Te-ai ales cu (inca) o carie? Uite cum ai reusit sa-ti distrugi smaltul dintilor.Un zambet frumos se obtine prin vizite regulate la stomatolog si timp acordat unei perieri corecte, ce mentine sanatoase dantura si gingia. Medicul stomatolog Andra Custura explica de ce este atat de important sa ne mentinem sanatos smaltul dentar si ce consecinte serioase are deteriorarea lui. "Un element foarte important din structura dentara este smaltul dentar, stratul exterior, dur, ce acopera coroana dintelui. In momentul in care dintele erupe in cavitatea bucala, celulele responsabile pentru formarea smaltului isi pierd functionalitatea, de aceea smaltul nu poate fi regenerat dupa ce a fost distrus de carii, eroziuni", potrivitLibertatea.

UtileFoto: Colaj foto

Cum opresti notificarile Live Video din Facebook.In cazul in care va numarati printre cei care s-au saturat de notificarile Live Video, exista o solutie simpla. O serie de documente ajunse la cei de la Wall Street Journal arata ca Facebook a semnat intelegeri cu 140 de companii media si celebritati, pentru aparent mai mare de 50 de milioane de dolari. Miza e generarea de continut bazat pe livestreaming, cu intentia de a pastra hub-ul Facebook Live populat si pentru a-l feri de caderea in uitare si obscuritate. Compania acorda o importanta majora continutului video, insa din ce in ce mai multi utilizatori sunt deranjati de numeroasele notificari, scriePlaytech.

Limite sanatoase in relatia cu parintii in varsta.Cand ai parintii in varsta, este firesc sa te preocupe starea lor de sanatate, cum le merge etc. Totusi, oricat de bine intentionata esti, implicarea ta trebuie sa aiba si limite. Iata care sunt acestea. Imbatranirea este un proces natural, dar atat de dureros cand este vorba de parintii nostri. Poate sa devina extrem de greu sa admiti ca parintele tau nu mai este independent fizic sau mental. Pe de o parte, a avea grija de un parinte iti permite sa-ti demonstrezi atasamentul si devotamentul si poate fi o experienta recompensatoare. Pe de alta parte, ingrijorarea, preocuparea permanenta pentru a-i oferi suportul necesar poate fi extrem de stresanta. In cele mai frecvente situatii, nu toti copiii au disponbilitate pentru rolul de persoana de ingrijire: ca proximitate geografica, ca situatie financiara, ca varsta, noteazaPsychologies.

10 modele chic de incaltari comode pentru sezonul cald.Este fara indoiala sezonul pantofilor statement, dupa ce designerii s-au intrecut in dovezi de imaginatie pe podiumuri. Tocuri sculpturale, aplicatii delicate si culori vibrante, toate concureaza pentru atentia ta in acest an. De cele mai multe ori, sa tii pasul cu tendintele inseamna sa iti sacrifici nivelul de confort ￯ un pret pe care nicio fashionista nu ar trebui sa il plateasca in numele modei. Magazinul online elejer.ro iti demonstreaza ca te poti bucura atat de confort cat si de stil, aducandu-ti o colectie variata de pantofi comozi, inspirati de tendintele momentului. Descopera-i pe toti in randurile urmatoare, relateazaDivahair.

De ce nu e bine sa faceti sex pe canicula. In aceasta perioada, temperaturile caniculare sunt greu de suportat de toata lumea. Nu numai ca ne afecteaza starea de spirit, dar pot crea probleme si din punct de vedere erotic. Sexul pe canicula nu este recomandat fiindca poate deveni un adevarat cosmar, iar placerea dispare complet. Din acest motiv, este bine sa evitati relatiile intime cu partenerul de viata atunci cand sunteti epuizati sau daca ati stat prea mult la soare, noteaza Click.