Patru semne ca ai probleme cu inima. Un cardiolog din Texas a descoperit o serie de simptome banale ale bolilor de inima care sunt, de obicei, ignorate. Majoritatea oamenilor considera disfunctia sexuala ca pe o problema a organelor sexuale sau a creieurlui. Totusi, specialistul texan John Erwin, de la Texas A&M Health Science Center, spune ca o astfel de problema este intalnita in general la barbatii care sufera de boli arteriale. Probleme din artere pot cauza disfunctii erectile. In cazul femeilor, lipsa apetitului sexual poate trada probleme cardiace, mai ales in cazul celor care se afla la menopauza perioada care le predispune la o astfel de afectiune. Enervantul sforait pe care il auzim poate prea des la partenerii de viata poate trada probleme de sanatate. Doctorul Erwin sustine ca acesta poate fi un simptom al unei suferinte cardiace. Sforaitul este asociat cu o serie de schimbari fiziologice care cresc riscul afectiunilor cardiace. Poate fi un indiciu al fibrilatiei arteriale, care incetineste viteza sangelui in artere, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum scazi glicemia cu ajutorul alimentelor. Exista alimente care au avantajul de a aduce zaharul din sange la concentratia normala fara efecte adverse. Cresterea glicemiei (concentratia de glucoza din sange si urina) peste 110 mg la o suta de mililitri de sange poate duce la dezechilibre importante in organism, care produc aparitia unor afectiuni precum diabetul zaharat. Hiperglicemia poate fi tratata cu ajutorul plantelor, legumelor si legumelor, dar si al produselor apicole. Merele. Au un continut mare de fibre alimentare, apa si antioxidanti, cei din urma aflati mai ales in coaja merelor. Toate aceste substante reusesc sa puna in miscare glucoza din sange si participa la eliminarea excesului de zahar prin urina. Merele pot fi consumate si de diabetici, datorita fructozei, zahar natural care se elibereaza treptat in sange, anuntaClick.

Asa scapi de chisturi ovariene si de fibroame fara medicamente. Cele mai puternice tratamente naturiste. Menstruatii neregulate, dificultati la urinare sau dureri in timpul actului sexual sunt doar cateva dintre simptomele chisturilor ovariene, iar un consult de specialitate este esential pentru evitarea eventualelor complicatii asociate acestei afectiuni. Chisturile sunt formatiuni benigne care se dezvolta la nivelul ovarelor. Au aspectul unor saci rotunzi de dimensiuni variabile, de cel putin 3 cm cu pereti subtiri, plini cu un lichid limpede. Aceste chisturi se observa pe suprafata ovarelor ca niste mici umflaturi. Stabilirea naturii chisturilor este foarte importanta, acest criteriu permite evaluarea corecta a evolutiei (benigna sau maligna), informeazaDoctorulZilei.ro.

Cea mai sanatoasa metoda de a consuma usturoiul. Usturoiul proaspat este considerat un medicament foarte puternic, potrivit startinuk.com, si este folosit pentru tratarea bolilor vasculare si cardiace. Numeroase studii au aratat ca acest ingredient natural este foarte eficient in scaderea tensiunii, colesterolului, tratarea bolii coronariene, prevenirea infarctului si aterosclerozei. Alte persoane il folosesc pentru a preveni cancerul rectal, la colon, la san sau la plamani. Usturoiul produce o substanta numita alicina, care reuseste sa lupte impotriva acestor afectiuni si care produce mirosul intepator. Sunt anumite procese prin care ustoriul este lasat fara miros, insa in aceste conditii isi pierde si din proprietati. Include acest ingredient in retetele tale, iar pe langa savoare, vei obtine si nutrienti importanti pentru organism, scrieUnica.

Consumul de morcov crud - top cinci beneficii neasteptate. Multitudinea de vitamine si minerale continute in aceasta leguma, o incadreaza printre cele mai benefice pentru sanatatea omului. Iata 5 beneficii neasteptate ale consumului de morcovi. Morcovul este una dintre cele mai consumate si bine vazute legume. Evident, nu si fara motiv, caci inainte de a fi folosit in mancaruri, morcovul era luat ca si tratament pentru diverse afectiuni. Multitudinea de vitamine si minerale continute in aceasta leguma, o incadreaza printre cele mai benefice pentru sanatatea omului. Iata 5 beneficii neasteptate ale consumului de morcovi. Morcovul este un aliat de incredere in curele de slabire. Nu are multe calorii (42/100 gr.), ajuta la pastrarea unui sistem imunitar rezistent, datorita betacarotenului, unul dintre cei mai puternici antioxidanti si protejeaza impotriva radicalilor liberi. Ca sa te bucuri de vitaminele din morcov, unele studii recomanda ca morcovul sa fie fiert inainte, anuntaClick.