Cat trebuie sa mergi pe jos ca sa slabesti. Curele de slabire nu sunt la fel de eficiente daca nu facem si miscare, iar multe dintre noi considera mersul pana la serviciu ca facand parte din aceasta categorie. Mersi poate fi o varianta prin care sa slabim sanatos si fara prea mult efort fizic, insa cat de multi pasi trebuie sa faci intr-o zi ca sa reusesti sa dai jos kilogramele? Parerile sunt impartite. Unii specialisti spun ca este nevie de 20.000 de pasi pentru a avea rezultate, in stimp ce altii sustin ca acest lucru tine de greutatea fiecareia dintre noi. Trainerul David Jeanty, care antreneaza la o sala celebra din New York este de parere ca atat greutatea corporala, cat si ritmul tau vor determina numarul de pasi pe care trebuie sa-i faci intr-o zi ca sa slabesti si sa arzi un anumit numar de calorii. Daca arzi mai multe calorii decat consumi, atunci vor incepe sa se vada rezultatele. Daca la 1,5 kilometri faci 2.000 de pasi, arzi 100 de calorii. 500 de grame inseamna 3.500 de calorii, asadar, ca sa dai jos jumatate de kilogram pe saptamana ai nevoie de un deficit de 500 de calorii zilnic, scrieUnica.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Adevarul despre alunite. Ce se intampla atunci cand avem prea multe corp. Cercetatorii britanici au descoperit ca alunitele nu sunt, asa cum s-a spus, periculoase pentru sanatate, ba dimpotriva, sunt si semne ale sanatatii. Persoanele care au un numar ridicat de alunite pe suprafata corpului traiesc mai mult, iar starea lor de sanatate nu va fi una problematica, sustin autorii unui studiu recent. Potrivit cercetarii realizate la London King's College, in mod normal, oamenii au intre 30 si 40 de alunite pe corp, putini fiind cei care au peste 100. Acestia nu ar trebui sa se simta stigmatizati, ci mai degraba norocosi, deoarece inseamna ca au oasele mai puternice, vederea mai buna si sunt mai putin predispusi la aparitia ridurilor, anuntaLibertatea.

Ce substante periculoase se regasesc in tesaturile hainelor tale. Garderoba unui om obisnuit nu mai arata ca acum cativa zeci de ani, cand materialele la moda erau doar cele din bumbac, matase, in, canepa, lana, bambus. Atat femeile cat si barbatii obisnuiau sa isi faca hainele la croitorie cu materiale cumparate. Garderoba unui om obisnuit nu mai arata ca acum cativa zeci de ani, cand materialele la moda erau doar cele din bumbac, matase, in, canepa, lana, bambus. Atat femeile cat si barbatii obisnuiau sa isi faca hainele la croitorie cu materiale cumparate. Din pacate, astazi acest lucru nu mai este la moda. Astfel ca, alegem haine din magazine fara sa ne uitam neaparat la materiale. In plus, exista multe materiale sintetice, care sunt la moda in zilele noastre. De aceea, foarte multa lume sufera de iritatii usoare ale pielii, mancarimi, urticarii sau eczeme pe piele fara sa stie cauza, informeazaClick.

Este o sursa importanta de insulina naturala si combate boli necrutatoare.Aceasta leguma este o minune a naturii datorita proprietatilor curative rar intalnite. Tartacuta amara, leguma cunoscuta si sub denumirea de karela, pepenele amar sau goya este una dintre cele mai amare legume din intreaga lume. Desi mai putin cunoscuta la noi, aceasta leguma este considerata de cercetatori o adevarata minune a naturii datorita proprietatilor sale curative rar intalnite. Tartacuta amara reprezinta unul dintre cele mai cunoscute si mai eficiente tratamente naturiste impotriva diabetului, dar si a altor afectiuni. La prima vedere, leguma arata ca un castravete, dar cu umflaturi. Infloreste in climat umed si cald astfel incat se gaseste de obicei in America de Sud si in tarile din Asia, scrieDoctorulZilei.ro.

De ce nu ar trebui sa prajesti pestele niciodata. Pestele este un aliment foarte sanatos, insa daca nu stii cum sa il prepari, nu beneficiezi de proprietatile sale. Vezi de ce nu ar trebui sa il prajesti niciodata. Un studiu publicat in revista "Circulatia sangelui: insuficienta cardiaca" a aratat ca oamenii care mananca peste prajit cel putin o data pe saptamana au un risc cu 48% mai mare de a suferi de insuficienta cardiaca, potrivit berkleywellness.com. Nu este prima data cand se trage un semnal de alarma in legatura cu includerea pestelui prajit in alimentatie. Alte cercetari din 2005 au aratat ca persoanele care il consuma constant sunt cu 44% mai expusi riscului de a face un accident cerebral. Si daca nu esti, inca, convinsa ca ar trebui sa gatesti pestele intr-un mod mai sanatos, afla ca un studiu din 2011 a aratat ca unul dintre motivele pentru care in sudul SUA sunt mai multe cazuri de atac cerebral este faptul ca oamenii de acolo mananca mai mult peste prajit, anuntaUnica.ro.