Cum distrugi parazitii intestinali cu patru ingrediente. Suntem expusi riscului de a lua contact cu organisme parazite in orice moment, ca urmare a mancarii sau a bauturilor pe care le consumam. Din cauza lor ne putem confrunta cu tot felul de probleme de sanatate, motiv pentru care parazitii trebuie eliminati cat mai repede. Paraiztii sunt organisme care traiesc pe sau in interiorul altor organisme si care "fura" nutrientii acestor organisme. Iar corpul nostru este plin de asa ceva, insa cei mai problematici sunt cei care ajung in stomac si intestine. Astfel de organisme pot provoca iritatii ale pielii, probleme cu colonul, insatietate, oboseala, insomnie sau chiar dureri. Un alt pericol cu care ne putem confrunta atunci cand avem astfel de paraziti in corpul nostru este procesul de eliberare a toxinelor, toxine care ajung in sange, cauzand o sumedenie de probleme. In plus, acestia se inmultesc foarte usor, deoarece cei mai multi dintre ei depun oua, motiv pentru care cu greu pot fi eliminati, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Pofte alimentare care indica anumite probleme de sanatate. Poftele alimentare sunt modalitatea prin care corpul nostru ne semnaleaza ca anumite substante lipsesc din organism, iar trimiterea unor astfel de "mesaje" are rolul de a restabili echilibrul de minerale, vitamine sau nivelul de energie al organismului. Iata ce semnificatie au poftele alimentare, in opinia nutritionistilor! Lipsa de crom din organism se poate datora si consumului de alimente procesate - dulciuri, prajituri etc., deoarece acest mineral se pierde in urma procesului de rafinare al alimentelor. Lipsa de crom poate declansa multe afectiuni grave. Care este conexiunea care se stabileste intre nivelul de crom din sange, diabet, un nivel prea mare de colesterol, hipertensiune si obezitate? Toate acestea se pot declansa din cauza lipsei de crom, care declanseaza o proasta utilizare a insulinei in metabolism, anuntaClick.

Leacul miraculos si ieftin pentru zeci de boli. S-a demonstrat ca taratele de grau contin substante care ataca alimentele ajunse in stomac, facand astfel digestia rapida si usoara. Acestea se vor lua in cantitate cat mai mare, dar numai macinate foarte fin cu rasnita de cafea. Este indicat sa nu se puna in alimente care au temperaturi mai mari ca temperatura corpului. Se vor putea lua insa cu apa, lapte, ceai sau ca atare. Se pot lua inainte de masa sau dupa, indiferent in ce perioada a zilei. Cel mai bine insa este sa se ia de mai multe ori pe zi, in 5-6 prize. Este necesar sa se consume in cantitate cat mai mare, pentru ca altfel glandele nu vor avea cu ce sa regleze organismul din cauza lipsei de "materie prima". Se iau in special la curele de slabire. Daca se consuma suficiente tarate de grau, bine macinate, organismului nu-i mai lipseste decat calciul care se poate lua din iaurt si cateva legume si fructe crude. Totul depinde deci de cantitatea de tarate care se consuma zilnic, informeaza DoctorulZilei.ro.

De ce este bine sa nu mai consumam lapte pasteurizat. Laptele este un aliment agresiv promovat ca fiind extrem de bun pentru sanatatea noastra. Daca vorbim despre cel care provine direct de la animale, atunci da, este alegerea potrivita! Insa specialistii ne avetizeaza sa ne ferim de laptele pasteurizat, pe care il gasim in mai toate supermarketurile. Laptele pasteurizat, arata studiile, nu este benefic pentru oase, asa cum este el promovat, de fapt, nu are nici un efect, spun specialistii. Se pare ca procesul de pasteurizare a laptelui nu face altceva decat sa lase laptele "fara viata". De altfel, un numar semnificativ de studii realizate in Suedia, o tara consumatoare de lactate, arata ca laptele de vaca, daca este consumat pe termen lung face mai mult rau sanatatii, scrieUnica.ro.

Esti mereu obosit? Uite cum te tratezi. Cauza acestui sindrom, care afecteaza cu precadere femeile, nu este cunoscuta cu certitudine. Prin urmare nu exista un tratament specific, cu eficacitate suta la suta. In practica, se urmareste alinarea simptomelor neplacute si fortificarea organismului. Encefalomielita mialgica, numita in mod obisnuit sindromul oboselii cronice, se caracterizeaza printr-o oboseala persistenta si inexplicabila, care nu dispare, in ciuda eforturilor persoanei suferinde. Considerata maladie neurologica, se manifesta adeseori in mod neasteaptat, ducand la o deterioare rapida si serioasa a starii de sanatate. Boala nu este contagioasa si nici nu se transmite genetic. Sindromul are repercusiuni importante asupra activitatii profesionale si influenteaza negativ viata personala a suferindului. O stare de rau sau o oboseala disproportionata dupa un efort mediu reprezinta o caracteristica distinctiva a afectiunii. In plus, apar dureri musculare si articulare si o stare de rau generalizata, fara ca medicul sa le poata atribui unei maladii anume. Bolnavul poate suferi de pierderi de memorie pe termen scurt, confuzie, dificultate de a se concentra, hipersensibilitate la zgomot sau lumina, ameteala, palpitatii, transpiratie excesiva, alergii, intolerante alimentare samd, anuntaClick.