Ce este pliul epicanthic si ce inseamna daca il ai Pliul epicanthic este situat in unghiul intern al ochiului si se gaseste mai ales la persoanele din rasa galbena. Vezi ce inseamna daca al ai si tu. Nu se stie motivul exact pentru care asiaticii au pliul epicanthic, insa cercetatorii sunt de parere ca acesta a aparut pentru ca populatia sa faca fata vantului aspru si zapezii. Acest pliu este foarte comun si in randul copiilor de alta rasa pana in momentul in care incepe sa le creasca podul nasului. Si ochii copiilor cu sindrom Down au pliul epicanthic, anunta Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Stiai ca? Uleiul de masline ne ajuta sa slabim si tine la distanta bolile de inima Iata cateva din proprietatile si beneficiile acestui ulei: este cea mai bogata sursa de grasimi mononesaturate (grasimi sanatoase); contine foarte multi antioxidanti; este singurul ulei care poate fi consumat crud - neprocesat, adica -, imediat dupa presarea maslinelor. Acest ulei este, de altfel, si cel mai bun/mai sanatos dintre toate. Cel procesat isi pierde din calitati; reduce pofta de mancare, stimuleaza metabolismul si sporeste consumul de calorii. Asadar, ajuta la slabit si la mentinerea unei greutati optime; ajuta la stabilizarea nivelului de zahar din sange, prevenind diabetul, informeaza Libertatea.

Boala la care sunt predispuse cele mai multe femei. Ce trebuie sa stie barbatii despre partenerele lor Femeile simt durerea mult mai puternic decat barbatii, deoarece acestea au mai putin puncte de blocare a durerii, un nivel mai mic de testosteron. Stiinta a demonstrat faptul ca femeile sunt mai predispuse sa aiba dureri in zona cervicalei. Fie ca e vorba de o postura gresita, a scrie mesaje toata ziua sau un set de exercitii facute prost, femeile sunt mai predispuse la aceste tipuri de dureri. Boala are un nume si se numese boala degenerativa a discului cervical. Simptomele sunt urmatoarele - durere in zona cefei, senzatie de arsura, amorteala, gat intepenit, informeaza Doctorul Zilei.

Greseli alimentare pe care toata lumea le face Mananci multe grasimi sanatoase - Uleiul de masline, nucile si avocado sunt foarte bune pentru tine. Sunt pline de grasimi monosaturate, care iti mentin inima sanatoasa. Din pacate, insa, oamenii nu stiu cum sa le consume. Cei mai multi cred ca nu este gresit sa mananci un avocado intreg, insa cantitatea recomandata este de o cincime din fruct. Crezi ca mancarea gatita nu ingrasa - Este foarte bine sa gatesti ce mananci, pentru ca astfel stii cate calorii consumi. De altfel, studiile au aratat ca 92% dintre preparatele de la restaurant au mai multe calorii decat ar fi recomandate pentru o singura servire, integral pe Unica.

De ce sa nu renuntam la romantism in cuplu Pentru ca suntem fiinte sociale, relatiile romantice ne fac sa ne simtim mai fericiti, asa cum au demonstrat si cercetatorii de la Cornell University si Penn State University. O relatie fericita contribuie atat la sanatatea noastra fizica, cat si mentala. Pentru a mentine o relatie armonioasa, comunicarea este la fel de importanta ca intimitatea fizica, pentru ca intretine conectarea emotionala intre cele doua persoane. Astfel, un mod de a va impartasi iubirea este sa va faceti complimente reciproc, atunci cand sunteti singuri, dar si fata de alte persoane, sa va exprimati aprecierea unul fata de celalalt si sa va incurajati in ceea ce faceti, informeaza Psychologies.