Metode care te scapa de pielea lasata de pe burta. Unul dintre cele mai dificile lucruri prin care poate trece o persoana care a slabit este sa scape de pielea in exces. Aceasta este rezultatul unei lungi lupte cu kilogramele, insa asta nu inseamna ca nu exist o solutie pentru a scapa de ea. Lasarea pileii ca urmare a unei diete ce te-a ajutat sa slabesti foarte mult se produce din cauza faptului ca epiderma si muschii isi pierd tonusul. Si asta pentru ca, dupa ce ai slabit, epiderma isi pierde din colagen si din elastina - responsabile pentru fermitatea pielii, scrie Unica.ro.

UtileFoto: Colaj foto

Cum sa iti mentii creierul "tanar"? Specialistii trag un semnal de alarma: numarul persoanelor care sufera de dementa incepe sa depaseasca numarul suferinzilor de cancer. Pentru a preintampina declansarea dementei sau a intarzia cat mai mult aparitia bolii, se recomanda mentinerea activa a creierului. Invatarea unei noi limbi straine sau folosirea a doua limbi sunt de mare ajutor. Se mai recomanda rezolvarea de cuvinte incrucisate (rebus, integrame) sau deprinderea unor noi mestesuguri. Persoanele supraponderale sunt de asemenea predispuse la dementa, de aceea se recomanda scaderea greutatii si un regim alimentar sanatos, pentru evitarea acestei boli groaznice, relateaza Click.

Ce sa faci ca sa previi chisturile mamare. Cancerul de san face parte din pericolele cele mai mari in randul femeilor din zilele noastre. Exista tipuri de chisturi mamare ce nu aduc vesti chiar atat de rele insa, mai ales pentru ca pot fi tratate cu remedii naturiste. Sa nu uitam totusi, in cazul aparitiei unor astfel de semne, ca medicii sunt cea mai mare autoritate in domeniul afectiunilor de orice fel, asa ca cel mai important, inainte de a urma vreun tratament, este sa le ceri parerea, anunta Unica.ro.

Cum sa mananci sanatos si sa economisesti bani in acelasi timp. Daca ai luat decizia ca de acum inainte sa mananci sanatos, felicitari, ai facut o alegere potrivita! Dar trebuie sa stii ca schimbarea dietei nu este un lucru simplu. Desi astazi se gaseste o varietate de produse benefice pentru sanatate, primul obstacol pe care il vei intampina va fi pretul lor ridicat. Dar nu trebuie sa-ti faci griji, poti trai sanatos si economisind bani.Pentru inceput, este important sa stii cum iti poti asigura necesarul de proteine, scrie Click.

Cum sa dai burta jos in doar trei zile cu ajutorul unui aliment delicios interzis in curele de slabire. Majoritatea oamenilor care vor sa scape de kilogramele in plus isi doresc si rezultate rapide. Desi slabirea rapida nu este tocmai sanatoasa, de multe ori, cand situatia o cere, avem nevoie si de astfel de solutii de urgenta. Una din cele mai eficiente variante este dieta cu cartofi. Putem slabi in trei zile mancand doar cartofi si iaurt, planul alimentar fiind foarte usor de pus in aplicare. Iata despre ce este vorba - citeste integral pe DoctorulZilei.ro.