Bautura miraculoasa care topeste graismea de pe burta. Cum se face. Bautura miraculoasa care topeste graismea de pe burta poate fi facuta acasa dintr-o serie de ingrediente pe care le gasiti cu usurinta la piata. Ingredientele din bautura miraculoasa care topeste grasimea de pe burta au porprietati curative si de acceslerare a metabolismului care o fac sa fie foarte eficienta, rezultatele dorite aparand la foarte scurt timp de la inceperea tratamentului, scrie Doctorul Zilei.

utileFoto: Colaj foto

Solutii eficiente sa scapi de mirosul neplacut din incaltaminte. Transpiratia picioarelor este responsabila pentru mirosul neplacut care persista in incaltamintea de iarna. De aceea, prima solutie si cea mai ieftina pentru a preveni acest lucru este pudra de talc. Pudreaza usor picioarele si apoi interiorul cizmelor sau al ghetelor inainte sa le incalti. Indicat ar fi sa porti dresuri sau sosete de calitate sau din materiale naturale, deoarece sosetele din fibre sintetice de calitate indoielnica favorizeaza transpiratia picioarelor si aparitia mirosului neplacut,relateaza Libertatea.

5 sfaturi pentru a te simti bine de sarbatori. Nu esti o persoana care se bucura atunci cand aude colindatorii? Pentru unii, stresul cumparaturilor, abundenta de reclame si ornamente cu aceeasi tematica si pregatirile pentru zilele festive aduc mai mult stres si frustrare decat bucurie. Iata cinci sfaturi pentru a-ti gasi buna dispozitie de sarbatori,potrivit Psychologies.

Cum iti poti subtia talia cu ghimbir. Ghimbirul este un ingredient minune, care te ajuta nu doar sa fii sanatoasa, ci si sa arati bine. Vezi cum il poti folosi ca sa iti subtiezi talia. Daca vrei sa ai o talie perfecta de sarbatori, poti incerca sa faci acasa impachetari cu ghimbir. Sunt foarte eficiente si te ajuta sa iti micsorezi abdomenul cu 2,5 cm. Inmoaie prosopul in apa calda si pune-l in jurul taliei. Lasa-l cateva minute, pentru ca porii sa se deschida. Poti repeta procedura, daca simti ca nu si-a facut efectul. Amesteca, apoi, ghimbirul cu lotiunea de corp si maseaza zona in care vrei sa slabesti,scrie Unica.

Asa cumperi cea mai proaspata carne de porc! In perioada Sarbatorilor de iarna, din cauza cresterii consumului de carne de porc, exista un mare risc de toxiinfectii alimentare si imbolnaviri cu trichineloza. Atentie, asadar, la cum cumperi carne, din ce locuri si cum o pastrezi cat mai proaspata. Iata cateva sfaturi utile de care ar trebui sa tii cont pentru a-ti proteja sanatatea,informeaza Click.