25 de semne ca nu te iubeste.Dragostea este greu de definit. Pentru unii inseamna sentimente, iar pentru altii fapte. Desi este greu de definit conceptul de iubire, manifestarile ei sunt usor de identificat. Cand vine vorba de afectiune, barbatii isi manifesta diferit dragostea fata de femei. E nevoie de curaj si de acceptarea vulnerabilitatii in fata partenerului, lucru pe care barbatii nu il fac atat de des. Chiar daca iti spune ca te iubeste si gesturile lui spun altceva poate ar trebui sa analizezi mai bine relatia voastra. Am alcatuit o lista de 25 de semne care ar trebui sa-ti dea ridice niste semne de alarma, scrieUnica.

UtileFoto: Colaj foto

Aceste plombe sunt facute din celule stem pentru a-ti salva dantura.Vizitele la stomatolog, oricat de necesare ar fi, nu sunt deloc placute, mai ales daca nu vorbim despre un simplu consult, ci despre o plombare, sau o extractie. Vestea buna este ca in viitorul apropiat, aceste vizite ar putea deveni mai rare. Oricine a are o plomba stie cat de incomoda poate fi vizita la dentist, perioada de acomodare de dupa montare, dar si cat de neplacute pot fi problemele care pot aparea dupa - craparea sau dizlocarea plombei. Din fericire, ca orice alta ramura a medicinei, stomatologia nu sta pe loc ci evolueaza pe zi ce trece. Cea mai noua descoperire ar putea garanta sanatatea dintilor pe termen lung si scurtarea vizitelor la stomatolog. O noua cercetare in domeniul celulelor stem a dat nastere unor plombe dentare regenerative care ar ajuta la vindecarea dintilor prin incurajarea cresterii dentinei, scriePlaytech.

Ingrijirea intima in vacanta: cinci reguli pe care trebuie sa le urmezi.Cand suntem in vacanta, lasam deoparte grijile din viata de zi cu zi pentru a ne incarca bateriile in mijlocul unor peisaje de-a dreptul feerice. Chiar daca in putinele noastre zile libere petrecute departe de civilizatia urbana ne permitem sa uitam pentru o scurta perioada de problemele cotidiene, nu trebuie sa uitam nicio clipa de sanatatea noastra! Din nefericire, problemele de sanatate nu iau pauza atunci cand noi intram in concediu, unele afectiuni manifestandu-se cand ne este lume mai draga. De cate ori nu ti s-a intamplat sa te confrunti cu o indigestie dupa ce ai savurat un preparat traditional specific zonei pe care ai vizitat-o? Ca sa nu mai vorbim de momentele in care vacanta ta la malul marii a fost compromisa de neplacutele afectiuni intime! Despre ultimul aspect vom discuta astazi, intrucat este esential sa acordam o importanta desavarsita ingrijirii intime, mai ales pe timp de vara, cand temperaturile cresc alarmant in termometre, potrivitDivahair.

Cardiolog: "Hipertensivii ar trebui sa-si reduca doza de medicamente vara, altfel organismul lor o va transforma in otrava". Disconfortul cauzat de caldura este resimtit la cote maxime de cardiaci, care experimenteaza variatii de tensiune, tulburari de ritm cardiac, dar si un risc crescut de infarct miocardic. Hipertensivii, spune cardiologul Luminita Iliuta, ar trebui sa-si reduca vara doza de medicamente, altfel organismul lor o va transforma in otrava: "Pentru a scadea natural tensiunea arteriala, corpul apeleaza la vasodilatatie periferica si transpiratie. Daca acest efect se suprapune peste cel al medicatiei antihiperensive, se ajunge la stari de rau precum ameteala, slabiciune sau lesin", informeazaDoctorulZilei.

Cum sa ne aparam de agresivitatea verbala.Agresivitatea verbala este un abuz cu efecte psihologice importante. Chiar daca urmele acesteia nu sunt fizic vizibile, ea reprezinta o forma de violenta de care trebuie sa ne protejam. Iata cum facem acest lucru. Ce este agresivitatea verbala? Efectele violentei verbale nu pot fi vazute cu ochiul liber pentru ca nu lasa urme vizibile, fizice, dar asta nu le face mai putin grave. Violenta verbala include cuvinte depreciative, porecle, insulte, critici indirecte, respingerea, amenintarea, invinuirea, sarcasmul, ridicarea vocii, minciuna, abuz verbal deghizat in glume etc. Astfel de comportamente pot lasa rani adanci, desi nu la fel de vizibile precum cele lasate in urma violentei fizice, dar la fel sau poate chiar mai dureroase. Uneori avem tendinta sa subestimam puterea violentei verbale si sa nu ii acordam suficienta atentie, noteazaPsychologies.