Extractul din frunze de masline, inamicul numarul 1 al racelii Poate la inceput nu iei in considerare un mic stranut, tusea sau o stare de apatie, insa, pe masura ce acestea se intensifica, isi dai seama ca racesti. Daca nu vrei sa iei mesicamente de la farmacie, exista un remediu naturist care te ajuta sa scapi de problema si sa iti intaresti sistemul imunitar. Este vorba despre extractul din frunze de masline care se pare ca nu doar ajuta la vindecarea racelilor, dar ajuta si la refacerea organsimului dupa ce ai facut o radiografie, protejeaza impotriva virusului HIV, herpesului, este un excelent antioxidant si ajuta la eliminarea radicalilor liberi din organism, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa folosesti lamaia congelata impotriva cancerului Mai multe studii au dovedit faptul ca aceste citrice ajuta la mentinerea sanatatii, astfel: Proprietatile antibiotice si antivirale ale lamaii combat diversele microorganisme care determina aparitia infectiilor; Tot datorita acelorasi proprietati, lamaile sunt recomandate in tratamentul si prevenirea aparitiei parazitilor intestinali, a hipertensiunii arteriale si a afectiunilor sistemului nervos; In plus, un studiu desfasurat la Universitatea din Florida a relevant faptul ca lamaile contin anumite categorii de antioxidanti, cum sunt cartenoidele, flavonoidele si limonoidele, care impiedica proliferarea tumorilor si previn mai multe tipuri de cancer, precum cel de colon, de pancreas, de prostata, de ficat, de san si leucemia, anunta Avantaje.

Semne ca ai prea multe toxine in plamani Tuse cronica - Daca tusea ta dureaza mai mult de trei saptamani, inseamna ca este cronica si ar trebui investigata de un medic, potrivit powerofpositivity.com. Este primul semn ca sistemul tau respirator nu functioneaza cum trebuie si are nevoie de ajutor. Tusea cronica poate anunta un cancer la plamani, dar si faptul ca trebuie sa treci aceste organe printr-un regim de detoxificare. Productie de mucus - Cand caile respiratorii sunt iritate sau infectate, produc o cantitate mare de mucus. Atunci cand aceasta situatie dureaza mai mult de trei saptamani, inseamna ca ai plamanii bolnavi, avertizeaza Unica.

Ce se intampla la 15 minute dupa ce te lasi de fumat Este greu sa te lasi de fumat, insa daca intelegi ce se intampla cu organismul tau imediat dupa ce te-ai lasat de fumat vei putea sa invingi mai usor acest prost obicei. La doar 20 de minute dupa ce ai pus tigara jos, organismul tau va incepe sa simta beneficiile. Tensiunea si bataile inimii vor fi in limite normale, iar asta este primul semn ca nicotina iti paraseste organismul. In momentul in care renunti la nicotina, dupa 3 zile, vei simti efectele. Asta este partea grea.Unii oameni spun ca au simtome precum dureri de cap, greata si pofta insatiabila pentru tigari. Cu toate acestea, dupa 3 zile, nivelul de monoxid de carbon, a intrat in limite normale, informeaza Doctorul Zilei.

Ce mecanisme are minciuna Motivatiile minciunii sunt multiple - de exemplu, dorinta de a fi special, de a fi in centrul atentiei, apreciat. Un alt motiv poate fi cel al evitarii situatiilor jenante ("Mai bine spun ca ma doare capul, decat sa recunosc ca, in loc sa ma pregatesc pentru job sau examene, m-am uitat la filme toata noaptea"). In alta ordine de idei, tot pentru a evita situatiile neplacute sau jenante, acceptam sa complimentam cea mai ingrozitoare coafura, cel mai obositor sau plictisitor om. Indiferent ca sunt minciuni inofensive, care nu au o gravitate in sine, sau minciuni compulsive, toate au in spate un mecanism al neincrederii:"Ceilalti nu ma vor crede, vor rade de mine, deci nu o sa ma ia in serios, voi fi abuzat sau batut; pentru ca cei de langa mine nu vor intelege, prefer sa mint ca sa-i protejez etc.", integral pe Psychologies.