Noua obiceiuri proaste legate de folosirea deodorantului. Cei mai multi dintre noi folosim deodorantul si antiperspirantul de atata vreme, incat a devenit o rutina prin care trecem in fiecare dimineata cu ochii inchisi. Dar tu stii care sunt greselile pe care le faci cand vine vorba de folosirea solutiilor anti-transpiratie? Nu aplici deodorantul imediat dupa dus. Cu cat intarzii aplicarea sa, cu atat se aduna mai multa transpiratie la subrat. Deodorantul este cel mai eficient pe pielea foarte curata. Nu il reaplici. Niciun deodorant nu te protejeaza atat de mult pe cat ti-ai dori, de aceea este nevoie sa folosesti astfel de produse de mai multe ori intr-o zi. Ai grija sa cureti bine zona inainte de a le aplica, altfel nu faci decat sa acoperi stratul de transpiratie cu solutii chimice, scrieLibertatea.

UTILEFoto: Colaj foto

Condimentele, excelente medicamente naturiste. Iata ce boli tin la distanta! Mancarea nu ar avea nici un gust fara condimente. Nu-i asa? Insa, putini stiu ca acestea sunt des folosite si in medicina traditionala pentru ameliorarea sau tratarea a numeroase afectiuni. Piperul de Cayenne sau Chilli. Acest condiment stimuleza circulatia si mareste fluxul sanguin. Iata cateva probleme ale sistemului circulator care ar putea fi imbunatatite cu ajutorul piperului Cayenne: infarct miocardic, angina pectorala, aritmie cardiaca, hipertensiune, tromboza venoasa profunda, varice. Insa, este bine de stiut ca in cantitati mari poate fi daunator. Scortisoara. Aceasta este obtinuta din scoarta rulata a unui arbore tropical si o gasim in magazine sub forma de batoane sau macinata. Are proprietati antibacteriene, antifungice si digestive, anuntaClick.

Sucurile de detoxifiere sunt sanatoase? Afla adevarul despre dieta cu sucuri. Detoxifierea reprezinta o perioada de pauza in regimul alimentar, un nou inceput pentru metabolismul incarcat de toxine. Este recomandat sa tii o cura cu sucuri pentru detoxifiere de doua ori pe an, toamna si primavara. Este usor de inteles de ce aceasta dieta are succes in randul femeilor care vor sa-si ajute corpul si mintea sa primeasca un impuls de energie, vitamine si minerale. Sucurile de detoxifiere sunt usor de asimilat de organism si reprezinta un mod sanatos de a-ti recapata tonusul si de a-ti creste imunitatea. entru ca traim intr-un mediu in care suntem intotdeauna pe fuga, stresate, iar alegerile alimentare sunt de multe ori nesanatoase, este destul de greu sa ai un stil de viata echilibrat si armonios. Dietele pe baza de sucuri de detoxifiere te ajuta, daca respecti cativa pasi simpli, nu exagerezi cu prelungirea perioadei de regim si ai grija sa existe un timp de adaptare dupa terminarea curei, informeazaDivahair.ro.

Acest amestec din trei ingrediente poate distruge cancerul. E cel mai puternic tratament natural. Unul din principalele sfaturi oferite de naturopaţi pentru prevenţia şi tratarea cancerului este acela de a consuma alimente cu un pH ridicat pentru a alcaliniza (oxigena) corpul în cel mai scurt timp. Combinaţia de oţet de mere, bicarbonat de sodiu şi sirop de arţar reprezintă cea mai eficientă soluţie pentru a obţine acest efect. Oţetul de mere este unul din cele mai puternice produse, utilizat de mii de ani. Hippocrate, părintele medicinei, îl considera un antibiotic eficient şi îl folosea pentru a-şi trata pacienţii. Oţetul de mere distruge germenii patogeni din corp şi ajută la refacerea bacteriilor bune din organism. Bicarbonatul de sodiu este ingredientul principal al acestui tratament împotriva cancerului. Alcalinizează organismul foarte rapid şi stopează dezvoltarea celulelor canceroase. În plus, nu are niciun efect secundar, scrieDoctorulZilei.ro.

Sexul in sarcina. Patru motive sa faci amor cand esti gravida. Bucuria de a deveni mama nu se compara cu nimic, iar sarcina si nasterea sunt experiente incredibile pentru o femeie. Unele dintre viitoarele mamici percep drept extrem de benefice schimbarile suferite de corpul lor pe timpul sarcinii. Cu toate acestea, sarcina nu este usoara. Cum ajuta sexul in sarcina? Iti spunem noi. Timp de 9 luni, femeia poate trece si prin momente mai putin placute, asa ca are nevoie de momente care sa elimine stresul. Cercetatorii spun ca sexul are darul de a rezolva multe dintre problemele aparute e parcursul sarcinii. Si desi multe femei cred ca sexul nu este tocmai indicat, in realitate este foarte benefic. Pe langa faptul ca placerea va fi mult mai mare, iar muschii vor fi mai bine pregatiti pentru nasterea naturala, iti spunem si 4 motive importante pentru care sexul este cat se poate de benefic pe timpul sarcinii, anuntaLibertatea.