A fost descoperit anticorpul pentru cancer. Un medicament pentru combatarea cancerului a fost creat cu ajutorul unui anticorp preluat de la persoanele care par a fi capabile sa lupte cu boala. Cercetatorii de la Universitatea Duke din Statele Unite au creat un medicament anti-cancer pe baza unui anticorp preluat de la persoanele rezistente la cancer. Acest medicament ucide celulele tumorale, lasandu-le pe celelalte neatinse, noteaza The Independent, citat de Gandul.

UtileFoto: Colaj foto

Reteta-minune: Cum poti sa incetinesti procesul imbatranirii. Academician, doctorul in farmacie si fitoterapeut, Ovidiu Bojor este convins ca putem trai mai mult si mai bine prin simpla schimbare a obiceiurilor alimentare si prin folosirea remediilor naturale. Fenomenul imbatranirii poate fi incetinit prin alimentarea organismului cu acizi nucleici, respectiv cu ADN (acid dezoxiribonucleic) si cu ARN (acid ribonucleic). Acesti acizi au capacitatea de a reinnoi celulele aparute pe masura ce inaintam in varsta, sustine Ovidiu Bojor, citat de Doctorul zilei.ro.

5 lucruri pe care adolescentii trebuie sa le inteleaga inainte sa-si inceapa viata sexuala: sfaturi esentiale care ar trebui oferite de parinti. Traim inca intr-o cultura in care adolescentii ajung sa afle lucruri importante despre sexualitate din cele mai diverse surse, mai putin de la parinti, profesori sau de la alte persoane specializate in acest sens. Parintii trebuie sa realizeze insa ca exista o serie de informatii despre sexualitate pe care copiii lor trebuie nu doar sa le afle, ci si sa le inteleaga inainte de a-si incepe viata sexuala, scrie Adevarul.

Trucul care face orice femeie sa para mai inteligenta. Si nu, nu sunt ochelarii. Un nou studiu contrazice tot ce se credea pana acum. Parerea pe care ne-o formam unii despre altii depinde atat de felul in care comunicam, cat si despre aspectul fizic. Un nou studiu arata ca femeile care poarta mai putine haine sunt considerate mai inteligente decat cele imbracate modest, potrivit EVZ.

Cinci bauturi afrodisiace pentru o noapte fierbinte. Daca ai probleme cu apetitul sexual si cauti afrodisiace naturale, care sa iti creasca rapid cheful de sex, iti prezentam cateva bauturi care fac minuni in dormitor. Ceai de ginseng. Proprietatile ginsegului il fac unul dintre cele mai bune afrodisiace naturale. Potrivit unui studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Hawaii, femeile care au luat un supliment pe baza de ginseng si-au imbunatatit apetitul sexual in mai putin de o luna, aflam din Click.

Arunca aceste lucruri din casa daca tii la sanatatea ta! Vrei sa adopti un stil de viata mai sanatos, sa faci mai multa miscare si sa alegi cu grija alimentele pe care le consumi. Dar trebuie sa te gandesti si la obiectele banale din casa care ar putea sa iti puna in pericol sanatatea. Iata ce lucruri trebuie sa inlocuiesti sau sa arunci la gunoi, cand faci curatenie, in Libertatea.