Cum elimini nicotina din organism in mod natural. Este bine cunoscut faptul ca nicotina creeaza dependenta de tigari, iar efectul acestei substante chimice venite de la o singura tigara dureaza intre 6 si 8 ore. Studiile arata ca nicotina se poate elimina din organism si prin urina si este metabolizata intr-un interval de 48-72 de ore. Fructele si legumele sunt bune nu doar pentru sanatate, dar te ajuta sa-ti purifici organismul. Contin apa, ceea ce ajuta in procesul diuretic, si netutralizeaza gustul nicotinei. Datorita acestor vegetale poti rezista mai mult timp fara tigari. Cercetatorii de la Departamentului pentru Sanatate Publica, din cadrul Universitatii din Buffalo, au realizat un studiu in care au fost implicati 1.000 de fumatori, cu varste de peste 25 de ani. In cadrul studiului, acestoria li s-a cerut sa consume legume si fructe. La 14 luni de la debutul cercetarii, autorii au ajuns la concluzia ca persoanele care consuma fructe si legume pot rezista mai mult de 30 de zile fara tigari, comparativ cu cei care nu mananca, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Ce sa faceti cand o persoana are accident vascular cerebral?Metoda care ii pot salva viata. Un simplu ac poate salva viata unei persoane care sufera un accident vascular cerebral. Acest sfat este dat de un profesor chinez care sustine ca putem interveni in cel mai scurt timp cand vedem ca o persoana se confrunta cu un astfel de atac. Pastrati-va calmul. Indiferent unde este victima, nu o miscati. Potrivit www.healthyfoodhouse.com, puteti utiliza un ac obisnuit sau acul unei seringi. 1. Tineti acul deasupra unei surse de foc pentru a-l steriliza si utilizati-l apoi pentru a intepa varfurile celor 10 degete de la maini. 2. Nu este nevoie sa cunoasteti principii ale acupuncturii, trebuie sa existe o distanta de cativa milimetri intre unghie si locul intepaturii. 3. Intepati astfel incat sangele sa inceapa sa curga. 4. Daca sangele nu incepe sa picure, intindeti si presati pentru a-l face sa curga. 5. Cand toate cele 10 degete sangereaza, asteptati cateva minute. Veti observa ca victima isi va reveni, anuntaDoctorulZilei.ro.

Ce efecte miraculoase are un catel de usturoi pe stomacul gol. Usturoiul are numeroase beneficii pentru sanatatea noastra. Desi nu toata lumea il poate consuma, acest ingredient delicios mai ales pe friptura, este contraindicat pentru persoanele care au probleme cu stomacul. Este extrem de eficient in tratarea virozelor, actioneaza ca un antibiotic natural pentru infectii, iar studiile arata ca, daca mananci usturoi inainte sa mananci sau sa bei, ii vei spori efectul. Iata de ce un catel de usturoi este mult mai eficient daca il consumi inainte chiar de micul dejun, dimineata. Imediat cand ne trezim, organismul nostru nu este foarte activ, motiv pentru care si bacteriile sunt supraexpuse si nu se pot apara impotriva efectului sporit al usturoiului, dat de faptul ca este consumat inainte de a manca. Studiile arata ca un catel de usturoi la primele ore ale diminetii reduce simptomele hipertensiunii arteriale. Nu doar ca regleaza circulatia, dar previne si numeroase probleme care stimuleaza functionarea ficatului si a vezicii urinare, informeazaLibertatea.

Cinci probleme de sanatate pe care le descoperi in functie de aspectul unghiei. Unghiile au cel mai mult de suferit daca organismul sufera, asa ca, in cazul in care observati vreo problema pe suprafata lor, acesta ar putea fi un indiciu ca este ceva in neregula in corpul tau. Unghii care se exfoliaza. E un indiciu ca organismul tau nu are vitamina B, biotina sau nu esti bine hidratata. Poti compensa aceste lipsuri prin suplimente sau alimente care contin minerale coloidale, gelatina si calciu. La fel, poti lua pilule cu biotina, de un 1 mg, de doua sau de trei ori pe zi. Unghii casante. Daca unghiile tale se rup usor, le dai foarte repede peste cap sau se curbeaza spre interior la colturi atunci ai un deficit de Fier. Vei rezolva problema daca, dupa investigatii de sange care sa confirme, vei lua suplimente cu acest ingredient, scrieUnica.ro.

Cum sa elimini metalele grele din organism. Metalele grele precum mercurul, cadmiul, uraniul si aluminiul pot intra in organism prin alimentatie, apa, aer sau prin piele. Aceste toxine contribuie la probleme grave de sanatate si daca ai plombe dentare, ai fost vaccinat sau ai mancat fructe de mare e posibil sa se afle si in organismul tau. Cu siguranta e greu sa fii tot timpul atent la fiecare ingredient de pe eticheta produselor pe care le cumperi si nu poti avea 100% control asupra materialelor folosite de medicul dentist insa iti poti curata organismul la nivel celular. Cum? 1. alege cat poti de des fructe si legume organice 2. consuma sucuri de legume 3. adauga in alimentatie suplimente precum spirualina sau chlorella 4. transpira (prin exercitiu fizic sau sauna), anuntaDoctorulZilei.ro.