Ce se intampla in corpul tau in timpul unei zile de munca Daca petreci cele opt ore de munca in fata unui calculator, probabil uiti ca trebuie sa mai si clipesti din cand in cand. Nu este, deci, de mirare ca la un moment dat ii vei simti foarte uscati si vor incepe sa te usture. Pozitia in care stai la birou este foarte importanta pentru sanatatea coloanei vertebrale. Ar trebui sa stai drepta, pentru ca atunci cand te apleci, coloana se curbeaza, cordoanele medulare se incordeaza, iar plamanii nu se mai dilata la capacitate maxima. In aceste conditii, organismul primeste mai putin oxigen si apar problemele de concentrare, iar durerile de spate vor fi o problema comuna, integral pe Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Cele mai eficiente 5 remedii naturiste impotriva cicatricelor Masca pe baza de miere de albine - Mierea de albine hraneste pielea in profunzime, o tonifica si accelereaza cicatrizarea. Este un antiseptic extrem de eficient, bogat in vitamine si minerale. De asemenea, gratie proprietatilor sale antioxidante, previne imbatranirea pielii. Cum te ajuta lamaia sa scapi de cicatrice - Bogata in vitamine - dintre care vitamina C se afla intr-un procent semnificativ - si minerale (calciu, fosfor, potasiu), dar si in antioxidanti, lamaia actioneaza impotriva cicatricelor conferind luminozitate tenului. Si asta pentru ca acidul citric din compozitia ei este un agent de albire foarte eficent. Consecinta acestui efect de albire este atenuarea cicatricelor. Uleiul de masline, unul dintre cele mai rapide remedii naturiste impotriva cicatricelor - Uleiul de masline hidrateaza, tonifica si protejeaza pielea impotriva agresiunilor din mediul extern. Este bogat in acizi grasi nesaturati cu proprietati antiimbatranire si in vitaminele K si E. Aceasta din urma previne imbatranirea si patarea pielii si favorizeaza regenerarea celulara, scrie Avantaje.

Cu mamaliga prin istorie. Afla de ce este atat de raspandita si ce beneficii are Blamata ani de-a randul ca a favorizat pelagra, mamaliga are, totusi, anumite avantaje pentru sanatatea noastra. Studii recente demonstreaza ca anumiti acizi din componenta porumbului ajuta ficatul sa elimine din organism toxinele. Noile cercetari din domeniul endocrinologiei arata si ele ca mamaliga regleaza cantitatea de glucoza din sange si este de mare ajutor diabeticilor. In plus, porumbul este bogat in acizi grasi nesaturati si are mai putine calorii decat graul, astfel ca preparatele din malai sunt potrivite in curele de slabire, anunta Libertatea.

Bautura naturala care ajuta la regenerarea ficatului si curata intreg organismul Ficatul este unul din cele mai importante organe din corpul uman, responsabil pentru procesarea alimentelor si pentru eliminarea substantelor nocive. Medicii atrag atentia asupra faptului ca in cazul in care ficatul nu functioneaza bine, nu ne simtim bine, iar celelalte organe sunt de asemenea afectate. Pentru ca ficatul sa functioneze la parametri optimi, specialistii de la HealhyFoodHouse.com recomanda sa consumam de doua ori pe zi o bautura naturala care curata intregul organism. Ingrediente: 125 gr varza proaspata; Ghimbir (o bucata de 2 cm); 25 gr de telina; 10 gr de menta; 250 gr pere; o lamaie; 500 ml de apa. Curatati si taiati ingredientele in bucati mici. Puneti-le in blender si mixati pana cand obtineti o bautura delicioasa si sanatoasa. Consumati acest smoothie de doua ori pe zi, dimineata si seara, informeaza DoctorulZilei.

5 sfaturi pentru a deveni proactiva Incearca sa te calmezi - Atunci cand ne supara cineva, prima reactie este aceea de a riposta. Din pacate, de multe ori ne supara persoane apropiate si ajungem sa spunem lucruri pe care, mai apoi, le regretam. Evita concluziile negative - Atunci cand suntem stresate si nervoase de o situatie, imediat in minte incep sa se deruleze scenarii negative. Tragem concluzii usor, de cele mai multe ori nefavorabile, si ne epuizam energia ajungand sa anticipam ce este mai rau. Relationeaza diferit cu persoanele dificile - De multe ori se intampla sa avem un coleg sau un sef care ne enerveaza. Nu ne place comportamentul lui sau faptul ca este mereu agitat, mereu stresat, mereu nervos. Fa un exercitiu si imagineaza-ti cum ar fi sa fii in locul lui. Este greu sa intelegem deplin viata altora si luptele fiecaruia in parte, integral pe Psychologies.ro.