Alimente pentru un ten perfect.Stiai ca exista alimente care faciliteaza fixarea bronzului si il mentin timp indelungat? Sau ca este indicat sa consumi anumite legume si fructe in functie de tipul tau de ten? Iata un ghid care te va ajuta sa te simti si sa arati minunat. Bronz seducator in cateva calorii: Procesul de bronzare este accelerat de alimentele care favorizeaza pigmentarea pielii, bogate in betacaroten si vitamina E. Aceste alimente, cum este si morcovul, cresc productia de melanina, pigmentul care da culoarea pielii. Vitamina E se poate asimila si daca vom consuma, in salate, ulei de masline sau de porumb, ori daca inlocuim gustarile cu fistic, nuci si alune. Dar, pe langa alimentele care favorizeaza bronzarea, trebuie sa mancam si alimente bogate in antioxidanti, care vor avea rol de protectie fata de actiunea nociva a radicalilor liberi eliberati de organism, ca raspuns la razele UV, scriePsychologies.

UtileFoto: Colaj foto

Idei pentru un look de festival.Tinuta boho-sic e ideala pentru un festival de muzica. Pantaloni scurti de blugi, o ie larga, nelipsita palarie si bocancii uzati completeaza lookul de festival, atat de cautat vara asta. Noi iti oferim surse de inspiratie! E sezonul festivalurilor de muzica, saptamanal sunt evenimente de gen in Bucuresti si in tara, e un adevarat maraton muzical, dar si de fashion. Pentru ca acum nu te mai imbraci oricum la un festival de muzica, nu arunci pe tine un tricou oarecare si o pereche de blugi uzati, ci iti studiezi atent lookul, sa fii cat mai cool printre ceilalti oameni cool. E vorba de acea neglijenta studiata, relateazaUnica.

Ce este aquafaba si ce beneficii are asupra sanatatii.Aquafaba este lichidul care rezulta in urma gatirii leguminoaselor, precum nautul sau fasolea. Acest lichid este adesea aruncat in momentul cand desfacem o conserva sau dupa ce fierbem legumele, dar se pare ca poate fi folosit in cel mai surprinzator mod: ca inlocuitor de albus de ou in retetele de dulciuri si nu numai. Dupa indelungi cautari pentru o astfel de solutie vegana, s-a gasit in sfarsit una care este si foarte sanatoasa. Aquafaba este un bine-venit inlocuitor pentru albusul de oua. Probabil ca te intrebi cum e posibil ca o simpla zeama de la o fiertura sa fie folosita astfel, noteazaDivahair.

Apollo 11: cinci lucruri pe care nu le stiai despre prima misiune pe Luna.Pe 20 iulie, in urma cu 47 de ani, misiunea Apollo 11 isi atingea obiectivul, iar Neil Armstrong devenea primul om care a pus piciorul pe Luna. In data de 20 iulie 1969, Neil Armstrong si Buzz Aldrin deveneau primii oameni din istorie care paseau pe Luna. Calatoria durase aproape trei zile, iar pe 19 iulie, astronautii de pe Apollo 11 au inceput pregatirile finale. Abia pe 20 iulie, aterizarea a inceput, iar odata finalizata, Neil Armstrong a transmis mesajul de confirmare catre NASA: "Tranquility Base here, the Eagle has landed" (trad.: Baza Tranquility aici, Vulturul a aterizat). In cazul in care vreti sa aflati mai multe despre misiunea respectiva, puteti vedea mai jos cinci dintre lucrurile mai putin cunoscute in legatura cu aceasta, informeaza Playtech.

Pleci cu masina in vacanta? Cum eviti accidentele la drum lung.Te pregatesti de concediu? Daca vei pleca cu masina, mare atentie la drum! Pentru ca vor mai pleca si altii, iar pe sosele se pot intampla multe. Iata cateva sfaturi de care sa tii cont pentru a conduce in siguranta si pentru a ajunge cu bine la destinatie! Odihneste-te cu o zi inainte, asta insemnand sa dormi cat mai mult. Oboseala la volan e foarte periculoasa. Nu ar trebui sa te bazezi pe faptul ca ai un organism rezistent sau ca esti un foarte bun sofer. Si cei mai experimentati pot atipi la volan, anuntaClick.