Cel mai bun leac impotriva colesterolului rau. Pentru ca medicina a avansat foarte mult in era tehonologiei, acum avem parte de tot felul de tratamente care actioneaza drept la tinta pentru a oferi cea mai buna cale de insanatosire. Aspectul negativ al acestora este reprezentat de faptul ca sunt, de cele mai multe ori, foarte scumpe. Mai ales noile tehnologii de eliminare a colesterolului rau din vasele sangvine, care pot ajunge la ordinul miiilor de euro. Din fericire, exista o solutie pe care dumneavoastra o puteti aborda, fara a va imprumuta la banci sau prin a va destabiliza financiar pentru o perioada mare de timp. Natura a fost, este si va ramane cel mai mare aliat al omului. De aceea, ar fi foarte bine sa cunoasteti tratamentele de care puteti beneficia pentru a preveni anumite afectiuni ce pot cauza probleme grave de sanatate, scrieDoctorulZilei.ro.

UTILEFoto: Colaj foto

Cinci pasi simpli sa scapi de colacei. S-a dat startul la antrenamente! Cine incepe acum va fi cu siguranta invidiata de prietene atunci cand se va imbraca in costumul de baie. Cel mai greu este cu antipaticii colacei de pe burtica! Oricat de multe abdomene ati face, grasimea refuza sa plece de acolo. Nutritionistii britanici au pregatit un set de reguli simple care va ajuta sa aveti o talie de viespe si un abdomen de invidiat in doar cateva saptamani. Asta daca ati inceput deja sa alergati in fiecare dimineata 30 de minute. Adio mezeluri! Burtica pufoasa poate fi cauzata de un dezechilibru hormonal. Celulele de grasime din organism produc substante inflamatorii numite citokine (n.r. glicoproteine care au rol de mediatori in comunicarea intercelulara). Citokinele ￯comanda￯ glandelor suprarenale sa elibereze mai mult cortizol, care favorizeaza stocarea grasimii. Stati departe de mezeluri, alcool, paine si carnuri procesate si in aproape doua saptamani veti vedea rezultatele, anuntaClick.

Cata cafeina contine o ceasca de ceai negru, verde sau alb. Care tip se mai numeste si "sampania ceaiurilor". Ceaiul este cea mai consumata bautura din lume, dupa apa. Procedeele instituite dupa recoltare influenteaza continutul de cafeina si catechine. Cafeina are un efect energizant, in timp ce catechinele sunt responsabile de actiunea antioxidanta a ceaiului. Ceaiul se obtine din fierberea frunzelor de camelia sinensis (planta de ceai) sau camelia assamica. Dupa recoltare, frunzele sunt fie uscate, fie supuse fermentarii (oxidarii). Aceste procedee influenteaza continutul bauturii in cafeina (teina) si catechine. "Prima (cafeina) are cunoscutul efect energizant, in timp ce catechinele explica actiunea antioxidanta a ceaiului, mai crescuta in cazul celor nefermentate (verde si alb)", informeazaAdevarul.

Ce inseamna daca iti creste par pe lobii urechilor? Studiile sunt ingrijoratoare. Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci, potrivit celui mai recent studiu, putem spune ca urechile sunt oglinda inimii. Cercetatorii au descoperit recent ca firele de par crescute pe lobul urechii pot indica un risc de atac de cord. Cum le-a venit aceasta ideea este un mister, dar n 1973, Dr. Sanders T. Frank si echipa sa de cercetatori au publicat un studiu in care sustin ca o cuta diagonala a lobului urechii, denumita "Semnul lui Frank" era un semn care indica o boala coronariana. Cercetatorii spuneau ca daca nivelul testosteronului, hormonul masculin este mare, riscul de boli de inima creste, scrieLibertatea.

Ce sa faci daca ai probleme cu circulatia periferica! Cateva remedii care iti rezolva problema imediat! Circulatia proasta a extremitatilor este destul de comuna in zonele care au climat mai rece sau la persoanele care sunt mai in varsta. Netratata la timp, ea poate duce la afectiuni mult mai grave, asa ca este de preferat sa nu fie neglijata. Exista cateva remedii care te pot ajuta sa imbunatatesti sau sa previi aceasta afectiune. Acestea le poti pune in aplicare chiar la tine acasa, fara prea mare efort. Ai nevoie de putin timp liber si cateva uleiuri esentiale care sa te ajute. Iata cum poti remedia afectiunea mainilor si picioarelor reci. Pune ulei de masline intr-un recipient, in care adaugi cateva uleiuri esentiale, cum ar fi piper negru, lavanda sau rozmarin. Maseaza-ti palmele cu miscari circulare. Apasa si trage de degete, apoi impinge catre palma, pentru a imbunatati circulatia. Este un exercitiu simplu, care te poate ajuta enorm, anuntaDoctorulZilei.ro.