Tot ce trebuie sa stii cand iti cumperi bilet de avion.Asociatia Pro Consumatori a realizat o analiza comparativa a ofertelor de bilet de avion oferite de mai multe platforme. Iar rezultatele sunt mai mult decat interesante: pe scurt, consumatorul intra intr-un hatis de informatii greu de prelucrat. Expertii asociatiei au realizat un mistery shopping in perioada 16-22 mai, care a avut drept scop rezervarea un bilet de avion pe ruta Bucuresti - Bruxelles, pentru data de miercuri 22 iunie 2016, pentru o persoana adulta, catre orice aeroport care serveste capitala Belgiei, utilizand serviciile existente pe internet, potrivitLibertatea.

UtileFoto: Colaj foto

10 lucruri pe care nu le stiai despre sampoane.Daca credeai ca sa te speli pe cap inseama doar sa uzi parul, sa samponezi, sa clatesti si sa repeti inseamna trebuie sa citesti acest articol. Natural nu inseamna neaparat mai bun. Anumite componente ale sampoanelor naturale cum ar fi menta, lamaia, mentolul se pot dovedi iritante pentru scalp. Alege samponul si balsamul impreuna cu dermatologul tau, scrieUnica.

Incredibil! De ce un telefon Nokia vechi este mai iubit decat orice smartphone.Printre Android, iPhone si Windows e cam greu sa nu scapi nesupravegheat, dar britanicii (si nu doar ei) au gasit o solutie excelenta: telefoanele vechi de la Nokia. Serviciile de informatii au devenit mai bune la urmarirea oamenilor si mai ales se folosesc foarte bine de tehnologii precum Internetul si telefonul inteligent cu WiFi, GPS si Bluetooth. Intr-o astfel de lume, cei preocupati de activitati catalogate de multe ori drept ilegale au gasit scaparea in vechile telefoane de la Nokia, iar vedeta este modelul 8210, informeazaClick.

Nu reusesti sa scapi de grasimea de pe burta orice ai face? Iata ce boala poate indica.Unul dintre simptomele prediabetului si al diabetului zaharat este cresterea adipozitatii abdominale si viscerale. Aceste afectiuni apar cand organismul uman nu produce suficienta insulina sau produce in exces insulina dar aceasta nu actioneaza normal, caz in care nivelul glicemic. Primele semne care indica un dezechilibru la nivelul celulelor sunt fluctuatiile glicemiei si apetitul crescut pentru dulciuri. Glicemia nu este o boala, ci un semnal de boala care indica nivelul glucozei in sange, iar glucoza este responsabila pentru energia organismului, anuntaDoctorul Zilei.

5 relatii defectuoase cu seful.Seful poate fi un personaj destul de dificil de tolerat, iar relationarea cu el nu e foarte placuta. Iata ce putem face in astfel de situatii. Poate ca cea mai frecventa plangere a celor care au un loc de munca este ca nu se inteleg cu superiorul. Sunt munciti peste program, platiti mai putin decat merita, adesea sunt victimele violentei verbale a unui sef fara inteligenta emotionala, relateazaPsychologies.