Renunta chiar acum la sucurile acidulate. Iti distrug organismul.Obisnuiesti sa bei sucuri carbogazoase? Ar fi bine sa incerci sa renunti la ele. Medicii avertizeaza ca acestea fac ravagii in organism, iar consecintele pot fi devastatoare. In primul rand, e bine de stiut faptul ca sucurile carbogazoase nu contin vitamine si nici minerale, ele fiind preparate din apa filtrata, cafeina, agenti aromatizati si zaharuri rafinate, potrivitClick.

UtileFoto: Colaj foto

Balonarea poate fi un simptom al cancerului ovarian.Balonarea sau meteorismul abdominal este o problema frecvent intalnita, care, pe langa aspectul neplacut pe care il confera corpului, creeaza si disconfort. Daca aceasta persista mai mult de doua saptamani poate ascunde o afectiune serioasa. Dr. Oz a prezentat in cadrul show-ului sau trei dintre cauzele balonarii, pe care trebuie neaparat sa le luati in serios si sa faceti investigatii suplimentare, informeazaDoctorul Zilei.

Obiceiuri de seara care iti salveaza casnicia.La inceputul relatiei de abia asteptati sa se faca seara, sa discutati si sa fiti doar voi doi. Acum nu mai e chiar asa, rutina roade relatia voastra. Probabil ca va culcati la ore diferite, stati in pat si fie sunteti pe Facebook fie va uitati la televizor, fara sa comunicati cu adevarat, scireUnica.

Vrei sa ai plante frumoase acasa, care sa aiba o viata cat mai lunga.Daca ai un crin rosu, o azalee, un bonsai, o cyclama, un ficus sau o orhidee, urmeaza trucurile noastre si vei reusi sa te bucuri de ele cat mai mult timp. Prima grija este sa cureti plantele, astfel incat sa inlaturi praful care poate impiedica plantele sa respire. Saptamanal, cu ajutorul unui burete imbibat in apa sterge frunzele plantelor pe ambele parti. Curata frunzele si florile ofilite bolnave sau moarte. Pe frunzele de tipul ficusului sau yucca se pot pulveriza solutii care le dau luciu, sau putina bere. Vor straluci si vor indeparta si insectele parazite, potrivitLibertatea.

100 cele mai utile scurtaturi de taste in Excel.Este foarte probabil sa folositi aplicatiile Microsoft Office la birou aproape zilnic, iar cu aceasta serie veti invata o serie de scurtaturi de taste in Excel care va fac viata mai usoara. De-a lungul anilor, cand vine vorba de interactiunea cu PC-ul, este foarte probabil sa fi invatat cateva combinatii de taste care v-au ajutat sa fiti un pic mai eficienti in efectuarea celor mai comune sarcini, relateazaPlaytech.