Efectele adverse ale uleiului de cocos! Ce nu ne spun nutritionistii Creste colesterolul - Desi este indicat de cele mai multe ori in curele de slabire, conform expertilor in sanatate, efectul uleiului de cocos este exact invers. Este repsonsabil de cresterea colesterolului total si duce la ingrasare, conform numeroaselor studii facute de cercetatorii americani. Disconfort gastro-intestinal - Conform medicului Bruce Fife, uleiul de cocos poate fi consumat in cazul persoanelor cu probleme intestinale, datorita proprietatilor antibacteriene si antimicrobieni. Totusi, distrugerea tuturor bacteriilor din stomac este contraindicata, putand duce la diarie si simptome ale bolii colonului iritabil, informeaza Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Esti "trasa" la fata, ai crapaturi in colturile gurii sau riduri adanci prea devreme? Ce spune asta despre tine Esti "trasa" la fata? - Dietele drastice, in urma carora slabesti mult intr-un timp foarte scurt, pot avea consecinte neplacute asupra trasaturilor fetei. Cand slabesti rapid, dar pui kilogramele la loc si iar slabesti, pielea fetei se lasa, isi pierde stratul adipos natural si fermitatea. Asa ajungi sa arati "trasa" la fata, chiar daca nu esti prea slaba. Chip palid, ca dupa boala - Poti avea fata palida din varii motive, fie ca muncesti zi de zi in spatii inchise, departe de lumina soarelui, fie ca ai un meniu sarac in verdeturi. Trei portii de fructe si legume pe zi iti vor reda stralucirea fetei. Crapaturi in colturile gurii - Buzele crapate, oricata apa ai bea, iti sugereaza ca hrana ta obisnuita este saraca in vitaminele C si B. Remediul se gaseste tot in fructe si legume proaspete, in citrice, ardei grasi, mazare, fasole sau in cerealele integrale. Integral pe Libertatea.

Miscarea de dimineata Mai bine la prima ora - Incepe ziua cu miscare si vei avea energie intreaga zi! Facand exercitii fizice dimineata, pe stomacul gol, vei arde mai repede grasimile, spun specialistii in fitness, pentru ca miscarea stimuleaza metabolismul.In plus, vei fi eficienta in toate activitatile pe care le ai de indeplinit de-a lungul zilei si vei avea si un tonus bun - miscarea accelereaza secretia hormonilor fericirii: endorfina si serotonina. Norocosul numar 7 - In timp ce recomandarile de pana acum sugerau ca am avea nevoie de 150 de minute de miscare pe saptamana, de fapt, multi dintre noi ating "performanta" unei jumatati de ore de miscare pe luna. Exista insa si vesti bune! Cercetari recente arata ca daca reusim sa ne mobilizam si doar sapte minute pe zi, reusim sa ne imbunatatim calitatea vietii, integral pe Avantaje.

Cum se poate preveni cea mai frecventa complicatie a diabetului, fara medicamente Diabetul zaharat este cauza declansatoare pentru numeroase complicatii considerate la randul lor factori de risc de dizabilitate si deces. Dezvoltarea acestor complicatii pe termen lung este cauzata in cele mai multe cazuri de nivelul ridicat de glicemie. De aceea controlul periodic si adoptarea unei alimentatii corespunzatoare sunt masuri de baza cand vine vorba de preventia si managementul diabetului zaharat. Nutritia joaca un rol important in mentinerea unui nivel al glucozei in parametri normali, reducand astfel semnificativ riscul instalarii complicatiei cel mai frecvent intalnite in cazurile de diabet zaharat - neuropatia diabetica, anunta Doctorul Zilei.

Cum poate stresul sa devina prietenul tau Ce spun studiile despre stres - Majoritatea studiilor care s-au efectuat in acest domeniu au in proportie destul de mare acelasi rezultat, si anume ca stresul nu este benefic sanatatii, ca trebuie evitat pe cat mai mult posibil. Foarte multi doctori, pentru a menaja mai usor bolile pacientilor pe care ii ingrijesc le recomanda sa evite situatile care l-ar putea cauza.Eustres si distres - Exista totusi o abordare mai blanda asupra acestei probleme. Teoria stresului bun - eustres, ca acea situatie in care ne putem gasi, care are ca rezultat moblizarea corpului catre un rezultat, catre o cale de iesire, insotita chiar de eliberarea de endorfine (o petrecere surpriza, pregatirea pentru o calatorie, prima zi de scoala a celui mic, etc.) Pe de cealalta parte avem distresul, ca reactie la un stimul stresor care ne incapaciteaza sa actionam pe mai multe planuri - fizic, psihic, comportamental si emotional. Ceea ce au in comun aceste doua tipuri de stres este reactia organismului la ele, ritm cardiac crescut, respiratie sacadata, transpiratie etc., reactii care sunt necontrolate, iar in cazul distresului aparent daunatoare sanatatii, scrie Psychologies.