Cum iti pot fi furate datele din calculator cu ajutorul ventilatoarelor interne.Daca vrei sa fii sigur ca nimeni nu iti poate intra in computer, deconectarea lui de la Internet e un prim-pas important. Totusi, expertii ne arata ca nu e nicidecum suficient sa ne rezumam la asta. Oamenii de stiinta din Israel au aratat o noua modalitate prin care datele pot fi extrase dintr-un computer, chiar daca acesta nu e conectat la internet. Noul tip de atac se foloseste de sunetele pe care le scot ventilatoarele interne ale dispozitivului, iar programul necesar pentru asta se numeste Fansmitter. Aparent, odata ce computerul este infectat cu Fansmitter, programul poate obtine datele din el, chiar daca este izolat de internet, potrivitPlaytech.

Pasi spre sanatateFoto: Colaj foto

Ce inseamna daca te saruta pe frunte.Un sarut este exprimarea afectiunii si deseori transmite mesaje ascunse despre sentimentele celui care saruta. Unul dintre cele mai intalnite saruturi in societatea noastra este sarutul pe frunte. Parintii isi saruta copii pe frunte, rudele apropiate fac asta, verii, chiar si unii prieteni fac asta. Daca ai fost sarutata de un iubit pe frunte ai simtit un pic de confuzie si nu ai stiut cum sa reactionezi la un asemenea gest. Poate te-ai gandit ca ii miroase gura sau esti prea mica de inaltime ca sa se coboare sa te sarute pe buze. Sigur te-ai gandit ca poate te place ca o prietena, nu ca iubita. Exista insa diverse motive si semnificatii ale sarutului pe frunte, potrivitUnica.

Patru trucuri japoneze cu care poti sa slabesti pana la 18 kilograme.Cand a ajuns in Tokyo, Katheryn Gronauer avea cu 18 kilograme in plus, insa ascultand sfaturile unei colege de origine japoneza, a reusit sa adopte 4 obiceiuri sanatoase care au ajutat-o sa slabeasca fara prea mult efort. 1. Daca te antrenezi ca un luptator de sumo, o sa arati ca un luptator de sumo: Prima data cand Katheryn si-a dat seama ca nu conteaza ce faci, ci mai degraba cum faci ceea ce faci pentru a slabi, a fost atunci cand a a vazut un antrenament pentru sumo. Luptatorii sar peste micul dejun, se antreneaza intens dimineata, mananca mult la pranz, apo dorm si repeta tot procesul seara, anuntaDoctorulZilei.

Cum ne putem spori capacitatea de adaptare.Capacitatea de adaptare ne ajuta sa facem fata provocarilor, dar si sa obtinem ceea ce ne dorim. Cateva lamuriri despre acest "talent", atat de necesar, primim de la psihologul Eugen Popa. Nevoia aceasta incepe din prima clipa, de dupa nastere. Atunci ne confruntam, pentru prima data, cu un mediu inedit, diferit de ceea ce experimentaseram in mediul intrauterin. Apoi, fiecare etapa din parcursul educational al copilului presupune o noua provocare adaptativa: gradinita, primul an de scoala, liceul, facultatea. Din punctul de vedere endocrinologic, apar complicatele schimbari hormonale, care genereaza puternice modificari comportamentale la adolescent, cu care este nevoit sa se obisnuiasca din mers, in multe cazuri, cu destula dificultate, scriePsychologies.

Cele mai bune sfaturi care te protejeaza de insecte: cum sa le tii la distanta si ce sa nu faci pentru protectie.Insecte sunt peste tot, mai ales vara. Umiditatea, caldura, alimentele dulci si gunoaiele le atrag. Nu e loc in care sa nu fim expusi la intepaturi, unele dintre ele extrem de periculoase. Din fericire, ne putem proteja. Nu trebuie sa te afli pe meleaguri exotice ca sa intri in contact cu insecte periculoase. Iar piscaturile lor sunt o amenintare pentru sanatate, mai ales in cazul celor alergici la ele. Dar se pot lua masuri eficiente pentru a evita suparatoarele insecte. De cele mai multe intepaturile de insecte sunt doar dureroase si provocatoare de mancarimi. Uneori, ele pot fi grave. De exemplu, intepaturile de albine pot provoca reactii alergice. Muscaturile de capuse pot transmite boala Lyme. Tantarii pot transmite virusul meningitei West Nile, relateazaLibertatea.

Opt pasi pe care sa ii urmezi ca sa fii femeia pe care orice barbat o doreste.Dacca pentru a multumi o femeie ai nevoie de un set de abilitati demne de un supererou, unui tip ii este mult mai usor sa ii intri in gratii. Cu toate acestea, femeile esueaza de multe ori in tentativele de cucerire, tocmai pentru ca pun o presiune prea mare atat pe umerii lor fragili, cat si pe fizicul aparent indestructibil al barbatului pe care il plac. Pentru a face "lumina" in acest hatis de necuprins al legilor atractiei, iti oferim pasii pe care ar trebui sa ii urmezi pentru a te transforma in tipa irezistibila pe care orice barbat o doreste, potrivitDivahair.