Cate dulciuri ai voie sa mananci ca sa nu te ingrasi Trebuie sa stii ca fiecare organism este diferit, iar unele persoane pot manca dulciuri fara nicio problema, in timp ce altele se pot imbolnavi. In mod normal, specialistii recomanda sa consumi 100 de calorii din zahar pe zi, care se gasesc in 25 de grame sau 6 lingurite. Ca sa iti faci o idee, o cana de cola contine 140 de calorii din zahar, iar un baton de ciocolata cu alune, 120 de calorii din zahar. Daca esti sanatoasa, slaba si ai o viata activa, aceasta cantitate nu reprezinta un pericol pentru silueta ta, pentru ca o vei arde rapid. Trebuie, insa, sa stii ca nu ai nevoie de zahar adaugat in dieta, nu iti ajuta organismul cu nimic. Cu cat mananci mai putin, cu atat mai bine, integral pe Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Sfaturi de urmat ca sa nu pierzi garantia. Ce poti si ce nu poti face intr-un alt service decat cel al marcii de la care ti-ai cumparat masina Conform termenelor si conditiilor trecute in certificatele autovehiculelor, orice modificare neautorizata a masinii sau a componentelor acesteia duce la pierderea garantiei. Asa ca ai grija cu tuningul. Cat despre revizii sau orice alte operatii de reparatie, acestea pot fi facute in orice service autorizat pentru rezolvarea problemei cu care te confrunti, insa ai mare grija ca mecanicii sa foloseasca piese si produse agreate de producatorul vehiculului tau sau care au aceeasi calitate ca acelea originale. Nu uita ca atunci cand ai plecat din acel service, pe cartea de service a masinii sa fie trecuta revizia respectiva, altfel, garantia se pierde. Ai grija si cu aditivii. Utilizarea unor astfel de produse, cu exceptia cazurilor in care recomandarea lor este inclusa intr- o cerinta a service- ului de marca, conduce la anularea garantiei diverselor componente, anunta Libertatea.

Cum te infrumusetezi cu sampanie? 4 moduri in care poti folosi sampanie pentru piele, ten si par 1. Volum pentru par - Tratament pentru par cu ajutorul sampaniei, deoarece bulele delicioase iti vor face parul mai stralucitor si plin de volum. Adauga un pahar de sampanie cu un pahar de apa calda intr-un recipient cu pulverizator. Amestecul va curata parul si il va face stralucitor. 2. Tratament pentru tenul gras - Sampania este un minunat toner pentru ca este mai putin agresiv decat cele vandute in comert. Contine struguri care au vitamina C si antioxidanti. Amesteca o parte sampanie cu o parte apa, inmoaie o discheta de vata si curata fata. Deoarece alcoolul iti usuca pielea hidrateaza imediat dupa aplicare. 3. Deoxifiant pentru ten - Amesteca o parte clei cu sampanie si adauga cateva picaturi de ulei de lavanda. Cleiul va trage toate impuritatile din ten, iar sampania va distruge celulele moarte si iti va deschide pielea. 4. Exfoliant pentru baie - Foloseste sampania impreuna cu spumantul de baie si acorda-ti o zi "la spa". Sampania are roluld e a exfolia celulele moarte si de a-ti face pielea moale si catifelata, informeaza Doctorul Zilei.

Alimentul intalnit in orice piata, care iti face tenul mai tanar Este vorba despre ciupercile portobello, considerate printre alimentele cele mai eficiente pentru ingrirea tenului. Sunt mai bogate in potasiu decat banenele, insa au si vitamina B, fier si vitamina D. Si, daca inca nu sunt cele mai cautate alimente in domeniul cosmetic, cu siguranta multe companii le for folosi drept ingredient dupa ce vor afla concluziile celor mai noi studii. Potrivit cercetatorilor, ciupercile portobello sunt un luptator abil impotriva imbatranirii tenului. Ciupercile produc o cantitate de ergotioneina (Ergo), un aminoacid care functioneaza ca un antioxidant foarte puternic. Marvin Hausman, imunolog, a descoperit o metoda prin care sa maximizeze efectele acestui ingredient, in timp ce facea cercetari asupra beneficiilor antioxidantilor in boala Alzheimer. Nu s-a dovedit atat de eficient asupra tratamentelor pentru Alzheimer, dar a dat rezultate mult mai bune in ingrijirea pielii, a parului si previne imbptranirea, anunta Unica.

4 lucruri pe care nu le spui daca esti empatic 1. Stiu exact ce simti, am trecut si eu prin asta - Fiecare isi stie modul propriu de suferinta, cat de dificil este sa o depaseasca si cat de chinuitoare momentele in care este prezenta. Ca regula generala, daca incepi o propozitie cu "eu" sau "mie" nu arati deloc empatie. 2. Putea fi si mai rau - Renunta la dorinta de a vorbi si de a da sfaturi sau solutii. In momentele in care cineva sufera, empatia inseamna sa stii sa asculti. Nimeni nu se va simti mai bine daca ii aduci la cunostinta dramele cumplite din lume si nici ca altii, in situatii similare, au patit si mai rau. 3. Incearca sa gandesti pozitiv, poate asa trebuia sa se intample - Cu totii am citit aceleasi sfaturi, iar in anumite momente, chiar nu isi au rostul. Pentru majoritatea, procesul revenirii dintr-o suferinta este indelungat si avem nevoie de sprijin. Sprijinul nu inseamna sa ne fie reamintit faptul ca trecem printr-o incercare din care vom iesi mai puternici, ca tot raul este spre bine si alte clisee asemanatoare. 4. Nu crezi ca este momentul sa iesi din starea asta? Altfel, doar cel aflat in suferinta poate decide cand este momentul sa depaseasca suferinta. Empatia nu judeca. Empatia este o calitate foarte rara care ajuta nu doar pe cel care primeste, dar si pe cel care stie sa o arate, scrie Psychologies.