Plan de detoxifiere pentru o zi: ce trebuie sa mananci si la ce ore.Ce stii in mod concret despre detoxifiere? Esti in stare sa iti dai seama daca corpul tau functioneaza la capacitate maxima? Ei bine, iata ce ne indica doctor balneolog Suzana Pretorian de la Danubius Health Spa Resort Sovata: "corpul nostru este intr-o stare de continua detoxifiere atata timp cat ficatul, rinichii si colonul functioneaza ca la carte. In functie de alimentatie si de nivelul de miscare, cantitatea de toxine neeliminate va fi diferita. Procesul intoxicarii incepe in copilaria timpurie si continua toata viata pana la moarte", informeazaClick.

UtileFoto: Colaj foto

Semintele de pepene rosu, excelente pentru curatarea colonului.Pepenele rosu se numara printre cele mai racoritoare si delicioase fructe, insa semintele acestuia sfarsesc mereu la cosul de gunoi. Si asta pentru ca multi nu stiu ca semintele de pepene rosu au, printre altele, efecte benefice asupra sistemului digestiv. Atentie, insa, acestea se folosesc doar prajite, coapte sau macinate in scop terapeutic. Semintele de pepene rosu sunt extrem de importante pentru digestie, au o sumedenie de nutrienti si sunt eficiente in tratarea parazitilor intestinali cum ar fi giardia, etc. sau chiar in tratarea inflamatiilor. Tot acestea sunt excelente pentru afectiunile legate de colon, scrieUnica.

La ce e buna poezia pentru copii si adolescenti.Afectivitate: Se adreseaza in primul rand afectivitatii, produce impresii puternice, educa uneori mai bine decat orice alta forma literara, transmite sentimente si stari cu care te identifici usor. Creativitate: Dezvolta creativitatea pe termen lung, stimuleaza imaginatia, poate sa schimbe perspectiva unor cuvinte sau formulari, le poate gasi noi insusiri sau intelesuri. Muzica: Dezvolta urechea muzicala, prin ritm si armonie. Poezia este ca tehnica foarte permisiva, rupand deseori reguli de gramatica sau semne de punctuatie, in favoarea muzicalitatii cuvintelor. Chiar daca la inceput copilul nu intelege toate cuvintele sau sensul lor, simt ritmul si muzicalitatea si devin curiosi despre insemnatatea lor, potrivitLibertatea.

Boala care omoara un european pe ora. Tusea si senzatia de sufocare, principalele simptome.In perioada 21-22 mai intre orele 9:30-16:30, bucurestenii isi pot face spirometrii gratuite in parcul Tineretului. De asemenea, pe www.invingeastmul.ro pacientii au la dispozitie un test de autoevaluare a controlului astmului. Afectiunea nu poate fi vindecata, dar cei diagnosticati cu astm pot duce o viata normala, activa, daca respecta cateva reguli simple: iau medicamente prescrise de medic, merg la controale periodice, nu fumeaza, se feresc de polen, praf si par de animale, invata sa isi dea seama cand astmul lor se agraveaza si cum trebuie sa reactioneze, relateazaDoctorul Zilei.

Cum purtam rochia cu dungi orizontale.Rochiile cu dungi sunt emblema verii. In zilele cu adevarat caniculare o astfel de rochie va fi extrem de usor de purtat si asortat. Am cateva idei de tinute din care te poti inspira daca ai o astfel de rochie sau intentionezi sa-ti cumperi una. Cu o geaca de blugi si o pereche de pantofi sport albi. Atat de sic! Pentru un plus de feminitate adauga si o palarie Panama, anuntaUnica.