Esti deprimata? Terapia cu noroi este mai buna ca orice medicament Microbii din pamant au efecte asupra creierului similare cu cele ale medicamentelor antidepresive sau ca ale substantelor cu potential de dependenta, sustin cele mai recente studii. Asa ca, daca zilele acestea nu te simti prea bine, esti abatuta si ai senzatia ca esti la un pas de depresie, pregateste-te sa te murdaresti. Mycobacterium vaccae, o bacterie care se gaseste in sol, noroi, pamant, s-a dovedit a avea aceleasi efecte asupra neuronilor precum cele mai cunoscute antidepresive. Acest tip de bacterie, care este intalnita in sol, stimuleaza productia de serotonina, care ne face sa fim mai fericiti si mai relaxati. Studii in acest sens au fost efectuate asupra pacientilor de cancer, la care oamenii de stiinta au descoperit ca sunt mai putin stresati si au o calitate a vietii mult mai buna, anunta Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Cum recunosti alimentele modificate genetic Nu exista dovezi clare ca anumite legume sau fructe sunt modificate genetic, dar sunt cateva indicii care te pot ajuta sa iei cea mai buna alegere cand faci cumparaturi. In primul rand, produsele care contin substante nocive sunt mai atragatoare, au forme perfecte si sunt mai lucioase. Au cam aceeasi marime si nu exista urme de imbolnavire. In al doilea rand, daca vrei sa fii sigura ca alimentele pe care le consumi nu sunt modificate genetic, cumpara-le de la fermieri care le cultiva organic. Cauta targuri in care vin oameni cu legume si fructe crescute la ei in gradina, sigur vei gasi produse de calitate. Ignora marfa care are un ambalaj atragator. Producatorii care modifica genetic legumele si fructele obtin castiguri fabuloase si isi permit sa cheltuie sume importante pe ambalaj, potrivit Libertatea.

Leacul ieftin si usor de preparat care te scapa in mod miraculos de durerile de spate Aproape toata lumea a avut cel putin o data dureri ascutite in spate si gat, dar ele pot fi oprite doar in 7 zile, numai cu ajutorul gelatinei. Oricine persoana care a folosit acest tratament spune ca dupa 7 zile durerea dispare, iar dupa ce s-a urmat tratamentul timp de 30 de zile, durerea a disparut complet si nu a mai reaparut. Pentru a face o reteta miraculoasa ai nevoie de doar 150 de grame de praf de gelatina, din care vei obtine tratament pentru o luna. Seara, amestecati 1/4 cana de apa, rece si obligatoriu 5 g gelatina in care se dizolva. Se amesteca si se agita amestecul pregatit. Gelatina se lasa peste noapte, pana dimineata, scrie Doctorul Zilei.

Cum sa reactionezi cand ai de-a face cu oamenii nepoliticosi Spune-le "multumesc!" - Un simplu "multumesc" este un mod subtil de a-i arata persoanei respective ca i-ai observat lipsa de politete si alegi sa nu intri in astfel de conversatii. "Iti apreciez punctul de vedere" - Aceasta fraza este perfecta, pentru ca ii arata celeilalte persoane ca vei comunica intr-un mod matur si nu te vei cobori la nivelul ei. De cele mai multe ori, comentariile nepoliticoase arata, mai degraba, perceptia pe care persoana respectiva o are despre ea, nu despre tine. Atitudinea ta nu va face decat sa o dezarmeze total! "Ai dreptate" - Cand discutia nu duce nicaieri si observi ca argumentele celuilalt nu sunt tocmai plauzibile, nu are rost sa mai pierzi timpul. In plus, o astfel de atitudine te va ajuta sa salvezi o relatie pe care poate nu vrei sa o inchei, informeaza Unica.

Cum depasesti statutul de single Creeaza-ti ocazii - Nu este usor sa iti gasesti un partener, iar statistica nu arata incurajator deloc. Totusi, decat sa te plangi de dificultate, te poti intreba si ce anume poti face sa remediezi situatia. Timpul prea indelungat pe care il petreci singura ajunge sa functioneze si impotriva ta, dandu-ti impresia ca iti esti suficienta. Zona de confort in care te regasesti este inamicul initiativelor si te vei complace in a gasi motive pentru care nu ai un iubit. Reintegrarea sociala - Cand esti single prea mult timp, invariabil vei ajunge coplesita de iesirile cu prietenele tale si partenerii lor. Sentimentul de "a cincea roata" este unul dificil si, in cele din urma, plictisitor. Evita sa gasesti scuze pentru care nu iesi din casa. Una dintre capcanele singuratatii este izolarea, iar aceasta te transforma intr-o persoana foarte putin sociabila. Nu iti pierde exercitiul relationarii, mai ales daca vrei sa cunosti oameni noi. Ramai disponibila si, mai ales, la vedere. Integral pe Psychologies.