Detoxifica-ti colonul cu acest amestec din miere si mere Varsta la care devii din ce in ce mai expus imbolnavirii de cancer la colon este 50 de ani, motiv pentru care persoanele care au bifat cele cinci decade ar trebui sa inceapa sa fie mai atente la ce si cat mananca. Reteta de detoxifiere cu mar - Daca nu consumi suficiente fibre, te vei confrunta cu constipatia, mai ales daca nu bei nici suficienta apa. Ingrediente: Un mar; O lingura de seminte de in macinate; O lingura de seminte de chia; O lingurita de miere; O cana de apa. Taie merele, feliaza-le si pune-le in blender impreuna cu toate ingredientele, mai putin semintele de chia. Pune amestecul intr-un pahar, adauga semintele de chia si mesteca bine pana cand acestea isi maresc volumul. Beti continutul imediat ce l-ati preparat, informeaza Unica.

UtileFoto: Colaj foto

Ce alimente trebuie sa eviti daca ai ficatul marit Ficatul marit este o problema serioasa de sanatate cauzata de stilul de viata hipercaloric si de activitatea fizica scazuta. Pe langa asta consumam si foarte mult fast-food, iar grasimile nu fac decat sa agraveze acesta boala. Iata ce alimente ar trebuie sa eviti daca ai ficatul marit. Ficatul marit se traduce prin probleme in cazul procesarii alimentelor bogate in grasimi, de aceea, este indicat sa nu "stresam" ficatul consumand alimente bogate in grasimi. Acestea fac glicemia sa creasca rapid, apoi sa scada la fel de rapid. Sunt alimente dulci sau foarte sarate, foarte eficiente atunci cand iti scade glicemia, insa neeficiente daca sunt consumate pe termen lung, anunta Doctorul Zilei.

Absorb toate "chimicalele". Cele mai bune plante pentru purificarea aerului din casa Iedera este pe primul loc cand vine vorba de poluare. Ea poate absorbi 90% din benzen, care se gaseste in vopsele, materiale plastice, cauciuc, detergenti sau fum de tigara. Varianta de interior se numeste iedera diavolului. Cea de exterior se foloseste la decorarea peretilor caselor. Cactusul inlatura gazele nocive si genereaza oxigen. De aceea, e bine sa-l pui langa televizor sau calculator, fiindca absoarbe undele electromagnetice. Cactusii produc oxigen noaptea si elimina monoxid de carbon ziua, asa ca ii poti pune in dormitor, scrie Liberatea.

Un aliat excelent pentru dieta: cojile de banana Toata lumea stie cat de bune sunt bananele pentru organismul nostru. Specialistii spun insa ca 40 la suta din cantitatea de potasiu continuta de banana provine din coji, iar aceasta cantitate este suficienta pentru a ajuta organismul sa metabolizeze mai usor alimentele. Deci este cifra perfecta pentru persoanele care vor sa piarda in greutate. In plus, ai parte si de energie, de care ai nevoie pentru a face miscare si a arde calorii. De altfel, se stie ca este fructul preferat al sportivilor, anunta Unica.

Avantaje si dezavantaje daca esti copil singur la parinti Constelatia de familie, adica numarul persoanelor existente in familiile noastre cand venim pe lume este decisiva in stilul nostru unic de a ne exprima si orienta in viata. Pozitia nasterii noastre, faptul ca suntem primul, mijlociul sau mezinul, precum si daca suntem copii singuri la parinti isi pune semnificativ amprenta asupra personalitatii noastre, a felului nostru de a fi si de a relationa cu viata, in toate aspectele ei: la scoala, la locul de munca, in cuplu sau cu prietenii. Fiecare pozitie din familie este privilegiata, venirea fiecaruia pe lume este un motiv de sarbatoare, aducand cu sine multe avantaje ce pot contrabalansa unele dezavantaje. Integral pe Psychologies.