Care este greutatea ideala in functie de varsta si inaltimea ta. Aproape toate femeile au tinut la un moment dat in viata o dieta, dar prea putine si-au pus intrebarea legata de greutatea ideala in functie de varsta si inaltimea pe care o au la acel moment, scrie Huff.ro Femeile au fost dintotdeauna obsedate de felul in care arata. Daca in perioada renasterii formele voluptoase erau un simbol al prosperitatii si al bogatiei, in secolul XXI supletea este la mare cautare. Dar oare cate dintre femei s-au intrebat care este greutatea ideala? La varsta adolescentei femeile se confrunta cu cele mai mari fluctuati de greutate, iar multe dintre ele apeleaza la diete drastice care le pun in pericol sanatatea. Pentru multe dintre tinere, anorexia sau bulimia se poate plati cu pretul vietii. Specialistii in nutritie au realizat un tabel ce indica care este greutatea ideala pe care trebuie sa o ai in functie de varsta si de inaltimea ta, scrieClick.

UTILEFoto: Colaj foto

Secretul longevitatii sta intr-un ingredient din Italia. Iata care este acesta. Stilul de viata al unor localnici dintr-un satuc din Italia ar putea fi secretul longevitatii, cred expertii, care au constatat ca 300, din cei peste 2000 de locuitori cati are comunitatea, sunt centenari. Statistica este remarcabila avand in vedere faptul ca, spre exemplu, in America, doar 0,002% din populatie traieste atat de mult. Este vorba despre locuitorii micului sat Acciaroli, de langa statiunea italiana Salerno, o comunitate micuta asezata intr-o zona linistita, unde muntele se ingemaneaza cu marea. Oamenii de aici nu doar ca ajung sa traiasca pana la varste venerabile, dar nici nu se confrunta cu boli de inima, Alzheimer ori dementa, specifice batranetii, anuntaUnica.ro.

Metoda revolutionara care te face sa te lasi de fumat in sase ore. Nu conteaza daca sunteti fumator de 40 de ani sau de o luna pentru ca metoda functioneaza pentru toti. In sesiunea "Allen Carr", oamenii renunta la viciu fara medicamente si imagini morbide. Daca nu se lasa, primesc banii inapoi. Pana acum doi ani, plamanii ei "inghiteau" zilnic trei pachete de tigari. Nu era fotografie in care sa nu-si fluture tigara ostentativ si nu-si putea imagina ce ar face cu mainile la o terasa, in fata unei beri, fara betigasul cu nicotina. A renuntat chiar la o vacanta in New York, pentru ca zborul de opt ore fara un fum o ingrozea. Iar, daca cineva ii spunea atunci ca, dupa 11 ani de nicotina, va pleca dimineata fumatoare inraita si se va intoarce seara nefumatoare si, mai mult, ca ii va placea la nebunie, i-ar fi ras in nas. Diana Vasiliu, 29 de ani, a scapat de sclavia viciului intr-o dupa-amiaza, dupa ce a citit pe nerasuflate cartea lui Allen Carr, "Easyway to stop smoking" (In sfarsit, nefumator), informeazaDoctorulZilei.ro.

Rinoplastia nu e doar un moft! 80% din europeni apeleaza la ea din motive ce tin de sanatate. Este a treia cea mai solicitata operatie estetica din lume: 850.000 de persoane au apelat la ea intr-un singur an - 2014. Unele pentru ca nu (mai) erau multumite de nasul din dotare, altele pentru ca organul cu pricina le crea reale probleme de sanatate. Conform statisticilor medicale, 80% din populatia Europei are deviatie de sept. Conform stirilor ce curg in val dinspre lumea mondena si nu numai, ambele sexe sunt obsedate de fizicul lor si investesc la greu in ￯reparatii￯ corporale. De regula incep cu nasul. Cu un asemenea front de lucru, chirurgii esteticieni au reusit sa ridice rinoplastia la rang de arta: arta remodelarii nasului. Cand unica problema este un nas prea mare, prea stramb, prea carn etc., interventia chirurgicala il aduce la standardele estetice unanim acceptate: medicul intervine doar asupra aspectului exterior, armonizeaza diferitele parti ale nasului, pentru a obtine o forma echilibrata, integrata in forma generala a fetei, scrieLibertatea.

Cura miraculoasa cu ulei de masline pentru fiere. Cu puternic efect detoxifiant, cura cu ulei de masline pentru fiere poate fi tinuta in mai multe moduri, scopul fiind acelasi, de a elimina toxinele si de a ajuta bila lenesa. Insa, ca orice terapie radicala, acesta cura are si efecte adverse, pe care e bine sa le stii inainte de a o urma. Promotorii curei spun despre terapie ca are un efect benefic pentru bila lenesa, dar si pentru alte afectiuni, acum ar fi cele ale ficatului. Ca sa obtii maximum de beneficii, trebuie sa respecti intocmai programul si cantitatile. E bine sa o urmezi intre sezoane, eventual in timpul posturilor, anuntaClick.