Suferi de insomnie? Iata care sunt ceaiurile care te ajuta sa dormi! Daca nu stii ce sa mai faci ca sa adormi, dar nu vrei sa apelezi la pastile, iti recomandam asa-zisele licori magice, din plante, care te vor ajuta sa-ti rezolvi aceasta problema. Iata cateva ceaiuri care te ajuta sa dormi! In fiecare seara traiesti acelasi scenariu: te pui in pat sa dormi, orele trec, dar tie nu-ti este somn deloc. Ai incercat deja metoda cu numaratul oilor si tot nu a venit Mos Ene pe la gene. Ai trecut la varianta in care iti imaginezi ca traiesti momente care te fac sa zambesti, dar senzatia de somn tot nu incepe sa-si faca simtita pretenta. Atunci ar fi cazul sa treci la urmatorul pas. Iata cateva ceaiuri care te ajuta sa dormi, scrieClick.

UTILEFoto: Colaj foto

Cum te vindeci de dependenta de zahar. Dependenta de zahar este cea mai dulce, imbietoare si daunatoare dependenta, acest aliment fiind inclus printre otravurile secolului XXI, care fac ravagii in randul populatiei. Zaharul este greu de indepartat din viata noastra, insa cu un program foarte bine pus la punct poti reusi sa depasesti aceasta dependenta. Iata ce ai de facut! Fa curatenie in dulapuri: si nu ma refer la manca toate locurile de pe unde le ai ascunse. Cu cat stii ca ai deserturi si alte bunatasi dulci prin casa, cu atat tentatia de la manca este si mai mare. Asa, nu mai ai la cum sa te gandesti la bomboanele din camara, atunci cand ai manca ceva dulce. Trebuie sa constientizezi raul pe care zaharul ti-l face, mai ales daca suferi de obezitate, iar atunci cand vezi produse care contin sirop de artar, zahar, nectar, fructoza si alte concentrate dulci, fugi cat de tin picioarele. Daca iei cina in oras, treci peste tot ce are glazuri, sosuri dulci si preparate "lipicioase" si delicioase, anuntaUnica.ro.

Pericolele ascunse din hartia igienica, in functie de specificatia de pe ambalaj. In prezent exista numeroase tipuri de hartie igienica pe piata, care difera destul de mult intre ele. Totusi, testele arata ca in mai toate sortimentele se gasesc substante periculoase pentru organism, mai exact pentru zonele intime, care sunt destul de sensibile. Tipurile de hartie igienica pe care le gasim in magazine sunt destul de variate. Unele sunt mai parfumate, altele fara parfum, unele sunt mai fine, altele mai aspre, unele albite cu clor, altele nu si asa mai departe. Totusi, se pare ca in functie de specificatie, exista si anumite pericole, informeazaLibertatea.

Medicamentul bun la toate 100% natural. Ciuperca-minune care ajuta la vindecarea cancerului si bolilor de inima. Este considerata adevarata "regina" a tratamentelor naturiste, datorita beneficiilor uriase pentru sanatate pe care le are aceasta ciuperca. Prin contributia sa la vindecarea tuturor tipurilor de cancere si prin efectul pozitiv in dezvoltarea sistemului imunitar, ganoderma revolutioneaza lumea medicala si aduce o perspectiva stralucitoare asupra umanitatii in cucerirea longevitatii. Cercetarile si experientele stiintifice au confirmat, din orice punct de vedere, efectele pozitive ale ganodermei asupra organismului. Ganoderma este un aliat de incredere in lupta impotriva cancerului. Consumata preventiv, ganoderma ajuta la reducerea riscului aparitiei cancerului sau, in cazul in care aceasta boala s-a declansat, este una dintre armele cele mai eficiente in distrugerea celulelor cancerigene. Ganoderma contine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanti ce au efecte uimitoare asupra tratarii acestei boli.Consumul de ganoderma opreste metastaza celulelor canceroase si impiedica degenerarea tesuturilor. Ganoderma elimina durerile cauzate de cancer si sporeste eficienta medicamentelor anticanceroase, scrieDoctorulZilei.ro.

Cura tiberata cu usturoi - multiple beneficii pentru organism. Cura tibetana cu usturoi este o reteta antica considerata medicament, care a fost creata de calugarii budisti din Tibet pentru a trata diferite boli si pentru a slabi. Ei se foloseau de proprietatile pe care le are usturoiul. Este o terapie de purificare eficienta pentru tratarea bolilor si pentru a slabi intr-un mod sanatos, fiind o cura ieftina si simpla pe care o poate urma oricine. Toata lumea cunoaste beneficiile consumului de usturoi crud in fiecare zi, de aceea este considerat un medicament, anuntaClick.