Ceapa, unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste pentru tiroida. Da o savoare speciala mancarurilor si pe langa asta este plina de proprietati curative. Este cunoscuta din cele mai vechi timpuri ca fiind unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste pentru tiroida, scrie Avantaje.

UtileFoto: Colaj foto

Ce sa bei dupa masa ca sa slabesti. Sigur ti se intampla si tie sa te ridici, uneori, de la masa cu un sentiment de vina pentru rasfatul culinar pe care l-ai avut. Pentru a evita aceste probleme, iti spunem ce sa bei dupa ce mananci, ca sa slabesti. Daca vrei sa ai o silueta perfecta, este indicat sa nu amesteci lichide si alimente solide la masa. Bautura care te ajuta sa slabesti trebuie consumata la o ora dupa ce mananci, pentru ca de atata timp are nevoie organismul tau sa absoarba si sa proceseze nutrientii,potrivit Unica.ro

Cancerul la colon poate fi invins cu ajutorul unui singur aliment miraculos. Il ai si tu in casa. Nucile pot preveni si chiar trata mai multe tipuri de cancer, printre care cancerul la colon si cel la san. Unele studii recente au demonstrat ca nucile sau migdalele pot sa incetineasca cresterea potetialelor celule tumorale canceroase,noteaza Realitatea.net

Influente nocive pe care le poate avea familia. Familia trebuie sa fie locul in care ne simtim in siguranta, protejati si iubiti. Cu toate acestea, nu de putine ori ajunge sa fie sursa stresului si nefericirii noastre. Este frumos si omenesc sa ne respectam parintii, dar cat le permitem sa ne controleze? Multi parinti, din dorinta de a ajuta copilul, ajung sa preia nu doar sarcinile ci si toate deciziile acestuia,noteaza Psychologies.

Ce se intampla in corpul tau atunci cand mananci masline. Efectele sunt neasteptate. Toata lumea stie cat de sanatos este uleiul de masline, insa putini cunosc si beneficiile maslinelor. Descopera motivele pentru care acestea sunt o sursa de sanatate pentru tine,informeaza Doctorul zilei.