Ce este apa de miere si ce beneficii are Sintagma "apa de miere" este folosita pentru o reteta destul de simpla, alcatuita din doua ingrediente: apa si miere. Amesteca intr-un pahar cu apa calduta cateva lingurite cu miere organica. Bautura se consuma dimineata, pe stomacul gol, inainte sa iti bei cafeaua sau ceaiul. Din categoria superalimentelor face parte si mierea care are o serie de beneficii asupra sanatatii organismului uman. Dimineata, pe stomacul gol, daca bei apa de miere te ajuta sa slabesti, imbunatateste digestia, iti satisface pofta de dulce, etc. Apa de miere tine la distanta bolile si inflamatiile, asa ca o cana pe stomacul gol dimineata este o alegere foarte sanatoasa, scrie Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Cel mai eficient remediu cu bicarbonat de sodiu pentru rinichi Conform site-ului www.santeplusmag.com, studii desfasurate la Royal Hospital din Londra au demonstrat faptul ca bicarbonatul are o actiune benefica asupra functiei renale si incetineste formarea pietrelor la rinichi. In plus, acest aliment poate ajuta persoanele care fac dializa. Studiul, care s-a intins pe o perioada de 2 ani, a cuprins pacienti care faceau dializa. Acestora li s-a administrat bicarbonat de sodiu. La sfarsitul studiului, rezultatele au fost de-a dreptul uimitoare: doar 6,5% dintre pacientii care au consumat bicarbonat mai aveau nevoie de dializa, informeaza Avantaje.

Ce se intampla cu organismul tau atunci cand te infometezi Momentul hranirii este preferatul tuturor, deoarece, avem nevoie de hrana ca sa traim. Dar, oare, ce s-ar intampla cu organismul tau daca te-ai opri din mancat pentru 3 saptamani? In primele 6 ore - In primele 6 ore reactiile organismului sunt perfect normale. Organismul incepe sa consume glicogen, un polizaharid compus din glucoza. Aceasta reprezinta "benzina" pe care celulele o folosesc ca sa reziste pana la urmatoarea masa. Aproape 45% din glucoza este folosita de creier pentru a functiona normal, iar restul se duce spre celulele rosii care transporta sangele si tesuturile musculare, integral pe DoctorulZilei.

Cum iti tonifici fesele cu un singur exercitiu Majoritatea dintre noi nu ne permitem sa facem prea multa miscare, desi suntem constiente de importanta ei. Din cauza jobului, stam foarte mult pe scaun, iar tonusul muscular are de suferit. Exista un exercitiu care presupune o singura miscare si care te ajuta sa-ti intaresti partea inferioara a corpului. Stai dreapta, astfel incat talpile sa fie in aceeasi linie cu soldurile, in timp ce iti plasezi mainile pe solduri. Fa un pas cu dreptul in spatele piciorului stt, pozitionandu-l cam la 60 de centimetri de posterior. Incearca sa-ti mentii echilibrul, sprijinindu-te pe piciorul stang si stand pe dreptul doar usor, pe varf, astfel incat calcaiul sa nu atinga pamantul, scrie Unica.

Explicatii si solutii pentru ganduri obsesive Obsesiile sau gandurile obsesive sunt acele imagini mentale care contin o incarcatura emotionala neplacuta, pe care posesorul lor incearca din rasputeri sa le combata. Aceste idei sunt suparatoare si reprezinta rezultatul propriei gandiri, nefiind preluate din exterior. Temele acestor ganduri sunt des legate de frici privind moartea cuiva, murdarie, contaminare, sexualitate, sacrilegiu sau de catastrofe. Ceea ce il deranjeaza foarte tare pe cel care are astfel de ganduri este sentimentul de vinovatie fata de faptul ca gandeste lucruri interzise, in acceptiunea sa. Acesta resimte o angoasa puternica din pricina gandurilor sale si incearca sa o combata prin diferite comportamente ritualice (compulsii) sau prin comportamente de evitare. In acest fel, pentru un timp scurt, are senzatia ca are control asupra ceea ce gandeste, dar ulterior gandurile reapar, scrie Psychologies.