Alimentul ideal care trateaza peste 300 de boli: contine de 17 ori mai mult calciu decat laptele si mai multa vitamina B12 decat carnea.Moringa oleifera este detinatorul recordului mondial pentru cel mai mare continut de antioxidanti. Per gram, acesta are aproximativ cu 50% mai multi antioxidanti decat Acai Berries. Antioxidantii contribuie din plin la prevenirea bolilor degenerative cauzate de inaintarea in varsta. Moringa a fost folosit in medicina pentru a preveni si pentru a trata peste 300 de afectiuni diferite, potrivit naturalnews.com. Abundenta de vitamine si minerale regasite in Moringa este uluitoare. Acest fapt face foarte multi oameni de stiinta sa creada ca Moringa este de departe alimentul cel mai dens din punct de vedere nutritiv descoperit vreodata. Contine peste 92 de nutrienti si peste 46 de antioxidanti si toti aminoacizii esentiali, scriedoctorulzilei.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Aproape orice Smart TV te spioneaza. Afla cum poti preveni asta. Desi volumul de date colectate variaza de la producator la producator, trebuie sa intelegeti un lucru. Samsung, Sony, LG, Philips, Sharp si altii, nu se multumesc doar cu informatiile desprinse din aplicatiile pe care le instalati pe Smart TV. Chiar si daca folositi un player tert sau un dispozitiv pentru streaming, gen Chromecast sau Apple TV, imaginiea preluata de la acele aparate este analizata, iar rezultatul testului e trimis catre producator. Pana si numarul canalului la care va uitati poate ajunge la compania din spatele televizorului, impreuna cu numele fisierelor video pe care le-ati redat de pe un stick USB conectat la unul dintre porturile USB ale TV-ului, scriePlaytech.

Ce spun axilele despre sanatatea ta.Julie Horvath a ajuns la concluzia ca persoanele care folosesc deodorant sau antiperspirant au mai putine colonii de bacterii in zona subratului, in urma unui studiu realizat in randul a 17 persoane. "Folosesc antiperspirant, iar probele mele erau lipsite de flora microbiana, ceea ce m-a speriat destul de tare pentru ca organismul uman trebuie sa aiba flora microbiana la axile si la nivelul buricului. Si, daca produsul pe care il folosesc la subrat influenteaza coloniile de microbi de aici ar putea afecta si coloniile de microbi din alte zone cum ar fi buricul sau chiar stomacul", arata Horvath, potrivitUnica.ro.

Cum transformi o pagina scanata, o poza sau un PDF in document Word.Ideea de a transforma o pagina scanata, o fotografie sau un PDF in document Word nu este noua. Exista foarte multe aplicatii destinate acestei activitati, unele mai bune, altele nu la fel de bune. Ele poarta numele de OCR, o abreviere de la Optical Character Recognition - recunoastere optica a caracterelor. Exista si servicii online care indeplinesc aceeasi sarcina. Eficienta unui astfel de program se masoara prin abilitatea de a nu interpreta gresit anumite caractere, cuvinte sau pasaje din documentul original. Pentru o precizie sporita, trebuie sa va ofere optiunea sa selectati limba sau limbile in care a fost redactat fisierul PDF sau fotografia pe care o doriti transformata document editabil, scriePlaytech.ro.

Cum scapi de colacei in doar 8 minute pe zi. Potrivit medicilor nutritionisti, cea mai buna metoda penteu a scapa de grasime este sa tineti dieta. Dietele destinate eliminarii surprusului de grasime, precum dieta cu lamaie sau dieta Atkins, trebuie insa combinate cu mult sport anaerob. Specialistii in fitness sustin ca sportul anaerob, cel in care organismul este supus unui efort puternic pe o perioada scurta de timp, este cel mai indicat pentru arderea grasimilor. Asadar, pentru a scapa de grasimea de pe abdomen si pentru a intari muschii abdominali trebuie sa aveti grija ce mancati si sa respectati cu strictete unele din exercitiile de specialitate prezentate in clipurile de mai jos. Partea cea mai buna este ca pentru a face aceste exercitii ai nevoie doar de 8 minute in fiecare zi si nu trebuie sa mergi deloc la sala, scrielyla.ro.