Daca nu stiai, grasimile saturate sunt responsabile pentru ridicarea valorii colesterolului si aparitia celulitei, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Planta care rezolva problemele, pe cale naturala, mai bine ca Viagra. Cercetatorii italieni au "redescoperit" o planta folosita cu succes de vechii chinezi drept un puternic afrodisiac. Dupa cum nota nu demult Science Daily, planta si-a demonstrat calitatile in numeroase teste de laborator in care a reusit sa detroneze celebra pilula albastra. Studiile nu doar ca certifica probabil cel mai puternic afrodisiac natural, ci pun bazele unui nou medicament pentru tratarea impotentei. Este vorba despre asa numita "Iarba a tapului", care in cadrul cercetarilor demarate de botanistul Mario Dell'Agli si echipa sa a prezentat o mare capacitate de a vindeca disfunctiile erectile masculine, considerabil mai mare decat a Viagrei. Din nefericire, pilula albastra, care este folosita anual de circa 18 milioane de americani, prezinta o serie de efecte secundare care duc la dureri de cap, inflamari faciale, stomac deranjat si probleme de vedere, anuntaDoctorulZilei.ro.

Regimul de trei zile care previne balonarea. Balonarea este o acumulare de gaze in intestine si poate fi provocata de alimentele bogate in saruri si cele cu multi acizi, dar si de un regim de viata dezordonat. Ziua 1 Micul dejun: cereale; Gustare: felii de castravete; Pranz: frigarui de pui la gratar cu rozmarin si salata de sparanghel cu alune de padure (nu puneti sare la aceste preparate); Gustare: o felie de pepene galben; Cina: Zucchini umpluti cu supa de rosii cu fenicul (feniculul are calitati antibalonare. De asemenea, nu adaugati sare la acest preparat), informeazaLibertatea.

De ce este bine sa faci baie cu ghimbir. Ghimbirul este unul dintre cele mai populare condimente si are numeroase efecte benefice asupra sanatatii. Vezi de ce este bine sa faci baie cu ghimbir. Ghimbirul este foarte eficient pentru detoxificare si este recomandat frecvent in curele pentru eliminarea toxinelor. Oamenii il folosesc de mii de ani, datorita proprietatilor lor anti-inflamatorii si continutului ridicat de antioxidanti, potrivit beextrahealthynow.com. Acest condiment nu este miraculos doar daca actioneaza din interior, ci si din exterior. Baia de ghimbir este foarte buna pentru curatarea de toxine si metale grele. Pentru ca efectul sa fie puternic, trebuie sa adaugi in apa si un mineral puternic, precum sarea amara. O baie intr-un amestec de ghimbir si sare amara nu numai ca iti detoxifica organismul, ci si permite absorbtia megneziului si a sulfatilor, scrieUnica.ro.

Ce sa adaugi in mancare ca sa traiesti mult si sa nu te imbolnavesti. Efect garantat. Consumul regulat de hrana condimentata ar proteja impotriva unei serii de boli si ar reduce riscul decesului prematur, se arata intr-un studiu al unei echipe de cercetatori chinezi pe marginea obiceiurilor alimentare ale aproximativ o jumatate de milion de persoane. Vastul grup de persoane a fost monitorizat timp de cativa ani, rezultand ca acele persoane care mananca aproape zilnic mancare condimentata traiesc in medie mai mult decat cei care nu mananca aproape niciodata condimentat. Riscul de deces prematur scade cu 14% la acele persoane care mananca mancare condimentata. Efectul este si mai accentuat atunci cand nu se consuma alcool, ci se prefera apa sau ceaiul. Potrivit cercetatorilor, capsaicina din ardei ar avea proprietati anti-inflamatorii si antioxidante, asigurand astfel o anumita protectie impotriva bolilor respiratorii si cardiovasculare, precum si a cancerului. Studiul are insa limite evidente: nu au fost luate in calcul celelalte obiceiuri alimentare si modul de viata al persoanelor, anuntaDoctorulZilei.ro.