Tipuri de grasime abdominala. Cum scapi de ea. Atunci cand ai o greutate normala, hormonii si substantele chimice secretate de celulele de grasime sunt sanatoase. Situatia se complica atunci cand ai mai multe celule de grasime decat normalul, ceea ce de obicei se intampla la persoane care au o greutate peste cea normala. Grasimea subcutanata. Ne deranjeaza foarte tare cand vedem ca grasimea de sub piele, care de obicei este in cantitati mari pe coapse, solduri si in jurul taliei, se acumuleaza in cantitate mare. Cea mai mare problema este cea din zona abdominala inferioara insa. Acest tip de grasime este asociata unui stil de viata sedentar si unor probleme de digestie minore. Cum scapi de ea. Fa exercitii cu intensitate moderata, consuma plante care ajuta la digestie. De regula rezultatele apar foarte repede, chiar in cateva zile, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Vinul de mandarine si portocale, un remediu pentru boli grave. Portocalele si mandarinele sunt un izvor de vitamine, de flavonoide si de beneficii. Preparatele naturale din aceste fructe, fara conservanti, pot inlocui cu succes cantitati semnificative de medicamente recomandate de medicina alopata in tratamentul bolilor grave. Aromatele mandarine contin o cantitate semnificativa de flavonoide, substante care au proprietati anticancerigene dovedite. Ele sunt antioxidante si au puterea sa opreasca inmultirea tumorilor. In acelasi timp, aceste delicioase fructe exotice sunt o sursa importanta de vitamine A si B. O dieta bogata in mandarine poate sa-l protejeze pe consumator impotriva bolilor de inima, a cheagurilor de sange, colesterolului rau, osteoporozei si hipertensiunii arteriale, boli frecvente in secolul nostru. De asemenea, vitaminele din complexul B si potasiu, continute de mandarine, previn boala Altzeimer si cataracta, boli specifice varstei a treia. In acelasi timp, continutul de acid folic al mandarinei ( o vitamina B esentiala pentru cresterea si dezvoltarea copiilor in perioada de sarcina), anuntaClick.

Afla de ce te doare mijlocul. Odata cu instalarea anotimpului friguros, incep si durerile de spate. De ce te doare mijlocul? Vezi ce spun specialistii. E atat de chinuitoare si insuportabila ca, pana la urma, ne trimite la medic. Caci imposibilitatea de a ne misca sperie, in cele mai multe dintre cazuri. Durerea de spate, numita de catre specialisti lombalgie, e o adevarata suferinta. Si nu tine cont de varsta. De aceea, inainte de orice, e important ca un medic sa puna diagnosticul precis, in urma unor teste. Caci cauzele sunt diverse. Integral inLibertatea.

Mai bun decat orice medicament. Ce se intampla daca mananci cateva boabe de orez crud si apoi bei apa? Acidul gastric este o secretie a stomacului, care produsa in cantitati mari devine suparatoare. Pentru a combate acest disconfort, cel mai adesea apelam la diverse remedii farmaceutice prescrise de medic. Exista totusi o solutie naturala, la indemana: orezul crud. Orezul este unul din cele mai simple si eficiente remedii pe care le-ati putea utiliza pentru aceasta problema, inlocuind toate celelalte medicamente prescrise de doctor. Este suficient sa consumati 9 boabe de orez crud si sa beti jumatate de pahar de apa. Orezul absoarbe fluidele, care ulterior sunt eliminate mai usor din corp. Daca va confruntati cu problema aciditatii gastrice in mod constant, trebuie sa consultati doctorul pentru investigatii suplimentare, scrieDoctorulZilei.ro.

Obiceiul alimentar care creste riscul de accident cerebral. Daca esti la dieta sau faci mult sport, probabil incluzi in alimentatie multa carne rosie, deoarece este bogata in proteine. Vezi la ce te expune, insa, acest obicei. Cercetari recente au aratat ca nu este deloc sanatos sa consumi constant carne rosie, deoarece creste riscul unui accident vascular. Studiul a fost efectuat de specialistii de la Universitatea Wurzburg din Germania si a aratat ca persoanele care mananca aproximativ 80 de grame de carne rosie pe zi au un un risc cu 62% mai mare de a suferi un atac cerebral, potrivit eatthis.com. Accidentul cerebral apare atunci cand vasele de sange care iriga creierul sunt blocate de excesul de proteine, privand, astfel, creierul de oxigen si nutrienti importanti. Proteina din carne rosie este mai periculoasa pentru vasele de sange decat cea din carnea de pui, fructe de mare sau legume si fructe, anuntaUnica.ro.